View Full Version : !!!Моля ви,дайте си мнението!!!
elinciii
06-27-2006, 12:55
Здравейте.Пред много голяма дилема съм.Имам възможност да замина в Австрия да уча,но нещо много ме спира и нз какво.Искам да бъде при приятелите и семейството,но такова предложение не е за изпускане.Сега завършвам 8кл. и ако замина мога да се върна,но съм принудена да остана една година(не да съм 10кл а 9кл)(заради едни изпити с още по-усилено изучаване на немски).Майка ми иска да заминавам,а баща ми е против.Незнам какво да правя....................... :smt102 :cry: ](*,)
po-dobre zamini posle sa varni
Crazy-God
06-27-2006, 13:26
Ако заминеш не само че си по образован/а но ще видиш нещо ново а и като се върнеш ще разбереш колко е сладко да си всичко познато ти избираш
Master_88
06-27-2006, 13:47
Зависи от много обстоятелства,аз не бих заминал
martin69
06-27-2006, 13:54
Ако сега кажем да заминеш после ще обвиниш нас ако нещо стане не както трябва, ако направим обратното пак ще ни обвиниш.Аз те съветвам да не се влияеш от ничие мнение освен своето, знам какво ти е защото ми се е случвало нещо подобно. Просто иди, а за приятелите ти, ако са такива няма да има проблем, баща ти ако искаш да заминеш няма да каже и копче.
teenkopele
06-27-2006, 15:17
Реши сама, кое би било най-доброто за теб. Не се влияй от чуждото мнение. :wink:
sladkata_hilary
06-27-2006, 17:29
Реши сама, кое би било най-доброто за теб. Не се влияй от чуждото мнение. :wink:
syglasna :wink:
sexY_mackA90
06-27-2006, 17:43
da naistina ne trqbfa da se vliaesh ot ni4ie mnenie...no pomisli malko...priqtelite(istinskite)vinagi shte te 4akat a semeisvoto shte e vinagi do teb da te podkrepq...li4no az bix zaminala no tfa ve4e samo ti moje da go reshish!!! :wink:
otidi i ne si izpuskai 6ansa!!!
Stephanie Jay
06-30-2006, 12:49
Обмисли нещата питай няколко възрастни - баба, дядо, леля, съседи- и за което има повече гласове това :-k
strange__
06-30-2006, 15:36
Би било глупаво да ти кажем какво да направиш...прецени къде ще се чувтваш по-добре.Аз дори и да имам такава възможност не бих приела,но това съм аз,а не ти ;-)
Sabrina27
06-30-2006, 19:16
Аз ти препоръчвам да отидеш. Такава възможност не е за изпускане. А пък и ако не ти хареса нали имаш възможност да се върнеш след 1 година. Освен това има телефони и ще се чуваш с близките си.
П.С: Доколкото разбрах ще бъдеш сама-това е отлична възможност да се научиш повече на самостоятелност-мама и тате няма винаги да са с теб...
Levski_Fenka
07-01-2006, 07:37
Здравейте.Пред много голяма дилема съм.Имам възможност да замина в Австрия да уча,но нещо много ме спира и нз какво.Искам да бъде при приятелите и семейството,но такова предложение не е за изпускане.Сега завършвам 8кл. и ако замина мога да се върна,но съм принудена да остана една година(не да съм 10кл а 9кл)(заради едни изпити с още по-усилено изучаване на немски).Майка ми иска да заминавам,а баща ми е против.Незнам какво да правя....................... :smt102 :cry: ](*,)
Щом имаш такава възможност отиди.. Аз когато бях 8кл имах възможност да уча в Русия обаче останах тука и сега какво?От тука излезнах чистачка :D
Отиди в Австрия свърши си изпитите и се върни при родителите си :wink:
zviar7539
06-18-2011, 20:15
Отиди в Австрия свърши си изпитите и се върни при родителите си :wink:
Не видя ли,че тази тема е от 2006г.,че то авторката може да е свършила много работи и да е забравила даже за това,а ти да не знаеш.
Преди да пишеш пак,гледай по внимателно.
Спира те това, че вашите ще ти липсват може би, но замини най добре понеже ще се образоваш повече и ще излезеш от страната, не изпускай шанса си!!