.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

!!!Моля ви,дайте си мнението!!!

Здравейте.Пред много голяма дилема съм.Имам възможност да замина в Австрия да уча,но нещо много ме спира и нз какво.Искам да бъде при приятелите и семейството,но такова предложение не е за изпускане.Сега завършвам 8кл. и ако замина мога да се върна,но съм принудена да остана една година(не да съм 10кл а 9кл)(заради едни изпити с още по-усилено изучаване на немски).Майка ми иска да заминавам,а баща ми е против.Незнам какво да правя.......................
    Raqt e Migat,v KoiTO useshtaSh,cHe si chaST ot NeSHto istinSKo.....!!!

po-dobre zamini posle sa varni
    2 т. системно.

Ако заминеш не само че си по образован/а но ще видиш нещо ново а и като се върнеш ще разбереш колко е сладко да си всичко познато ти избираш
    Be Cool !!! Be Happy!!!Be Strong!!!This Is Your LiFe Do Everything You Want!!!

Супер фен
    Зависи от много обстоятелства,аз не бих заминал

Ако сега кажем да заминеш после ще обвиниш нас ако нещо стане не както трябва, ако направим обратното пак ще ни обвиниш.Аз те съветвам да не се влияеш от ничие мнение освен своето, знам какво ти е защото ми се е случвало нещо подобно. Просто иди, а за приятелите ти, ако са такива няма да има проблем, баща ти ако искаш да заминеш няма да каже и копче.
    98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Реши сама, кое би било най-доброто за теб. Не се влияй от чуждото мнение.

Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Реши сама, кое би било най-доброто за теб. Не се влияй от чуждото мнение.
    syglasna

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    da naistina ne trqbfa da se vliaesh ot ni4ie mnenie...no pomisli malko...priqtelite(istinskite)vinagi shte te 4akat a semeisvoto shte e vinagi do teb da te podkrepq...li4no az bix zaminala no tfa ve4e samo ti moje da go reshish!!!
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Guest
    otidi i ne si izpuskai 6ansa!!!

Обмисли нещата питай няколко възрастни - баба, дядо, леля, съседи- и за което има повече гласове това

Супер фен
    Би било глупаво да ти кажем какво да направиш...прецени къде ще се чувтваш по-добре.Аз дори и да имам такава възможност не бих приела,но това съм аз,а не ти
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Аз ти препоръчвам да отидеш. Такава възможност не е за изпускане. А пък и ако не ти хареса нали имаш възможност да се върнеш след 1 година. Освен това има телефони и ще се чуваш с близките си.
    П.С: Доколкото разбрах ще бъдеш сама-това е отлична възможност да се научиш повече на самостоятелност-мама и тате няма винаги да са с теб...

Re: !!!Моля ви,дайте си мнението!!!

Цитирай Първоначално написано от elinciii
    Здравейте.Пред много голяма дилема съм.Имам възможност да замина в Австрия да уча,но нещо много ме спира и нз какво.Искам да бъде при приятелите и семейството,но такова предложение не е за изпускане.Сега завършвам 8кл. и ако замина мога да се върна,но съм принудена да остана една година(не да съм 10кл а 9кл)(заради едни изпити с още по-усилено изучаване на немски).Майка ми иска да заминавам,а баща ми е против.Незнам какво да правя.......................
    Щом имаш такава възможност отиди.. Аз когато бях 8кл имах възможност да уча в Русия обаче останах тука и сега какво?От тука излезнах чистачка

Град
    Sliven
    Отиди в Австрия свърши си изпитите и се върни при родителите си
    Срещнах те,без да знам,че ще се влюбя!
    Намерих те,без да знам какво чувствам!
    Влюбих се,без да знам,че така ще боли!
    Промених се,без да знам,че ще е зареди теб!
    Обикнах те,без да знам,че съм могла да обичам така.!”

Цитирай Първоначално написано от Fifly
    Отиди в Австрия свърши си изпитите и се върни при родителите си
    Не видя ли,че тази тема е от 2006г.,че то авторката може да е свършила много работи и да е забравила даже за това,а ти да не знаеш.
    Преди да пишеш пак,гледай по внимателно.

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    Спира те това, че вашите ще ти липсват може би, но замини най добре понеже ще се образоваш повече и ще излезеш от страната, не изпускай шанса си!!
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си