View Full Version : Как да постъпя
здрасти аз съм на 13г и отскоро си имам приятел той е на 14г и много държим един на друг. той е първото момче което ми харесва така много,много е мил и винаги се държи добре с мен. Обаче той иска да правим секс, а аз мисля, че ми още рано и въпреки това преди седмица го направихме анално като ми беше за първи път. Вярно болеше ме, но от тогава го направихме 4-5пъти и вече ми става доста приятно а и виждам че много му харесва. И вече се чудя дали пък да не правим и нормален секс. Вие какво бихте ме посъветвали!
sexy___pi4e
06-27-2006, 13:19
kakva e dne6nata mladej vie o6te neznaete dali vi se pika ili ebe
знаеш ли според мен е малко рано още да правиш секс независимо какъв. Но да ти кажа познавах едно момиче, което започна от 11г. да го прави с приятеля си и понеже майка и правеше проверки дали е девствена-водеше я на гинеколог- тя го правеше само отзад до към 15-16г. и казваше, че едно внимателно и нежно чукане отзад не може да се сранви с нищо. Така че ти самата прецени за себе си и за твоя приятел кое е по-добро за вас двамата! :D
KaMiKaDzE
06-27-2006, 13:23
ерор
Много си малка.Не е правилно така.
зависи какво искаш ти самата. Аз мога да кажа, че на мен ми харесва да го правим анално. Важно е и на него какво му харесва.
martin69
06-27-2006, 14:05
срам ме е много ме е срам, само аз ли останах на 15 девствен тоя свят на где отива.....? не, естествено че не
No|Problem
06-27-2006, 14:06
:-D skusai go ot e**ne
ebasi maikata na 13 ..tctctc napravooo dumi nqqm 4esnoo :shock: :shock: :shock:
Bisollini
06-27-2006, 15:46
зависи какво искаш ти самата. Аз мога да кажа, че на мен ми харесва да го правим анално. Важно е и на него какво му харесва.
ti kfo za nego li samo misli6 nali toi nqma Put*a Ne na NEgo MU vliza . ne e vajno tolkova tova 4e si na 13 a tova 4e sex se pravi zaradi udovolstvieto ne zaradi tfa da si naravno s drugite.
Rano ti az napravih tazi gre6ka i sega sum na 19 i vqrvai mi mnogo sujalqvam pravete si go analno nedei da pravi6 gre6ka naistina 6te sujalqva6 vaivai mi sled vreme 6te razbere6 mngogo ne6ta i 6te se radva6 ako sega ne go napravi6 ! ! !
ebasi maikata na 13 ..tctctc napravooo dumi nqqm 4esnoo :shock: :shock: :shock:
Black_Witch
06-27-2006, 16:50
Света се извращава все повече !!
А всички,които я подсрекават...искам да ви питам...ако някой ден имате щерки и разберете,че някъв педун смотан ебе щерката,която е на 12 примерно?Кво ще направите?
Fuckin`Lunatics
06-27-2006, 16:57
Tc tc tc... Alena ako az bqh maika ti i znaeh dosega da sum ti na6arila namu6kaniq ve4e zadnik s ma6ata! Nqma da obijdam, ama nakade e tragnalo momi4eto si li4i.. :smt018 I mom4eto kato e na 14 i to e tolkova umno predpolagam... "nie darjim edin na drug", darjite darjite ama te ebe v guza nali?
на 13 години леле... а оная пък на 11 :shock: :shock: кой клас трябва да е била ??? 4ти май, аз тогава тепърва съм почнал да бия чекий... кво прават тия хора бе ??
Black_Witch
06-27-2006, 17:50
Tc tc tc... Alena ako az bqh maika ti i znaeh dosega da sum ti na6arila namu6kaniq ve4e zadnik s ma6ata!
Хахахахах !!! =D> Аз с нещо по-тежко и евтино бих го направила.
hollaback_girl
06-28-2006, 10:31
ti normalna li si be?!?!!?!!kvo e tva 4udo?na 13...rano ti e o6te,nqma6 li malko dostoinstvo..ne6to mn lesna mi se vijda6,ne te poznavam ama ot tova koeto pro4etoh ostanah s takova vpe4atlenie..jivota si e tvoi kvoto iska6 praavi s nego,no ne barzai da jivee6,ima si vreme za si4ko..
На 13 си и вече правиш анален секс.Браво!!!!Ами като не си готова няма да го правиш,дори и да го обичаш.Просто изчакайте малко.