View Full Version : pravih seks s purvata si pratov4etka
ami malko mi e kofti i neznam kakvo bihte me posuvetvali.zna4i az sum na 16 a bra4etka mi e na 17 godini.stra6na pi4ka e .vednuj doide v nas tam da i zapi6a filmi i stana edna ......(ot otdavna si podmqtame 6egi4ki no si misleh 4e vsi4ko e bilo maita)i vse pak be6e qko.tq e mnogo krasiva.nz kakvo da pravq kato q vidq pak kofti mi e heellllp
KaMiKaDzE
06-27-2006, 13:42
Ти същия ли си,дето беше пуснал вчера тема,в която пишеше,че искаш да се ЕБЕШ с братовчетка ти?Ако е така,браво,мой човек,бърз си =D>
martin69
06-27-2006, 14:11
@камикадзе иска ми се да ти кажа да прочетеш правилника ама то това раб'та на просто аз ф
та така и къде е въпроса....как да отговорим или посъветваме като нямаме терен дето да г онаправим
А, така. Браво на тебе! Що не вземете да си направите и едно детенце? :-s Какво да направиш ли? Еми аз на твое място бих се самоубила, но айде като за начало спри да мислиш за нея, и спрете да го правите! ](*,)
No|Problem
06-27-2006, 14:16
pojelavam ti da si narodite mn mn urudcheta :-D
anichkaaa
06-27-2006, 14:18
Ti sama trqbva da re6i6 kakvo 6te i kaje6 kakvo 6te pravi6.Kato vur6i6 gluposti sega se vzemi v ruce i pogovorete po toq vapros i se izqsnete :smt014
Fuckin`Lunatics
06-27-2006, 14:19
Ei tiq parvi bratov4edki weeeee :D Ne6to naposledak sa na moda gledam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
skate_warrior
06-27-2006, 14:22
=D>
Аз съм на мнение ,че няма нищо лошо и аз бях правил нещо подобно ,но с по далечна братовчедка ,но да се внимава какво се прави да не стане гафа.
Bisollini
06-27-2006, 15:10
TI SI Glamav Kfo da ti kaja mi 4esTito Kravosme6enie =D> tva pokazva ili kolko si zagorql ili KOlko si Tup
е сега кво? :) да не е на мода да се прави секс с братовчетки ?? :smt017
Black_Witch
06-27-2006, 16:47
Абе то може с братовчеди...ама с 1-ви си е грехота бе!Все едно да се чукаш със сестра си.
е то някои чукат и сестрите си
малии бе и аз ония ден си мислих да го направя с чичо ми амаа викам айде с дядо по-добре :smt005 hahahaa luda rabota eiiii
NeSTa_86
06-27-2006, 17:50
хахах ти си боле нмозък ;)
взем,и наеби и сестра ти
ми как кво са треа се жените :smt005
Nadelina
06-27-2006, 17:53
взем,и наеби и сестра ти
Posle maika ti.. posle i baba ti.. a pak moje i bashta ti.. kfo tolkoa .. ti si padash po nestandartniq sex :mrgreen:
и накрая еби себеси и се гръмни
svar6ixa sa momi4etata 4e bratov4etkite po4naxte :smt005
a sq 6to ne proba6 i maika si?a posle i lelq si...
MiRaCuLiXbb
06-27-2006, 18:53
Аре земете локнете всички простотии за братовчедките.
Fuckin`Lunatics
06-27-2006, 18:55
Dam, Lock, temata se iztarka..
Толкова няма други момичета,с които да го направиш,ако си само за секса.
Само внимавайте да не стане гафа ,че после много ще съжалявате
Следващият път пробвай сестра си/майка си, кучето...
cool и аз искам да правя секс с брачетка ми
Само ми кажи адреса и аз ще и помогна ... :smt004 :smt004
DarkTemple
06-27-2006, 23:52
I az imam strashna bratovchedka, no ne sym si mislil da e 4ukam ti si ebati perverzniq tip i bratov4edka ti kak se e syglasila mi e mnogo interesno i tq trq da e mnogo zagorqla ili vie izob6to va6ta familiq ste izkukali. Az na moita ako i kaja taka i 6te mi kaje 4e sym izkukal otsqkade da otida da se pregledam a moje i da me zakoli znam li, no ne bih i riskuval ima tolkova drugi gotini macki za6to to4no bratov4edka ti lolz...
Няма нищо лошо в това. Все пак не ти е сестра. :)
Дори и Чарлз Дарвин се е ОЖЕНИЛ за братовчедка си, а мисля, че всички ще се съгласим, че той е бил напълно нормален човек. :wink:
Гледам темата и се сетих за този виц:
След кръвосмешение м/у брат и сестра, сестрата казва:
- Ти си по-добър от татко.
Брата:
- И мама така каза.
Luciferian
06-28-2006, 04:36
ami malko mi e kofti i neznam kakvo bihte me posuvetvali.zna4i az sum na 16 a bra4etka mi e na 17 godini.stra6na pi4ka e .vednuj doide v nas tam da i zapi6a filmi i stana edna ......(ot otdavna si podmqtame 6egi4ki no si misleh 4e vsi4ko e bilo maita)i vse pak be6e qko.tq e mnogo krasiva.nz kakvo da pravq kato q vidq pak kofti mi e heellllp
Ти си същия смотан левак-чекиджия,който пусна предишната тема за първата братовчедка. Не разбра ли, че не си интересен?
Delicious
06-28-2006, 08:48
Какво веднага емнахте момчето...станалото станало...впрочем тия първи братовчедки са много на мода наистина :) не е правилно...ама ако е някоя УНИКАЛНА братовчедка..след 4-тата водка определено бих се поддал :oops: :D
взем,и наеби и сестра ти
=D> =D> =D> =D>
Какво веднага емнахте момчето...станалото станало...впрочем тия първи братовчедки са много на мода наистина :) не е правилно...ама ако е някоя УНИКАЛНА братовчедка..след 4-тата водка определено бих се поддал :oops: :D
ХАХАХАХА аз на мойта братовчедка бих и се поддал и следе една чаша студена вода :mrgreen:
Надявам се не си някой пубер,койтоа го интересува само секса.Имаш глава и мозък и можеш да мислиш.Мислиш ли,че това е нормално?Да спиш с братовчедка си!Ами и мен щеше да ме е срам,ако бях направила такова нещо.Дано само роднините ви не разберат,защото ще се получи доста неприятна ситуация.Сигурно и нея я е срам,за това,което сте направили.
Смехурка
07-03-2006, 11:59
Гледам темата и се сетих за този виц:
След кръвосмешение м/у брат и сестра, сестрата казва:
- Ти си по-добър от татко.
Брата:
- И мама така каза.
Ахахахаха тоя виц е уникален!
Абе пич как може да си толкова.... айде да не казвам!!!Толкова ли няма други готини мацки,та собствената ти братовчедка!
CRaZy_IKT
07-03-2006, 13:48
Абе тва е толкова тъпо нямам думи още повече че ми се е случвало подобно нещо и ми тежи ужасно :evil: Ти знаеш ли кво е тва бе ТВА Е ОТВРАТИТЕЛНО И ДВАМАТА НЯМАТЕ АКЪЛ