View Full Version : Един въпрос....
Значи ситуцията е следната:
Аз си взимам редовно контрацептични таблетки, които се пият на 21 дена и след това 7 се почива. Та въпроса ми е, когато сам в почивка(в 7-те дена точно преди да ми дойде цикълът) възможно ли е да се забременее ако правя секс без други предпазни мерки?
Black_Witch
06-27-2006, 17:53
Мисля,че не...нека някой,който ги използва да обясни...
Nadelina
06-27-2006, 17:55
Az sashto ne sam izpolzvala ama mislq che dori da ne piesh v tia 7 dena pak si si zashtitena.. i nqma problem.. Te tia protivozachatachni ne sa za edna chast ot meseca samo q...
Ем на упътването не пише ли ?!?!?!
Emi ne pi6e...za tova pitam :)
Bisollini
06-27-2006, 18:47
Idi v Aptekata ili pri lekarq tam moje da ti kajat
Винаги има възможност, но в случая не ти трябват допълнителни предпазни мерки!
Ако на упътването не пише просто питай лекар.
BAD_GIRL_
06-27-2006, 19:28
ako ne pishe na uputvaneto xodi pri li4niq si lekar ili pri aptekata axa i pitai :wink:
NeSTa_86
06-27-2006, 19:40
ех и ти си нагла вече...ем ползвай гума през тея 7 дни ;)
`Death`Whore`
06-27-2006, 21:02
Неста, не се изказвай неподготвен. Това зависи от вида на противозачатъчните. В упътването пише! Ако пиеш Логест, със сигурност можеш да правиш секс без кондом и няма да забременееш.
dibilatora
06-27-2006, 21:09
нищо не ти пречи да сложеш гумата!!! :?
Неста, не се изказвай неподготвен. Това зависи от вида на противозачатъчните. В упътването пише! Ако пиеш Логест, със сигурност можеш да правиш секс без кондом и няма да забременееш.
Ах мерси, на логест съм...и да всичко си е наред днес ми дойде :)
sexy_macka
06-28-2006, 08:24
Az piq Logest i 7 dni predi da mi doide g/d gi spirm...sled tova go prafim bes prezervativ,nqma da stane nishtu ;)
`Death`Whore`
06-28-2006, 08:27
Az piq Logest i 7 dni predi da mi doide g/d gi spirm...sled tova go prafim bes prezervativ,nqma da stane nishtu ;)
Още една малоумна. Тези хапчета се пият точно 21 дни, след това се спират за точно 7 дни и на 8-мия се започва следващата опаковка. Ако ги пиеш "горе-долу еди кога си", не е сигурно, че предпазват от бременност.
sexy_macka
06-28-2006, 11:31
`Death`Whore` Пуснато на: 28.06.1 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
sexy_macka написа:
Az piq Logest i 7 dni predi da mi doide g/d gi spirm...sled tova go prafim bes prezervativ,nqma da stane nishtu
Още една малоумна. Тези хапчета се пият точно 21 дни, след това се спират за точно 7 дни и на 8-мия се започва следващата опаковка. Ако ги пиеш "горе-долу еди кога си", не е сигурно, че предпазват от бременност
mai tuka samo ti si maloumnata ! Spored teb kolko vr gi piq kato gi pirm 7-8-9 dni rpedi da mi doide 21+8=29-30dni ...are nauchi se da smqtash i togafa mi mrunkqi
...
`Death`Whore`
06-28-2006, 11:46
Не се спират еди колко си дни преди да ти дойде, а се спират, когато свърши опаковката. Сигурно започваш да ги пиеш, след като ти свърши.