View Full Version : кажете как да си оформя веждите...
хора,искам веждите ми да са нито прекалено тънки нито пък много дебели, но когато ги оформям винаги неуспявам да ги направя точно еднакви и се ядосвам...моля помогнете!!! ](*,)
andjii__
06-27-2006, 18:33
po dowre otidi na kozmetik pone purviq put da ti gi oformi kakto trqbva...i posle sam 6te si gi poddurja6.. pone az taka napravih purviq put ;)
там е работата че вече си ги оформям ама не ми харесва как се получава и за тва реших да питам тук 8-[
По принцип не харесвам вежди, които са изцяло променени от естесвената си форма. Както ти казаха отиди на козметик да ти ги оформи, да бъдат еднакви. Тук никой не може да си представи лицето ти и в частност веждите ти, за да ти каже "Е, онова косъмче го махни...а и това тук"
По принцип не харесвам вежди, които са изцяло променени от естесвената си форма. Както ти казаха отиди на козметик да ти ги оформи, да бъдат еднакви. Тук никой не може да си представи лицето ти и в частност веждите ти, за да ти каже "Е, онова косъмче го махни...а и това тук"
napulno sum suglasna s napisanoto ot teb..dowre lazano =D>
miloto_girl_4e
06-27-2006, 19:19
аз на 1-2 месеца ходя на козметик, за да ми поддържа формата им, а междувременно сама си ги поддържам и .. не се оплаквам :mrgreen: то аз като ходя на 1-2 месеца на козметик си имам форма и само трябва да скубя косъмчетата дето растат :mrgreen:
ами да...утре козметичката ми дано е свободна ама и да не е...ще се примири с присъствието ми :smt101
`Death`Whore`
06-27-2006, 21:20
И козметичката няма да ги направи перфектно еднакви.
аз на 1-2 месеца ходя на козметик, за да ми поддържа формата им, а междувременно сама си ги поддържам и .. не се оплаквам :mrgreen: то аз като ходя на 1-2 месеца на козметик си имам форма и само трябва да скубя косъмчетата дето растат :mrgreen:
Saglasna sam i az taka pravq! Kozmetika var6i nai dobra rabota! \:D/
otidi na kozmetik da ti gi oformi ne e skapo :)
em neznam az moite lesno gi oformqm bez kozmetik ama 6tom nemoje6 sama otidi po-dobre :)
xOtkiSsSs
06-28-2006, 21:33
Ми иди на козметик да ти ги оформи кажи и г/д какви ги искаш, но мисля че те си знаят работата ..
Lovebaby
06-29-2006, 01:36
Ми иди на козметик да ти ги оформи кажи и г/д какви ги искаш, но мисля че те си знаят работата ..
Ам на мен тва ми е проблема .. аз първия път си ги направих сама(ахха даже и майка ми незнаеше просто ми хрумна да го направя) и си ги оскубах само отгоре и станаха вълшебни мн си ги харесвах обаче след тва исках да ги направя различни и ги оскубах както майка ми казва"лятовича опашка" и си ги харесвах така ама ми писнаха и реших да ги оставя да пораснат и сега мисля да ходя на козметик обаче проблема ми е че незнам ква форма да са .. :-k ](*,)
xOtkiSsSs
06-29-2006, 10:30
Ам на мен тва ми е проблема .. аз първия път си ги направих сама(ахха даже и майка ми незнаеше просто ми хрумна да го направя) и си ги оскубах само отгоре и станаха вълшебни мн си ги харесвах обаче след тва исках да ги направя различни и ги оскубах както майка ми казва"лятовича опашка" и си ги харесвах така ама ми писнаха и реших да ги оставя да пораснат и сега мисля да ходя на козметик обаче проблема ми е че незнам ква форма да са .. :-k ](*,)
Амии като идеш на козметик кажии да ти препоръча каква форма най-добре ще ти отива :) Все пак това им е работата :-)