.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Guest

кажете как да си оформя веждите...

хора,искам веждите ми да са нито прекалено тънки нито пък много дебели, но когато ги оформям винаги неуспявам да ги направя точно еднакви и се ядосвам...моля помогнете!!!

andjii__
    Guest
    po dowre otidi na kozmetik pone purviq put da ti gi oformi kakto trqbva...i posle sam 6te si gi poddurja6.. pone az taka napravih purviq put

Guest
    там е работата че вече си ги оформям ама не ми харесва как се получава и за тва реших да питам тук

Голям фен
    Град
    дианабад
    По принцип не харесвам вежди, които са изцяло променени от естесвената си форма. Както ти казаха отиди на козметик да ти ги оформи, да бъдат еднакви. Тук никой не може да си представи лицето ти и в частност веждите ти, за да ти каже "Е, онова косъмче го махни...а и това тук"

Guest
    Цитирай Първоначално написано от djigi
    По принцип не харесвам вежди, които са изцяло променени от естесвената си форма. Както ти казаха отиди на козметик да ти ги оформи, да бъдат еднакви. Тук никой не може да си представи лицето ти и в частност веждите ти, за да ти каже "Е, онова косъмче го махни...а и това тук"
    napulno sum suglasna s napisanoto ot teb..dowre lazano =D>

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    аз на 1-2 месеца ходя на козметик, за да ми поддържа формата им, а междувременно сама си ги поддържам и .. не се оплаквам то аз като ходя на 1-2 месеца на козметик си имам форма и само трябва да скубя косъмчетата дето растат
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Guest
    ами да...утре козметичката ми дано е свободна ама и да не е...ще се примири с присъствието ми

Мега фен
    И козметичката няма да ги направи перфектно еднакви.

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    аз на 1-2 месеца ходя на козметик, за да ми поддържа формата им, а междувременно сама си ги поддържам и .. не се оплаквам то аз като ходя на 1-2 месеца на козметик си имам форма и само трябва да скубя косъмчетата дето растат
    Saglasna sam i az taka pravq! Kozmetika var6i nai dobra rabota! \/

Guest
    otidi na kozmetik da ti gi oformi ne e skapo

Град
    plovdiv we mainaa :P
    em neznam az moite lesno gi oformqm bez kozmetik ama 6tom nemoje6 sama otidi po-dobre

Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)
    Ми иди на козметик да ти ги оформи кажи и г/д какви ги искаш, но мисля че те си знаят работата ..

Цитирай Първоначално написано от xOtkiSsSs
    Ми иди на козметик да ти ги оформи кажи и г/д какви ги искаш, но мисля че те си знаят работата ..
    Ам на мен тва ми е проблема .. аз първия път си ги направих сама(ахха даже и майка ми незнаеше просто ми хрумна да го направя) и си ги оскубах само отгоре и станаха вълшебни мн си ги харесвах обаче след тва исках да ги направя различни и ги оскубах както майка ми казва"лятовича опашка" и си ги харесвах така ама ми писнаха и реших да ги оставя да пораснат и сега мисля да ходя на козметик обаче проблема ми е че незнам ква форма да са ..
    HONDA - The Power Of Dreams

Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)
    Цитирай Първоначално написано от lovebaby`
    Цитирай Първоначално написано от xOtkiSsSs
    Ам на мен тва ми е проблема .. аз първия път си ги направих сама(ахха даже и майка ми незнаеше просто ми хрумна да го направя) и си ги оскубах само отгоре и станаха вълшебни мн си ги харесвах обаче след тва исках да ги направя различни и ги оскубах както майка ми казва"лятовича опашка" и си ги харесвах така ама ми писнаха и реших да ги оставя да пораснат и сега мисля да ходя на козметик обаче проблема ми е че незнам ква форма да са ..
    Амии като идеш на козметик кажии да ти препоръча каква форма най-добре ще ти отива Все пак това им е работата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си