View Full Version : Не мога да се преборя :(
Sad`Girl
06-27-2006, 18:51
Моля ви за помощ. Вече не знам какво да правя и към кого да се обърна с молба за помощ. Искам още в началото на темата да ви кажа, че това не е поредната гадна шегичка. Това е историята на моя живот...на едно съществуване, което не може да се нарече живот. На 18 години съм и всичко започна преди около 2 години. Запознах се с най-невероятното момче, което познавам, но и най-големия женкар. В началото за него аз бях просто поредната бройка. Може би самата мисъл предизвикваше в мен омраза към единствения човек, който бях обичала до тогава. Карахме се не малко пъти, но винаги един от двамата се връщаше. Но не в това се състои проблема. Когато бяхме скарани аз се чувствах страшно кофти и... по съвет на мои "приятели" започнах да пия. Знам, че ще кажете, че това е страшно глупаво, но в онзи момент просто не можех да мисля трезво. И така неусетно привикнах към алкохола и нуждата да пия ставаше все по-голяма. А момчето, което обичам беше до мен през цялото време и за миг не ме оставяше. Разбрах, че и той наистина ме обича, но вече беше твърде късно. Алкохолът ме погубваше, а аз не исках да го осъзная. Нев мога да си простя това, което му причинявам. Постоянно бях пияна (не, че и сега не е така), той идва и ме взима от различни заведения мъртво пияна или в безсъзнание. Имаше и нещо още по-лошо... бях бременна, но заради алкохола загубих нашето дете. Но той отново не ме изостави. Но не искам повече да го наранявам. Разбирам, че за мен всичко е свършило, но не исакм да разбия и неговия живот. Моля ви дайте ми съвет как да постъпя.
Благодаря ви предварително. И извинявам се, ако темата не е в подходящия раздел.
Moderated by miloto
т.1 от Правилника :!:
Ти още не си си съсипала живота напълно, спри да пиеш - така няма да нараняваш и него повече!
И да, темата може да е в два други раздела, но не и в този.
Моми4е, ти не си виждала 4овек привикнал кам алкохола ..истински алкохолик...секи ден виждах гледката докато живях при дядо ми.. повярвай ми просто си внушаваш..
Fuckin`Lunatics
06-27-2006, 18:57
Jalko e kogato tolkova mladi hora si pogubvat jivota s piene... Naistina, poloji vsi4ki usiliq i uprajni malko volq! Jivota ti teparva zapo4va i ne mislq 4e bi iskala da prodalji6 po tozi na4in..
P.S: NAMERI SI NOVI PRIQTELI!!!
Nadelina
06-27-2006, 18:58
Nevazmojno ne e fakt.. to e ubejdenie.. Nqma nishto nepostijimo.. Za vseki problem si ima reshenie.. Nujna ti e mnogo volq.. Postepenno shte se spravish s pristrastqvaneto kym alkohola.. i she opravish jivota si..Znam che na dumi zvuchi mnogo lesno.. obache trqbva da si mnogo silna.. i MNOGO da go jelaesh..
MiRaCuLiXbb
06-27-2006, 19:00
Потърси професионална помощ, кво друго можеш да направиш.
NeSTa_86
06-27-2006, 19:11
Ти още не си си съсипала живота напълно, спри да пиеш - така няма да нараняваш и него повече!
Ако го обичаш потърси професионална помощ да спреш6 да пиеш,иначе ще загубиш момчето,което толкова много обичаш.
korabokroshenec
06-27-2006, 19:25
Моми4е, ти не си виждала 4овек привикнал кам алкохола ..истински алкохолик...секи ден виждах гледката докато живях при дядо ми.. повярвай ми просто си внушаваш..6to li mi govori6 ne6to poznato??? dedo mi pu6i ot 7 klas sq e na 70 godini i pie min 2 litra rakiq na den !!! 45 kg max e
martin69
06-27-2006, 19:27
В природата съществува закон - всяко действие има равно по големина и противоположно по посока противодействие.
Кажи му че искаш да се отървеш веднъж завинаги с чашката и му кажи да те заведе в клиника. Колкото и ужасно да звучи аз ще говоря с истински имена , не че не удобрявам "професионална помощ" но клиника за пияници звучи по-респектиращо, въпреки че щом осъзнаваш че прекаляваш с пиенето си още далее от истинската пияница. Поеми отговорността и му го кажи.
Бори се до край...любовта е болезнена но щом искаш някой бори се и бди с него на сяка цена...
Angel_Girl
06-27-2006, 21:38
Бори се до край...любовта е болезнена но щом искаш някой бори се и бди с него на сяка цена... =D>
щом го обичаш трябва в името на вашата любов и твоето щастие да загърбиш този етап от живота си, а щом успееш ще ти се струва че е било просто лош сън... успех