View Full Version : zAsHto nA KinO!?
BeBencEto
06-28-2006, 08:01
iMam edin vupros..vsu6tnost toi se porodi tuka ot edna tema..zashto kogato dvama vliubeni se sreshtat trqbva da otidat na kino...toest kakvo tolkova e zabavnoto na nqkoi film v tumna zala...iskam seki da si kaje mnenieto za ili protiv otivaneto na kino na purva sreshta i da se obosnove..
sexy_macka
06-28-2006, 08:03
Az sm "za",zashtoto si mislq,che po-sramejlifite momcheta i momicheta tam "subirat sili" da hfanat momicheto/momcheto za ruka,da go/q pregurnat i t.n. :)
Az sm "za",zashtoto si mislq,che po-sramejlifite momcheta i momicheta tam "subirat sili" da hfanat momicheto/momcheto za ruka,da go/q pregurnat i t.n. :)
napulno vqrnohttp://collapse.data.bg/Kamahlitude%20Smilies/Aliased%20Emoticons/green_exclaim.gif
BeBencEto
06-28-2006, 08:06
az sum protiv...zashtoto ako nqkoi iska da se opoznae poveche ili da si pogovori nqma da e tochno na kino...pone az taka vijdam neshtata predpo4itam da e vidq s vuprosnoto mom4e i da otiden nqkude navunka da se razhodim da sednem na nqkoq peika....6toto v kinoto sedim i gledame tupo nqkuv film i nito duma...suX
sexy_macka
06-28-2006, 08:06
mersi niki7o
\:D/
IKisseDAGirL
06-28-2006, 08:11
според мене за 1-ва среща по-става някое кафенце или разходчица в парка, за да могат двамата да си говорят и да се опознаят поне малко :wink: киното е за по нататък :)
mersi niki7o
\:D/
emi taka si e
`Death`Whore`
06-28-2006, 08:20
Киното не решава проблемите ви. На първата среща е най-добре хората да поговорят малко.
Явно момчето/момичето иска на първата среща да не говорите а се натискате поне според мен,но ако мислиш че ще стане нещо от вашата връзка по добре отидете на кафе или някаде кадето не е шумно и си поговорете сериозно.
piFka_LP
06-28-2006, 08:40
ами и аз мисля че не е подходящо за 1 среща се пак трябва да се опознаят а на киното сам ще гледате някакъв тъп филм и нито ще можете да се опознаетеи да говорите нито нищо това е мое мнение....
и аз мисля,че киното е за по-нататък...просто там не можеш да размениш повече от 4-5 думи,а на първа среща трябва да има диалог.Тя е най-важна все пак тогава се създава първото впечатление :wink:
Точно за първата среща - като двамата въобще не се познават и нямат представа за какво да си говоря по-точно как да започнат разговора - киното е доста добро решение. Отиват, гледат филм и после сядат някъде, започват да споделят впечатления от филма и от дума на дума разговора се прехвърля в друга насока.
Аз по принцип не ходя на кино, защото не ме свърта. Така че нямам решение "за" или "против".
Ами зависи от филма попринцип е романтично на по нежен филм на някой момент да се целунете...това е супер.....обаче има случай в които единия от двамата мн се вживява във филма и бома да падне той продължава да го гледа :D
BeBencEto
06-28-2006, 11:07
yee znaeh si 4e ima hora deto mislqt kato mene za tv ai pusnh taq tema...mnogo e banalno na purva sreshta na kino...a obnosno filma az gledah s gadjeto si rpedizvestena smurt 2 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
p.S. az samo takiva filmi gledam za tva...ama toi se navi da dodie s mene :lol:
brain_stew
06-28-2006, 11:20
според мене за 1-ва среща по-става някое кафенце или разходчица в парка, за да могат двамата да си говорят и да се опознаят поне малко :wink: киното е за по нататък :)
подкрепям!
Аз съм твърдо 'против"!
Ако си на среща какво ше видиш в тая тъмна зала?Филма ли ше гледаш или гаджето?Просто хората отиват на кино когато искат да са заедно но няма кво да си кажат!Никого не искам да засягам...
Bisollini
06-28-2006, 11:27
ako hodq na kino s gadjeto :-k mai 6te ispusna filma v zalata :D a ina4e pretpo4itam da buda nqkude na tiho mqsto kudeto moje spokoino da si pogovorim :-k
Ами на първа среща не е много удачно,защото,както ти каза,трябва да опознаеш човека,с когото си.Вече на втората може да се отиди и аз дори мисля,че е романтично.Защо не?
Киното не решава проблемите ви. На първата среща е най-добре хората да поговорят малко.
напълно права(както винаги) :wink:
:) аз казах в една тема, че киното спасява от неприятната ситуация-когато няма диалог и в един момент няма какво да си кажете.Тогава имаш оправдание че гледаш филма.Но иначе съм на мнение, че едно кафенце за първа среща е много по-добра идея :P
CVETELLINA
06-28-2006, 13:06
според мене за 1-ва среща по-става някое кафенце или разходчица в парка, за да могат двамата да си говорят и да се опознаят поне малко :wink: киното е за по нататък :) пак сме на едно мнение с теб :lol: съгласна съм! :wink:
lost_girl
06-28-2006, 13:20
mi na tumno,moje6 da se celuva6 pregru6ta6 kolko si iska6 i nikoi ne te poznava i da ti kaje ne6to dreme ti,a we nz