PDA

View Full Version : Ne sa mi nujni poveche ... tova jivot li e :(

Veche`moga`i`sama
06-28-2006, 12:01
Iskam da spodelq s vas kakvo mi se sluchi.A eto i samata sluchka
Snoshti kysno se skarah s bashta mi,kakto stava obiknoveno sqka vecher.Do sega vinagi sym stiskala zybi i sym mylchala,tyrpqla sym da me ubijda i t.n.Est ne mi e posqgal,zashtoto vednyj go napravi i vse oshte ne sma sprqla da mu go natqkvam po nai gadnite nachini.Snoshti obache mnogo me qdosa.Poneje s pr mi ne sme ot edin grad i az sma si slojila negova snimka na ekrana na kompiutara i toi `` kakyv e toq,mahni snimkata,ne sym dlyjen da ti gledam priqtelite postoqnno ``.Dobre smenih q ama toi ne se sprq.Krqska i za muzikata koqto slusham i za haraktera.Edva li ne si tyrseshe povod da se kara s men.Legnah si az po edno vreme ama toi ottatak pochna da se kara s maika mi,shtoto tq me bila vyzpitala taka,stanala sym bila syshtoto kopie na neq.I az ne izdyrjah.Stanah i otidoh pri nego i nai nahalno mu vikam `` iskam da si pusna kopiutara,zashtoto ne mi se spi ``(beshe 11:30h).I toi kato pochna da mi obesnq koe bilo polesno za men koe vredno.I v edin moment me izkara vinovna za vsichko koeto pravq i koeto stava.Imala sam bila mnogo losh harakter,nikoi nqmalo da me tyrpi takava,da sym se promenqla.No zashto da go pravq kato vijdam che toi kato se promenq ne posti s nishto poveche. :smt014 Pochnah da mu kreshtq i az (nz kak se usmilih).Karahme se dosta i nakraq toi mi kaza che dyrjavata mi davala po 18lv na mesec i da sym se opravqla kakto moga s teq pari shtom sym bila takyv inat.I sega kakvo.Ne si govorim.A az samo chakam udoben moment da se premestq da jiveq v baba mi.Edinstvenoto neshto,koeto me spira e kompiutara,zashtoto imam mn priqeli ot drugi gradove i taka poddyrjam vryzka s tqh.A i dosta raboti polzvam ot internet.Prosto ako znam che mi dava da si vzema kompiutara se maham ot doma.Ne izdyrjam veche.Pisnalo mi e ot nego. ](*,) ](*,) I to svichko shtoto me e strah i ne predpriemam nishto po vyprosa.Ama veche chashata prelq i nz sega na kade.Molq vi kajete mi kakvo da pravq.Veche nqmam nujda ot bashta mi toi kategorichno mi zaevi che pari nqma da mi dava i da se opravqm kakto moga. :?: Pls pomognete mii :(

06-28-2006, 12:10
grabvai kompa dokato go nqma i bqgai da jivee6 pri baba si az taka napraih i sam mnogo dovolna:)

Veche`moga`i`sama
06-28-2006, 12:12
Amm az sh go napraq ama bashta mi e dosta lud.I znam che shte doide v baba mi i sas se kompa shte pomete sichko.A men togava ako ne me nabie pak na.PRosto e dosta losh i me e strah ot nego inache do sega da sam go napravila.

LuDaTa_14{P}
06-28-2006, 12:59
evala lele az ako se otvora na ba6ta mi dokato se karame ujas... nqmam predstava kak da si vzeme6 pc-to. govori s maika ti purvo i i kaji kvo misli6 da pravi6 i vij kakvo 6te ti kaje a ako ne nqmam predstava uspeh :(

Veche`moga`i`sama
06-28-2006, 13:05
Abe da ti kaja li chesno dokato se karahme prez cqloto vreme bqh podgotvena da izqm nqkoi shamar,no tyi kato za pyrvi pyt mu uporstvam i mu kreshtq i az - toi se pochuvstva leko slab pred mene,zashtoto az ne se saglasqvahs nego za nishto.Pyk toi e sviknal nikoi da ne mu oporstva.
Mii da trqa kaja i na maika mi,ama tq edva li shte mi pozvoli.I vse pak mersi :)

06-28-2006, 13:13
ave ei vie ste mnoooo zle we!!!!! :shock: "ve4e moja i sama" "nqmam nyjda ot ba6ta si" "6i hodq pro baba da jiveq" vie naistina ste mnoooo zle :?
ama qvno 4e i ti si edin golqm inat!!!!! kazva6 4e ba6ta ti e inat, a da ti e minavalo prez malkoto mozak deto ti e ostanalo da mu se izvini6? moq ba6ta e pone sto p1ti po "inat"(kakto ti sama se izrazi) vedn1j se opitah da sporq s nego i nakraq bqh nakazan za 1 mesec da stoq v k16ti bez PC bez TV i dr takiva i to prez lqtoto.izvini mu se i vsi4ko 6te se oprai. vie i dvamata ste golemi inati i za tva ne se ponasqte, nito ti otst1pva6 nito toi i zatva e taka.A ko 4aka6 bqgai pri baba si natresi se na glavata na jenata ta tq jivee s ednata si pensiq.da ner si misli6 4e tq 6te ima pari da ti kopyva dre6ki i dr takiva. ako 6te hodi6 pri neq, koeto e kraino nepriemlivo trqbva da se fani6 nqkade da ba4ka6
moito mnenie kato cqlo e ne bqgai ot vas [-X , izvini se na ba6ta si i da ti e mirna glavata :wink:

Veche`moga`i`sama
06-28-2006, 13:22
NE!Tvyrdo ne.Nqma da se izvinq.Ne sam vinovna az.Toi zapochna da mi krqska bez prichina.Kvo mu precheshe che na ekrana mi e snimkata na priqtelq mi i kva muzika slusham.Pyk i da ti kaja ne sma nikak ama nikak zle!I pyrvoto koeto e ne sam koi znae kolko kaprizna za drehi.I si imam dosta dreshki ne e nujno da mi se kupuvat neshta za sega.Pyk i si imam moi pari koito spestqvah ot zakuski cqla godina.A i baba mi nikoga nqma da i teji che shte sma pri neq.Pyrvoto koeto e az pochti ne qm nqma da se harchi mnogo.Vtoro az tam samo shte spq.Po cql den az sym si po pytishtata.I treto znam v kakvo polojenie e tq i kakvo moga da si pozvolq.Nqma da mi e za pyrvi pyt da otida da jiveq pri neq.Pravila sma go i predi,est togava beshe sys saglasie na roditelite mi.

06-28-2006, 13:34
ne ne ti naistina si mnooo inata. tam e rabotata 4e i na men mi e poznato :wink: ,no samo s inat nikade ne se stiga.baba mi vinagi mi e kazvala 4e 6tom ima gre6ka ima i pro6ka.V tozi slu4ai ba6tat ti e sgre6il, zna4i ti trqbva da mu prosti6.Napravi kompromis, nqma da s1jalqva6(izpitano e li4no).

ot: stan4o

Veche`moga`i`sama
06-28-2006, 13:40
hahaha ei az kakvo vi kazah.Tova i stana.Doide si ot rabota i mi nakupil kakvo li ne da qm.Pravi se na dobyr i se edno ne e stanalo nishto.Ama az s moito dyrjanie go podseshtam che e stanalo.Nqma da stane.Razberete me che go pravq za sebe si.Zashtoto sq prostq li tova shte se potvarq,potretva i t.n.Prosto go poznavam dobre i znam kakvo shte napravi. [-X

sexY_mackA90
06-28-2006, 14:50
Kogato moite se razdelixa purfo na4alno jiveex pri bashta mi dokato edna ve4er(az bqx na 14) i se pribrax kum 3:00(beshe lqto) i si lqgam a jenata na bashta mi po4na da mi kreshti kak taka az hste se vrushtam v 3:00 i takifa gluposti! kato bashta mi se vurna JESTOKO mi se skara i mu se razkreshtqx! sutrinta kato toi si trugna vzex si pc-to bagaja i otidox da jiveq pri lelq mi...v pazardjik...taka bqx cqloto lqto...nai-nakraq se vurnax i otidox pri maika mi i 4ak na moq 15-ti rd se sdobrixme s bashta mi...spored mene trqbfa naistina da otidesh pri baba si...men bashta mi nito vednuj ne me udrql...taka 4e po-dybre vzemi si neshtata i si trugfai!