View Full Version : баси гафа!!
ае с мойта приятелка отидахме у тях и нали много ни се правеше секс и почнах да я еба,беше супер,шото не се бяхме виждали от седмица и половина и адскки надъхани 8-[ ::: та махам и аз сутиена,махам й прашките и тъкмо й го вкарах два пъти,тя взе да вика от кеф и изведнъж чувам стъпки ама си викам че ми се есторило и си я лашкам там и..точно се клатим кат някви диви животни :oops: и майка й влиза..която си мисли че дъщеря и моля ти се е девствена :lol: а е доста далече от истината щото е имала преди мен двама O:) та..сега не й дава да се виждаме и е наказана..баси майката,кво да прая?знам че и на нея и гадно,да не говорим аз как бях изритан.. пък хора ебе ми се мама му стара...и също така ако не се видим повече това значи ли да се примиря или да говоря с майка и или кво..?
еми може и маика и да иска \:D/ хахаха. Ае най-добре изчакай всичко да стихне и давай ти си . Просто на родителите и им трябва малко време да осмислят за нещата . Пък и зависи много от това те кога са го правили за 1ви път щот ако са били на 18-19 може да не го одобряват. Може са окажат пичове :D Изчакай 1 седмица и виж как са нещата
[i] тя е на 16 а аз на 17 #-o
la_sabrosita
06-28-2006, 17:07
e 4e to momi4eto na kolko e ?
emi iz4ukai maika i i 6e vidi 4e nqma ot kakvo da pazi da6terq si ako se spravi6 dobre :lol:
ae sa po seriozno kaji na kolko godini si we???i tq na kolko e????6ot ima razlika ako ste na po 12 godini i ako ste na po 17-18 [-X
la_sabrosita
06-28-2006, 17:10
am izvinqvam se za vuprosa..ne bqh vidqla o6te tova koeto si pisal ti i zatova se polu4i taka :lol:
Ами изчакайте малко преди да се видите пак 1 седмица някаде говорете си по телефона или там чат нещо и след това у вас
ПП : интересувай се какво са казали нейните има голямо значение
e na 16 kakvo iska taq maika bre??? ](*,)
да бе ебати ... тая кво иска , сигурно си мисли че дъщеря й не се и обезкосмява а ще чака да стане на 30 когато ще се ожени и ше бъдедевствена до 1вата брачна нощ.... шото така ТРЯБВА аьъхуаьхуъьхауъхауъь деба тиа комонисти :smt013 :smt019
NeSTa_86
06-28-2006, 17:26
а бе ... няя е ебеш в тях прсото...сред природата...забавно е :lol:
Bisollini
06-28-2006, 17:28
Pi4 uspokoi se i az sum Bil taka Samo 4e men me vidqha nqkfi nepoznati Hora poneje re6ihme da probvame Leko Priroden sex :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Abre na men mai mi se struva 4e tozi prosto mu se ebe kakto kazva zatova iska da se vidqt mai ne mu dreme za momi4eto gleda samo sex i mai pravi pribarzani izvodi :) "баси майката,кво да прая?знам че и на нея и гадно,да не говорим аз как бях изритан.. пък хора ебе ми се мама му стара.." <-- tova ima v predvit
No|Problem
06-28-2006, 19:26
:-D promukni se v tqh i q opni
tq trqbva sama da se razpravq s problemiite na svoeto semeistvo[/b]
tctc na kolko godini ti e priqtelkata i ve4epo dobre zaklu4vaite vratite :P
Tancheto_^
06-28-2006, 21:05
Пфф скоро има тоя случай с приятеля ми , само че никой не влезна , а когато чакаме да утихне всичко и той ... :x Случват се и такива неща , ама поне и да ни бяха усетили , нямаше да ме изритат :P :P :P
ama nie mislehme 4e 6e se varne sled 4as-dva :-D mi ve4e se vidqhme,govorihme,za dr-to se se6tate O:) O:) O:) qvno sa se karali m jestoko s maika i i tq e ostapila-vse pak e shvanala 4e da6terq i otdavna e zabravila misalta da se pazi za parviq s sapryg ::: :-$ :-$ :smt005
vikito_666
06-28-2006, 23:45
да бе ебати ... тая кво иска , сигурно си мисли че дъщеря й не се и обезкосмява а ще чака да стане на 30 когато ще се ожени и ше бъдедевствена до 1вата брачна нощ...
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>