View Full Version : проблема е ,че......
гледайте сега къф ми е проблема,когато съм с гаджето ми и той е подпийнал или пиян супер много иска да се натискаме,целуваме и т.н.Обаче като е трезвен и имам чувството ,че аз съм тази,която иска да се натискаме повече,а на него му е все едно,което ме кара да се чувствам някаква курва едва ли не!а знам,че ме харесва,но не мога да разбера къф му е проблема,а и не мога да го питам,защото,а бе просто не мога!
..mislq, che si vnushavash..ako ne e taka..moje bi e zashtoto e po pritesnitelen..Ti nai dobre si znaesh, no v edna vruzka vinagi ediniq e po obichliv i demonstrira chuvstvata si!
1.mersi za otgoovra!:)takam,emi de da znam moje naistina da si vnu6avam,no nz ,a be dano si vnu6avam,4e ina4e nz,po-princip moga da davam suveti,no ako se otnasq do men prosto ....
mravkata_z
06-28-2006, 18:26
=; aaa ne ne na mene tiq! Imah si rabota s edin takav, i az sa6to se 4uvstvah kato kurva poradi tova 4e toi ne proqvqva6e interes a samo az! iI sled kato sam stigala do ot4aqni merki ami da ti kaja NE SI VNU6AVA6!
SPRI DA SE TORMOZI6 OT SEGA! NE E V TEB PROBLEMA A V NEGO!- ne mu e interesno/ nisak testosteron/ ili e gei koeto e kraina mqrka
За мен това момче има някъв комплекс! :-k
За мен това момче има някъв комплекс! :-k
i kuv e tos kompleks? mnoo gi razbirate we eeeeey
No|Problem
06-28-2006, 19:18
kato pie e po na kef s vsichki e taka :-D
Ами щом не можеш ще се чудиш още дълго,щото ние как да знаем-не го познаваме.
beb4o_bu
06-28-2006, 21:31
Естествено, че като пийне ще му дойде настроението в повече, така да се каже. Стига да не е пиян като кирка! Но...това е нормално...и аз като си пийна ставам така :roll: ...Не мога да разбера само защо се чувствате като к*р*и? Защо това, че желаеш някого и искаш нещо такова от него се определя като к**венско? Не виждам нищо нередно в това.