PDA

View Full Version : mALko sUm oTchaqNa..pLs HeLp mE!

BeBencEto
06-29-2006, 07:31
aZ bqh pisala predi edna temichka za edno momche koeto mnogo haresvam..obache pri nas obstoqtelstvaa ne mojeha da se razviqt zashtoto toi predi hodeshe s bratov4edka mi ot 4ata...do rpedi 1 sedmcia dve nqkude skusaha..az se poznavam ottogava s nego...no te hodeha a tq samo go lujeshe dori predi 4 meseca zamina za amerika i nqma da se vidqt nikoga...daje ne se bqha vijdali..ne znam kak ama az super mnogo se vliubih v mom4eto...v istinskiq smisul na dumata..izlziahme s nego nqkolko puti i sqka ve4er si govorim..onazi ve4er oba4e ne bqh na kef..i toi s durjeshe mn gadno postoqnno me sravnqvashe s bratov4edka mi i...mnogo gadno se 4uvstvah..na drugata sutrin si govorih s nai dobriq mu priqtel koito taka ili ina4e dosta burzo razbra 4e haresvam mom4eto...a na ve4erta mu e kopiral absolutno celiqt razgovor..v na4aloto kato vleznah mom4eto koeto haresvam se durjeshe mn gadno i az estestveno se sduhah super qko..posle oba4e po4nahme da govorim kaza 4e imal podaruk za mene i kvo li oshte ne i ot {{}} minahme na {{{P}}}...koeto oba4e leko me pritesnqva..iam nqkvo stranno 4uvstvo 4e se e hvanal na bas s negoviq nai dobur fr za neshto svurzano s men..toi iska da se vidim dnes i az se suglasih..obache sum super pritesnena zashtoto ako pravi si4ko zaradi nqkakuv bas...shte mi e super gadno..vie kak mislite dali mom4eto izpitva neshto kum men ili posto ima nqkuv bas..

06-29-2006, 07:38
Ай леле по некадърно написано заглавие на тема неъсм виждал кви са тия буквички и латински насичкото отгоре.

По темата тоя текст дори няма да го чета мухахаха.

IKisseDAGirL
06-29-2006, 07:54
ох.. да видим дали добре съм разбрала.. харесваш някво момче, което е ходило с братовчедка ти, ама само по чата и дори не са се виждали на живо.. :shock: :? нямам думи :-# докъде стигнахме вече с тоя виртуален свят, не е истина :roll: и накрая нещата уж са потръгнали, но ти изведнъж решаваш, че с френда му са се хванали на някакъв бас относно тебе?? супер объркано е, не мога да го схвана... от къде на къде смяташ, че е станало такова нещо? имаш ли доказателство, от къде идват подозренията ти и т.н. разясни малко, че не мога да се оправя сама :-)

BeBencEto
06-29-2006, 07:58
da to i az kak go napisah...ami zna4i te s bratov4edka mi skusaha otdavna..to ne 4e moje da se nare4e tqhnoto hodene de po 4ata..5 meseca deto 4 ot tqh tq beshe v usa a 1 koito ebshe purviq dori ne se vijdaha...sega oba4e az usm super vliubena v tova mom4e..no sled kato v4era nai dobriq mu fr e kopiral si4ko toi purvona4alno se durjeshe super gadno smene i izvednuj po4na da mi govori mmili prikazki kisschet ai kvo li oshte ne nastoqvashe da se viime che iskal da me vidi da me celune i kvo li oshte ne obache ne moga da razbera promqnata kak taka za 1 4as....purvo bqh zle i tupa i izvednuj obichkam te ala bala...no az mu kazah vij az iam chuvstva kum tebe..e malko ovurtqh kato kazah 4e super mn go haresvam i mn go obi4am makra i priqtelski...smisul ovurtqno e samo priqtelski de :mrgreen: i me e strah prosto da ne me izluje..ne znam zashto mislq 4e sa se hvanali na bas s negoviq priqtel...prosto me shokira razlikata i sum super oburkana...

RaDiTy
06-29-2006, 09:20
mila 6te ti kaja edno : V tupiq 4at vseki moje da napi6e kakvoto si pojelae i nemoje6 da razbere6 ot nikude dali kazva istinata ili te luje...taka 4e ne sudi po otno6enieto mu v 4ata ,a izlez s nego ,za da go opoznae6 po-dobre ,za6toto tova v 4ata e tupa istoriq :) uspeh

maraia
06-29-2006, 10:35
mila 6te ti kaja edno : V tupiq 4at vseki moje da napi6e kakvoto si pojelae i nemoje6 da razbere6 ot nikude dali kazva istinata ili te luje...taka 4e ne sudi po otno6enieto mu v 4ata ,a izlez s nego ,za da go opoznae6 po-dobre ,za6toto tova v 4ata e tupa istoriq :) uspeh
за тфа съм напълно съгласна...се пак чата..си е чат...всичко си остава там...вижте се и така...

ReconnEcT
06-29-2006, 10:39
дам като погледне6 в о4ите му 6те разбере6 дали те лъже или не :?

teenkopele
06-29-2006, 11:14
Попитай го директно. :wink:

lost_girl
06-29-2006, 11:21
4esno kazano nz ne razbiram povedenieto na tvoq,no spored men te haresva!

donkihot
06-29-2006, 11:31
i spored men te haresva no naistina kato go poglednesh v o4ite shte razberesh bz li te ili govori seriozno izlez s nego no ne mu davai da te celune predi da si obedena 4e ne se bz s teb shtoto moje posle da stane losho....uspeh

06-29-2006, 11:38
znaete li kvo stana....vidqh historyto i nqma nikuv bas...samo deto vuprosnoto mom4e prosto si igrae s mene i iska da natrie nosana bratov4edka mi za tva se celuva s mene i za tva prai si4ko...sry iskah da spodelq s nqkoi zashtoto ve4e opredeleno nemi se jivee..az poprincip sum super islno momi4e..oba4e za tva mom4e id a se samoubiq sum gotova..omruzna mi da jiveq omruzna mi!!!!!!!!!!!!!!!!!

BeBencEto
06-29-2006, 11:39
znaete li kvo stana....vidqh historyto i nqma nikuv bas...samo deto vuprosnoto mom4e prosto si igrae s mene i iska da natrie nosana bratov4edka mi za tva se celuva s mene i za tva prai si4ko...sry iskah da spodelq s nqkoi zashtoto ve4e opredeleno nemi se jivee..az poprincip sum super islno momi4e..oba4e za tva mom4e id a se samoubiq sum gotova..omruzna mi da jiveq omruzna mi!!!!!!!!!!!!!!!!!

tva az go pisah de... :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010

06-29-2006, 11:59
за тфа съм напълно съгласна...се пак чата..си е чат...всичко си остава там...вижте се и така...
=D> =D> :mrgreen: