View Full Version : нали не е много лошо
безименния
06-29-2006, 20:14
na 12 sym i oshte ne sum pravil seks a drugite mi priqteli se praskat kato nenormalni s edni kurvichki ot susedniq klas.
Fuckin`Lunatics
06-29-2006, 20:16
Mi da ti kaja 4ove4e ve4e ti e minalo vremeto... na 12 siurno si darji6 zabkite v 4a6ka :-D Kuv e toq zor da se praite na golemi nz..
Btw temata si e 4ista ebavka 8)
Sleeps well with others
06-29-2006, 20:16
Ми, ако тези дни е лошо да си нормален..а приятелите ти и курвите им..да се спасяват...секс ще има да правят цял живот..защо да си пропиляват детството за едното ебане..дето почти няма да го усетят..не ги разбирам
да де ама те си говорят за секс пред мене а аз некъв ги гледам ей така :shock: и си мълча
http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=40857&highlight=
http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=40857&highlight=вместо да се възмущаваш дай ми подсказка -
да се прасна ли с една дето ми е много навита или не
NeSTa_86
06-29-2006, 20:45
kak moje da ne si ebal na 12 be pich...te normalnite hora si pravat sefteto na 7 i polovina kato sa!
безимения
06-29-2006, 20:46
kak moje da ne si e*** na 12 be pich...te normalnite hora si pravat sefteto na 7 i polovina kato sa!
ми бате само свирки са ми правили досега ама кат стане дума за секс и момичетата леко се дърпат
cecko_boy
06-29-2006, 20:47
Abe dreben kude si trugnal na 12 godini seks da praish q se skrii nekade
NeSTa_86
06-29-2006, 20:49
emmm trqq si go uduljish...qvno ti e mnogo maluk i zatva
emmm trqq si go uduljish...qvno ti e mnogo maluk i zatvaабе 14 см за 12 годишен малко ли е?
*BurNinG^GiRl*
06-29-2006, 20:53
Абе момче кво гледаш другите ти пр кво правят гледай ти кво праиш те нека си ес праскат с курвите не подражавай на тях все пак си на 12 още малко ако поизчакаш няма да е зле просто не им подражавай!
Абе момче кво гледаш другите ти пр кво правят гледай ти кво праиш те нека си ес праскат с курвите не подражавай на тях все пак си на 12 още малко ако поизчакаш няма да е зле просто не им подражавай!да де - ся още не се подиграват ама кат стана на 13 ще ме отлъчат от компанията :(
МАНИТЕ ДЕТЕТО БЕ!!!
вие не знаете ли,че аз го напрайх на 3 и половина с комшийката :oops:
тцтцтц накъде върви днешното поколение
NeSTa_86
06-29-2006, 20:58
xaxa edin priqtel mi kaza,che v 4 klas sa mu bili duhali ....da da i edin marmod zaviva shokolada s prezervativi
LuCkY_YoU
06-29-2006, 21:00
spoko, ne samo,4e ne e lo6o, ami e dobre. na 12 organizmut ti o6te ne e gotov za sex. i zamislql li si se 4e pove4eto ot tvoite priqteli moje bi samo se hvalqt?ne byrzai, vsi4ko s vremeto si!na 15 primerno e ok :) ne se vliqi ot drugite, nqma6 li si sobsteveno mnenie?6te pravi6 sex togava, kogato ti si re6i6 i kogato se po4uvstva6 gotov!tupo e da se ebe6 samo zaradi horskoto mnenie, 6te ti e nelovko i nqma da znae6 kak da postupi6..zamisli se malko
xaxa edin priqtel mi kaza,che v 4 klas sa mu bili duhali ....da da i edin marmod zaviva shokolada s prezervativiкат ти казвам че една приятелка ми духа( просто приятели сме)
xaxa edin priqtel mi kaza,che v 4 klas sa mu bili duhali ....da da i edin marmod zaviva shokolada s prezervativi
хаха тфа беше яко :D
abe dete malko, sled kato kaza 4e kato stanesh na 13 i ne si pravil sex priqtelite ti shte te se opitat da te otdrapnat ot kompaniqta mi est tova zna4i 4e ne sa ti istinski priqteli nqma nishto losho v tova 4e ne si pravil sex na 12 godini i si e napalno normalno za 4ovek na takava vazrast ima vreme za vsi4ko nedei barza tolkova mnogo
purvo pomisli dali nete lujat si4kite ti priqteli 6ot spored mene te lujat !!!
mi praskai i ti be ko ti pre4i ama na 12 godini ne si li malak ?!?!?
е? аз пък обичам сладолед с какаов вкус
oo ako naistina si na 12 mn si zakasnql :evil:
Luciferian
06-30-2006, 05:54
na 12 sym i oshte ne sum pravil seks a drugite mi priqteli se praskat kato nenormalni s edni kurvichki ot susedniq klas.
Другите ти приятели лъскат бастуните като откачени и те лъжат,че се праскат. Понеже си малък, ще ти спестя подигравката. Истината е, че на твоите години няма начин и че те лъжат. Лъжи и ти, кво ти пука! :D
NeSTa_86
06-30-2006, 07:41
Другите ти приятели лъскат бастуните като откачени и те лъжат,че се праскат. Понеже си малък, ще ти спестя подигравката. Истината е, че на твоите години няма начин и че те лъжат. Лъжи и ти, кво ти пука! :Dxaxa slushai batko ;)
WILD__BOY
06-30-2006, 07:42
http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=40857&highlight=вместо да се възмущаваш дай ми подсказка -
да се прасна ли с една дето ми е много навита или не
Праскай!
безименния
06-30-2006, 17:21
purvo pomisli dali nete lujat si4kite ti priqteli 6ot spored mene te lujat !!!ми тер и да лъжат момичатата дет се движат с тя, и те ли лъват :?
ako temata ne e fake.. nqma losho we pich ti tap li si ili si pederaz? verno che si malyk no.. shtom teja "kyrwichki" se ebat s twojte fr. hodi gi ebi i ti ako ti pysnat kuf e problema ?
ako temata ne e fake.. nqma losho we pich ti tap li si ili si pederaz? verno che si malyk no.. shtom teja "kyrwichki" se ebat s twojte fr. hodi gi ebi i ti ako ti pysnat kuf e problema ?
проблема е че тез пички курвички ги наТИСКАМ едно друго ама кат стане дума да топна чушката и онея се дърпат
ahahahahahhah pi4 brao 4e si sednal pred kompa da me zabavlqva6 i da izmislq6 gluposti...ta po "temata" na 12 samo sa ti duhali...ami drugite ebat i ti se 4udi6 dali da prasne6...qko zaguben si....hahahahahhahahaha mn qka tema hodi izmislqi vav veneri4eskite bolesti 4e tam e po sme6no
Fuckin`Lunatics
06-30-2006, 20:22
Pfff pi4... kuv pi4, kvi 5 leva, kvi 4u6ki i krastavici... toq e tolkoz zapulen, nekuv 6meker tragnal da se zabavlqva kat dranka gluposti.. :twisted: Basi, nqa6 li si druga rabota we iztarsak ??? :-D
Има време за всичко.Тяхна грешка е,че го правят толкова рано!
Има време за всичко.Тяхна грешка е,че го правят толкова рано!
незнам аз кат лъскам ми е кеф
кат са ми правили сфирки пак ми е било кеф
предполагам че секса е мега кев
безименния
06-30-2006, 20:53
Pfff pi4... kuv pi4, kvi 5 leva, kvi 4u6ki i krastavici... toq e tolkoz zapulen, nekuv 6meker tragnal da se zabavlqva kat dranka gluposti.. :twisted: Basi, nqa6 li si druga rabota we iztarsak ??? :-D
ми честно казано нямам си работа и искам съвет а не подиграфки :evil:
Fuckin`Lunatics
06-30-2006, 21:05
Miii az li4no ne ti vqrvam, mislq si 4e laje6... Pone se nadqvam da e taka, 6toto ako ve4e i 12-godi6nite se praskat to tva e mnoo lo6o...
I vse pak spored mene se ebava6 8)
Angel_Girl
06-30-2006, 21:52
Ami dreben da ti kaja na 12 ne e nai podhotq6tata vazras da se "praska6 kato lud" kakto se izrasi. Ta vie ste o6te deca i sega se razvivate
Lele skoro 6te nastignem mangalite :!:
Чиста ебавка е тва!
Вервайте ми! :-D
Чиста ебавка е тва!
Вервайте ми! :-DНе е ебавка е пич ! И в моя клас са така и момичетата и момчетата ! Аз съм на 13 и да ти кажа вече момчетата и момичетата се праскат някъде към тази възраст :
12-13-14
Колкото и да не ти се вярва това е :mrgreen: Е не се праскат всички но едно 70% има ;)
Леле ти още побертета не си хванал ^^
ProstoAz
07-01-2006, 09:36
11 точка от правилника!
Благодаря!