Влез

View Full Version : Vupros kum momichetata?

06-29-2006, 22:11
Iskam da popitam momichetata.Malko mi e neydobno no shte se opitam da go napisha :oops: Kato...amm...edno momche pronikne vuv vas kakvo useshtate osven bolka....moje li da obqsnite malko po....raz :oops: :oops: :oops:

06-29-2006, 22:30
mi kvo moje da se useti kato ti go fkarat be kef ti e ko moje ......

Lumidee
06-29-2006, 23:04
ami cqlata trupka e mn qka ;) Shte pochuvstvash bolka ako ti e za 1vi put.. no posle e mn kef.. cqlata situaciq e mn qka.. mn e trudno da se opishe useshtaneto-trqbva da se izpita!

kin
06-29-2006, 23:05
вкарай си нещо в гз и ше разбереш за кво питаш

Luciferian
06-30-2006, 05:32
Iskam da popitam momichetata.Malko mi e neydobno no shte se opitam da go napisha :oops: Kato...amm...edno momche pronikne vuv vas kakvo useshtate osven bolka....moje li da obqsnite malko po....raz :oops: :oops: :oops:
Най-лесно е да провериш. Хвани някой потен негър да ти го набие и ще разбереш какво е усещането. :-D

Crematory
06-30-2006, 10:06
Zashto vsi4ki ste taka jestoki kum devoikata nali za tova tiq forumi za da se spodeli info ako neiskate ili nz kvo da kajete back i karate kum sledva6tiq forum.Devoi4e ne sum momi4e no vqrvam 4e 6te uspeq da ti presuzdam sutuaciata po dobre ot pove4eto tuk estestveno ne ot li4en opit durja da pod4ertaq.Ta zna4i. . . .kogato se obi4a6 s nqkoi i se "natisnete" ti e mnogo mnogo pritno ot vsqko ne6to koeto toi napravi i samoto pronikvane e kultoviq moment to trqbva da e ednovremenno strastno no nejno samoto 4ustvo naistina e mnogo trudno da se opi6e s dumi trqbva da se izpita no za vsqko ne6to si ima vreme a za tova specialno kolkoto po kusno sane tolkova po dobre . . .. Ta nqkvo obob6teno na 4ustvoto 6te da e polazva6 te trupki po cqloto tqlo i cqloto ti su6testvo se izpulva s mnogo energiq i polojitelni emocii. .
e damo sum pomognal

Stephanie Jay
06-30-2006, 10:14
Ми странно е от ночало, а болка не при всички има. Относно до "Kin" на тоя заядливеч щом не му харесва тука що не си бие шута в друг форум? Не сме длъжни всички останали да го търпим нали така? [-(

BeBencEto
06-30-2006, 10:16
Ми странно е от ночало, а болка не при всички има. Относно до "Kin" на тоя заядливеч щом не му харесва тука що не си бие шута в друг форум? Не сме длъжни всички останали да го търпим нали така? [-(
=D> =D> =D>

a po temata crematory mai dade izcherpvatelen otgovor koito e dostatuchen 8)

olive_oil
07-01-2006, 13:59
Zashto vsi4ki ste taka jestoki kum devoikata nali za tova tiq forumi za da se spodeli info ako neiskate ili nz kvo da kajete back i karate kum sledva6tiq forum.Devoi4e ne sum momi4e no vqrvam 4e 6te uspeq da ti presuzdam sutuaciata po dobre ot pove4eto tuk estestveno ne ot li4en opit durja da pod4ertaq.Ta zna4i. . . .kogato se obi4a6 s nqkoi i se "natisnete" ti e mnogo mnogo pritno ot vsqko ne6to koeto toi napravi i samoto pronikvane e kultoviq moment to trqbva da e ednovremenno strastno no nejno samoto 4ustvo naistina e mnogo trudno da se opi6e s dumi trqbva da se izpita no za vsqko ne6to si ima vreme a za tova specialno kolkoto po kusno sane tolkova po dobre . . .. Ta nqkvo obob6teno na 4ustvoto 6te da e polazva6 te trupki po cqloto tqlo i cqloto ti su6testvo se izpulva s mnogo energiq i polojitelni emocii. .
e damo sum pomognal
апсолютно е права.Кви са тия простотии,които пишете?ааа???

krem4et0
07-01-2006, 14:38
Ами усешаш нещо да се движи и пулсира в теб и се питаш как мога да живея без това да е там.Обожавам проникването и по-скоро обожавап само да си стои там.Чувството е на пълнота и завършеност.А после изпитваш празнота и ти се иска той да е вечно в теб!
Абе с 2 думи хубаво е и на физическо равнище и на емоционално,защото ставаш 1 цяло с човекът,когото обичаш!

sexy_diva
07-01-2006, 15:27
Samo parviqt pat se izpitva bolka.Sled tova e naistina neveroqtno hubavo use6taneto da go 4uvsva6 v teb:).

07-01-2006, 16:35
Samo parviqt pat se izpitva bolka.Sled tova e naistina neveroqtno hubavo use6taneto da go 4uvsva6 v teb:).
iska6 li da po4ustva6 moq v teb :smt007

yo-ma-nigga
07-02-2006, 19:36
kef

sexkiss
07-02-2006, 19:43
Определено е много хубаво.Стига да не ти е за първи път де-тогава е възможно да почувстваш някаква лека болка и от притеснение да не успееш да се насладиш на мига,но като цяло е наистина страхотно :)

yo-ma-nigga
07-02-2006, 19:47
] sexkiss [ qvno i ti useshtash kefa.....dai go proame,a :)zavisi kav ti e pol-a de :)