View Full Version : Moderated: Ще имам ли проблеми с обеца на горната част на...
значи, аз реших че ще си сложа обеца на горната част на ухото.Но ме притеснява това че дали ще имам проблеми с нея след като я сложа.
Моля ви,кажете има ли някои обеца на горната част на ухото, и ако има,има ли проблеми с нея
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
LoVe_RuSlAn
06-30-2006, 07:59
Do sega ne sym 4ula nqkoi da ima problemi samo gledai da ne e v hru6tqla za6toto mnogo shte te boli
MidnightScream
06-30-2006, 08:44
az kfo napraih - zeh edna igla probih si hrushtqla, no iglata padna... i ne mojah da q vkaram poveche! na sushtiq den otidoh v edno studio i tam mi kazaha che shte mi izleze 15 kinta taq dupka shtoto trqbvalo da bude napravena s igla! ako bila s pistolet mojelo da se napuka stushtqla i da se deformira! a az kato chuh taq suma.... napraoo :D vikam abe sama shte si q napraq! na drugiq den pak zeh iglaa... i si q napraih! tfa stana predi sedmica boleshe me do onq den, ne mojeh da spq na taq strana sega samo malko dupkata me boli no tfa ne me pritesnqva :) ako iskash smelost deistvai! :mrgreen:
e to az na hru6tiala iskam ama s pistolet
s igla niama da si dup4a :lol:
Do sega ne sym 4ula nqkoi da ima problemi samo gledai da ne e v hru6tqla za6toto mnogo shte te boli
abe ti da ne si rysa???!!! to v gornata 4ast na yhoto ti e samo hry6tql........ :smt016
MidnightScream
06-30-2006, 09:17
mn e KOMERSIALNOOOOO... :evil: :evil: :evil: :evil:
аз имам 7 обеци на дясното ухо и да ти кажа нямам никакъв проблем с тея на хрущяла дето са.даже още в началото четвъртата дупка започна да гноясва (не беше на хръщяла) но това май беше от обицата.сега са ми наред всичките и мн ефектно стои :)
az imam obeca tam i ne sam imala problemi dosega
`Death`Whore`
07-01-2006, 09:22
1. Горната част на ухото е само хрущял!
2. Има начини за обезболяване на мястото.
3. Хрущялът зараства около половин година. Не боли след пробиването /естествено, ако го закачиш и когато разместваш обицата, боли...най-болезненият ми пиърсинг.../
4. Ако се грижиш за дупката, няма да имаш проблем.
5. Хрущял не се дупчи с пистолет!
5. Хрущял не се дупчи с пистолет!
a s kvo??? :roll:
`Death`Whore`
07-01-2006, 10:05
С абокат, естествено!