Влез

View Full Version : Kakvo e tova?!

sexy_boy_
06-30-2006, 07:24
zdraveite!predi sedmica -2 priqtelkata mi pi POstinor Duo, a sega i doide! KAkvo zna4i tova?ne e bremenna nali?!izpi hap4etata vednaga sled gaffa...pls kajete mi !i bez ebavki 4e se trevojim mnogo\!

mar4eto_vn
06-30-2006, 07:30
e koi e kazal che 0t tiq hapcheta ne trqbwa da ti idwa :roll:

sexy_boy_
06-30-2006, 07:34
ne be v smisul..kazani 1 poznata 4e ako sled postinor kurvi zna4i e bil stanal gafa..za tova se pritesnqvame :(

sexy_boy_
06-30-2006, 07:35
a i idva s 2 sedmici po rano,6tqhme dnes da pravim test!a gafa stana kakto kazah predi sedmica...

Chiana
06-30-2006, 07:38
Спокойно, след постинора е нормално да й дойде по-рано! Всичко е наред, не е бременна. А другия месец сигурно ще й закъснее. Споко. А от постинора е нормално да се получи такова кървене. Това означава, че не е станал гафа. Тоест дори и да е била бременна, все едно е направила спонтанен аборт! Така че всииичко е наред! Споко! :wink:

sexy_boy_
06-30-2006, 07:46
Спокойно, след постинора е нормално да й дойде по-рано! Всичко е наред, не е бременна. А другия месец сигурно ще й закъснее. Споко. А от постинора е нормално да се получи такова кървене. Това означава, че не е станал гафа. Тоест дори и да е била бременна, все едно е направила спонтанен аборт! Така че всииичко е наред! Споко! :wink:
male hora da ne pomislite 4e sum na 15..( e na 17 dde..) no sega se oburkah totalno :smt005 . v smisul ...zna4i e bila..bremenna i ..ve4e ne e ..ybili sme ...go..o boje....a dr mesec 6te i zakusnee..pak tregogi..ole.. da si bqh ostanal devstven! :-#

MidnightScream
06-30-2006, 08:40
lele... gorkotoo kak si se shashnaloo :( qqq.... pochnete sichko ot nachalo i obqsnete kakvo e stanalo na nqkoi golqm koito nqma da vi narugae mn a sluchiloto shtoto az lichno ne razbiram :/

Crematory
06-30-2006, 09:42
Apsolutno to4no ! ! !

06-30-2006, 10:09
ЗНачи постинор се пие за да предизвика кръвотечението тоест да и дойде и да изхвърли яйцеклетката за да не се оплоди.Би трябвало веднага до няколко дни айде да и дойде защо се е бавило 2 седмици вече незнам.

Четете опътванията на опаковките и в интернет има информация за постинора и какво предизвиква и какви са ефектите.

BeBencEto
06-30-2006, 10:14
i az sum na mneniice 4e dori i da e imalo neshto vsi4ko e svurshilo.ne se pritesnqvaite!

NeSTa_86
06-30-2006, 10:30
i az sum na mneniice 4e dori i da e imalo neshto vsi4ko e svurshilo.ne se pritesnqvaite!дано да си права

06-30-2006, 13:40
emi to tova e deistvieto na postinora dokolkoto az znam.nqma kak da e bremenna i da i e doshlo,za6toto po tozi na4in se izhvarlq qicekletkata.spoko ne e:)

N.C.L
06-30-2006, 13:46
Всичко е ок :)

anichkaaa
06-30-2006, 14:57
6tom i e do6lo ne se pritesnqvaite.SPoko :wink:

anichkaaa
06-30-2006, 14:59

Mackata ako moje dai e-mail poneje iskam da si popi6eme malko da te popitam ne6to :wink:

shadow4e
06-30-2006, 15:36
е,то ще е притеснително, ако не й дойде.
:arrow: отговори си сам на въпроса как би могъл да предотвратиш евентуална бременност. Тъй като вече сперматозоидите са там, не можеш да ги изкараш, ще трябва да се действа с яйцеклетката.
:arrow:От тук идва въпросът, но как да я махнем ?!?! Отговорът е ясен трябва да се изхвърли от организма, тоест да се предизвика менструация.

Следователно трябва да й дойде. Следващият месец не е нужно да й закъснее. На мен лично ми дойде принудената менстрация и след като свърши минаха 6-7 дена и ми дойде нормалната....

olive_oil
07-01-2006, 13:54
от тези хапчета е задължително да ти дойде!!!

yo-ma-nigga
07-02-2006, 19:40
normalno e spoko be edva li e bremenna ako pak mnoo se samnqvate begite na ginekolog !