View Full Version : какво препочитате?
темичка по скоро за момичета но....плс обосновете се
MidnightScream
06-30-2006, 09:41
i takava tema ima! :mrgreen:
i takava tema ima! :mrgreen:
емм сори мацка да я заключат...ма то от толко теми....
От трите изключвам напълно бръсненето - може да не боли, но нямам толкова много време, а и ако се порежа ще е много по-голям стрес за мен.
Епилатора е много удобен, включвам го в контакта и почвам, предимно така практикувам, но предпочитам кола маската (за нея гласувах). Самото действие става по-бързо от епилирането стига да е готова (в моя случай -затоплена) и когато си махам космите над коляното не ми стават пъпчици.
П.П: Аз такава тема (с анкета) не съм виждала
mar4eto_vn
06-30-2006, 10:36
s epilator glasuwah \:D/ t0wa mi e nai ud0bn0 ii dr 0basnowka nz.. :-k
strange__
06-30-2006, 14:52
Епилатор...това имам в нас и не се налага всеки път да давам абсолютно излишни пари на козметичка или пък,за да си купя кола маска :wink: Бръсненето не си е оферта и на всички им е ясно защо.
a_curious_girl
06-30-2006, 14:55
Еми аз предпочитам колата маска
П.П.Айде поне заглавията на темите пи6ете правилно!Поне заглавията.....
fuck_you_baby
06-30-2006, 14:56
pri men zavisi-izpolzvam i trite-ponqkoga izpolzvam epilatora,ponqkoga kola maska,a ponqkoga i samobrasna4ka.
macy_day_parade
08-02-2006, 18:15
kola maska s1m az!6oto posle minava dosta vreme dokato porasnat novi kosmi,p1k mi e mn po priqtno kogato nqkoi drug mi gi d1rpa,otkolkoto az naprimer da gi br1sna i posle da me bode :-& :smt078
emi na razli4nite mesta s vsqko ot izbroenite...na krakata s epilator na triugulnika s kola maska a podmi6nicite s samobrusna4ka :-D :-D :lol:
vikito_666
08-02-2006, 19:54
KOLA-MASKA!!!!! :!:
ThePainIsReaL
08-02-2006, 20:02
Комбинация от епилатор и кола-маска . Като предпочитам кола-маска - по-малко ме боли , не ми стават точки , по-бързо става и повече ми издържа :mrgreen: Но и епилаторът е ефикасен - повече го ползвам за краката .. и именно за това там имам повече точици .