PDA

View Full Version : bezishodica ...

Fizkky
06-30-2006, 13:09
Здравейте на всички. :) Значи проблема ми е следният .... - все още харесвам бившето ми гадже и скоро бях на едно купонче,тя също пресъстваше и аз опитах да поговоря с нея за да стане нещо м/у нас отново,но тя не ме ебаваше.Аз се ядосах и И казах да не ме занимава повече и че тя не е нищо повече от мене.След което бившето ми започна да флиртува с един от моите приятели и друг мой приятел ми каза че тя нарочно го прави за да ме ядоса и разгневи.Аз му казах че вече няма да се занимавам с нея и да прави каквото иска...После аз флитувах с една от нейните приятелки(с която определено се превличаме)..почти сяла вечер бяхме заедно и си прекарах чудесно с нея :) просто искам да попоитам дали правилно съм постъпил ? Дали да продължа с това момиче,с което ви споменах че се привличаме ? И как да постъпя изобщо със всички и всеки ?
{} 10х

06-30-2006, 13:11
Съветче ще ти дам научи се да превъзмогваш чувствата и ще ти е много по леко в живота.

Nadelina
06-30-2006, 13:12
Prodaljavai s novata..Ostavi starata da si troshi glavata.. Ne si nqkaf rob da ne unijavash da hodish da govorish s neq pak tq da ne te ebava.. Prosto si kaji KRAI s neq.. i tochka! Otfarqsh nova stranica sas novoto momiche..

6emet4e
06-30-2006, 13:13
emi da moje bi si postupil pravilno!!!pri polojenie 4e tq taka se durji....a i vij s taq dr macka moje da stane ne6to

djigi
06-30-2006, 13:18
Напред и нагоре. Нали с другото момиче "определено се привличате", продължавай с нея. Все пак е доста глупаво - тя с някого - за да те дразни, ти с някоя - по същата причина.

LP_girl_14
06-30-2006, 13:34
Ти си се опитал да се сдобрите,тя е отказала!Няма защо да се чувстваш виновен.Ако има момиче,което те харесва-бъди с нея.Не дължиш отчети на никого вече!Ти си си свободен човек и сма може да решаваш с кой да бъдеш и как да живееш :wink:

Fizkky
06-30-2006, 15:44
10х на всички,всички съвети ми са от полза и ще ми бъдат от полза ! Ще пробвам с другото момиче..да видим к'фо ще се получи :)

White_Shadow
06-30-2006, 15:52
10х на всички,всички съвети ми са от полза и ще ми бъдат от полза ! Ще пробвам с другото момиче..да видим к'фо ще се получи :)

И аз това те съветвам!