PDA

View Full Version : Кажете как зарязахте последното си гадже?

I_was_close...
06-30-2006, 13:31
Дайте ми пример. Може и да се възползвам... Каква причина би била достатъчно убедителна, за да стане лесно и безболезнено? Истината?

Jamalska
06-30-2006, 14:05
Еми..истината,откриването на не-преодолими различия в интересите(например "сори пиле ама аз не искам нищо сериозно и по-добре да не те мъча")...

SeXyTo_f
06-30-2006, 14:05
имаше подобна тема!

LuCkY_YoU
06-30-2006, 14:20
prestanah da go tursq..

NaughtyGirl
06-30-2006, 14:27
Ми ние бяхме от различни училища и различна смяна...и му казах,че нямам време!!!

I_was_close...
06-30-2006, 14:29
prestanah da go tursq..

Просто ей така? Има ли смисъл изобщо да тръгвате, ако края е такъв? Изведнъж се прекъсва връзка и толкова.... :-k Според мен много от вас изобщо не осъзнават смисъла.

I_was_close...
06-30-2006, 14:32
Еми..истината,откриването на не-преодолими различия в интересите(например "сори пиле ама аз не искам нищо сериозно и по-добре да не те мъча")...

Хм, съгласен съм. Но ако тези различия се виждат в началото и просто се разбира, че няма да се получи. Но ако говорим за година или две връзка какво правим? Как се появяват тея различия от нищото?

Nadelina
06-30-2006, 15:04
Kazah mu che e po dobre da si ostanem samo priateli... Zashtoto neshtata ne varvqha.. I taka i stana.. :)

mnogomili4kata-sf
06-30-2006, 15:05
Ми реших,че третият опит да бъдем заедно след една година раздяла ще ни съсипе всякаквите отношения,понеже преди след като се разделихме последния път отношенията ни бяха доста добри...Уплаших се,че всичко пак заминава по дяволите и за това прекратих нещата,колкото и да му е кофти на човека и на мен до някаква степен,не исках да го наранявам

I_was_close...
06-30-2006, 15:15
Kazah mu che e po dobre da si ostanem samo priateli... Zashtoto neshtata ne varvqha.. I taka i stana.. :)

Е тва за мене е най-голямата глупост!!! Извинявай, ама да останете приятели, немислиш ли, че не е толкова лесно? Баси, ако искаш да си приятел с него НЕТРЪГВАШ изобщо! Предствяш ли си ситуацията, ти, той и новата на едно място? [-X Псолютно не съм съгласен. Особено ако си обичал! Как ще го погледнеш с очи на приятел, аз немога така.

Dr. Kazimbutt
06-30-2006, 15:24
Никак. Тя ме заряза.

erok
06-30-2006, 15:53
Да останеш с някой приятел, към който си има чувства и още имаш, особено когато са те зарязали, ужас. Човек който се съгласи на това трябва да е голям мазохист. Да виждаш човека с когото си имал толкова много, който си обичал, с който си преживял какво ли не и той да е с друг и да приказва, колко съжалява, че така се е получило, че всичко било свършило и че иска да сте си просто приятели, това е нелепо. Това е човек, който се чувства виновен за стореното и по този начин се опитва да изкупи вината си, като привидно бъде още с теб.
Лошото е когато ти трябва повече от година за да стигнеш до този извод. Да продължаваш да вярваш на "любимия", да ти е тежко, да се чудиш къде е сега той, с кого е, какво ли прави. Дали прави нещата които сме правили заедно или му показват нещо ново.
Чист мазохизъм.
Най-добре си изяснете нещата един път и после всеки по пътя си.
За съжаление, влюбените сме сляпи и виждаме само това което може да ни даде поне малко надежда. Дори в такива моменти трябва да се мисли трезво да изолираш болката и чувствата и да не навеждаш главата. Светът не е свършил, това е просто промяна, все едно да смениш работата или мястото където живееш. Ако трябва отбелязваш още една точка в тефтера и отваряш следващата страница, и всичко от начало или от някое друго място, както сам си решиш.

KRaLiCa_na_OrGaZmA
06-30-2006, 16:07
еми казах му че не искам повече да се виждаме и толкова

I_was_close...
06-30-2006, 16:09
Да останеш с някой приятел, към който си има чувства и още имаш, особено когато са те зарязали, ужас. Човек който се съгласи на това трябва да е голям мазохист. Да виждаш човека с когото си имал толкова много, който си обичал, с който си преживял какво ли не и той да е с друг и да приказва, колко съжалява, че така се е получило, че всичко било свършило и че иска да сте си просто приятели, това е нелепо. Това е човек, който се чувства виновен за стореното и по този начин се опитва да изкупи вината си, като привидно бъде още с теб.
Лошото е когато ти трябва повече от година за да стигнеш до този извод. Да продължаваш да вярваш на "любимия", да ти е тежко, да се чудиш къде е сега той, с кого е, какво ли прави. Дали прави нещата които сме правили заедно или му показват нещо ново.
Чист мазохизъм.
За съжаление, влюбените сме сляпи и виждаме само това което може да ни даде поне малко надежда. Дори в такива моменти трябва да се мисли трезво да изолираш болката и чувствата и да не навеждаш главата. Светът не е свършил, това е просто промяна, все едно да смениш работата или мястото където живееш. Ако трябва отбелязваш още една точка в тефтера и отваряш следващата страница, и всичко от начало или от някое друго място, както сам си решиш.

Все едно ти ми написа мислите! Обаче има и един друг момент. Една връзка се крепи на 2 греди (две, двама). И е много спорен момент кой с какво е сгрешил. Любовта е това да можеш да прощаваш! Според мен няма непростими грешки. Важно е да са осъзнати тези грешки! Когато ти си обичал и давал всичко, което имаш, било материално, било духовно на някой, който също е твърдял, че го прави и в един момент ти казват:" Абе времето уби нещата, сори, искам да си останем само приятели, защото много държа на теб". Глупости. Държиш на него, когато си до него и го подкрепяш във важните и тежките моменти! Живота такъв какъвто си го направиш! А любовта е такава каквато ДВАМАТА си я направят! Просто съм разочарован от всички, които казват нещо от сорта: "Остави го или остави я, просто я забрави, все едно нищо не се е случило". Тъпо... Ако обичаш някой отдаваш му се. И го обичаш наистина! А не при първия, който се покаже и хоп! айдееее. :evil: вече любовта се е изпарила, тва не е спирт! Тръгваш ли с някой, някоя, с цел дълготрайна сериозна връзка трябва да си наясно, че в един момент може да се случи най-лошото. И една раздяла множе да бъде изключително тежка и мъчителна! Това са рискове, които си заслужава да се поемат!

viki91
06-30-2006, 16:51
Казах му че искам да останем само приятели....обясних му че времто е убило всички мои чувтва и макар че той не ми вярва това е истината...

I_was_close...
06-30-2006, 16:55
Чист мазохизъм.

Все едно ти ми написа мислите! Обаче има и един друг момент. Една връзка се крепи на 2 греди (две, двама). И е много спорен момент кой с какво е сгрешил. Любовта е това да можеш да прощаваш! Според мен няма непростими грешки. Важно е да са осъзнати тези грешки! Когато ти си обичал и давал всичко, което имаш, било материално, било духовно на някой, който също е твърдял, че го прави и в един момент ти казват:" Абе времето уби нещата, сори, искам да си останем само приятели, защото много държа на теб". Глупости. Държиш на него, когато си до него и го подкрепяш във важните и тежките моменти! Живота такъв какъвто си го направиш! А любовта е такава каквато ДВАМАТА си я направят! Просто съм разочарован от всички, които казват нещо от сорта: "Остави го или остави я, просто я забрави, все едно нищо не се е случило". Тъпо... Ако обичаш някой отдаваш му се. И го обичаш наистина! А не при първия, който се покаже и хоп! айдееее. :evil: вече любовта се е изпарила, тва не е спирт! Тръгваш ли с някой, някоя, с цел дълготрайна сериозна връзка трябва да си наясно, че в един момент може да се случи най-лошото. И една раздяла множе да бъде изключително тежка и мъчителна! Това са рискове, които си заслужава да се поемат!

erok
06-30-2006, 16:57
Нещата никак не са прости.
Днес се запознаваш с нов човек. Утре отивате на кафе и се целувате, решавате че трябва да сте заедно (гаджета), но кой колко знае за другия - почти нищо. Това съвсем не е любов. Може в момента да си мислиш че си влюбен и че това е човека, но след ден, седмица, месец, година може да разбереш, че не си бил прав и какво ще правиш - скъсваш.
Има и друг вариянт, като по американските филми (пазете децата си много глупости има там) ама те били израстнали заедно и в един момент разбират, че били влюбени. Да бе може, на който му се случи му пожелавам късмет и щастлив живот.
Любовта не е секс. Сексът е следствие от любовта (това си е аксиома). Другото е е...е (ч...е).
Пък аз продължавам да чакам (търся) любовта на живота си.

ludamacka
06-30-2006, 16:58
istinata e nai-dobroto re6enie

Bisollini
06-30-2006, 17:02
Kaji Mu 4e Ne Iska6 to4no sega vruzka i gotovo

I_was_close...
06-30-2006, 17:08
Истината е решението, но е нож с 2 остриета. И все пак предпочитам да ми каже всичко в очите. Ма не писма, не телефон, не през преиятел, В ОЧИТЕ! А пък видя ли го направо му разкатавам фамилийката!

mnogomili4kata-sf
06-30-2006, 17:33
Нещата никак не са прости.
Днес се запознаваш с нов човек. Утре отивате на кафе и се целувате, решавате че трябва да сте заедно (гаджета), но кой колко знае за другия - почти нищо. Това съвсем не е любов. Може в момента да си мислиш че си влюбен и че това е човека, но след ден, седмица, месец, година може да разбереш, че не си бил прав и какво ще правиш - скъсваш.
Има и друг вариянт, като по американските филми (пазете децата си много глупости има там) ама те били израстнали заедно и в един момент разбират, че били влюбени. Да бе може, на който му се случи му пожелавам късмет и щастлив живот.
Любовта не е секс. Сексът е следствие от любовта (това си е аксиома). Другото е е...е (ч...е).
Пък аз продължавам да чакам (търся) любовта на живота си.

Абсолютно си е така...но хората действаме малко или много импулсивно дори и после да съжаляваме

mechtaq_za_teb
06-30-2006, 18:03
s sMs

viki91
06-30-2006, 18:08
Истината е решението, но е нож с 2 остриета. И все пак предпочитам да ми каже всичко в очите. Ма не писма, не телефон, не през преиятел, В ОЧИТЕ! А пък видя ли го направо му разкатавам фамилийката!

Добре бе човек какъв е смисъла....кажи ми....той какво е виновен....той няма никакъв пръст във цялата история...работата е там че времето убива всички чувства или поне според мен ....и моите...това е всичко....

Nadelina
06-30-2006, 18:14

Е тва за мене е най-голямата глупост!!! Извинявай, ама да останете приятели, немислиш ли, че не е толкова лесно? Баси, ако искаш да си приятел с него НЕТРЪГВАШ изобщо! Предствяш ли си ситуацията, ти, той и новата на едно място? [-X Псолютно не съм съгласен. Особено ако си обичал! Как ще го погледнеш с очи на приятел, аз немога така.
Syglasna sam..Daje sam pisala v drugi temi che priatel ne mojesh da ostanesh s nqkoi kam koito si imal po seriozni chuvstva... Izrazih se qvno malko presileno..Naistina se razbrahme da ostanem priateli.. No to i da iskahme ne mojeshe da stane.. Prosto sme dobri poznati :)

erok
07-01-2006, 11:00
..работата е там че времето убива всички чувства или поне според мен ....и моите...

Времето е нещо много особено. То не убива чувствата. То не е причина. Времето е помощно средство. Премества нещата напред. Чувставата се раждат и умират сами. А причината за появата и в последствие задълбочавенето или избледняването на чувставта са самите хора. Чувстава са преходен процес, който понякга затихва, друг път се усилва, а понякга просто преминава от един вид в друг.
Има изписано толко много материал по тази тема. Философи са отдали години от живота си за да го обяснят. Не мисля че съм достатъчно компетентен за да пиша за това.
Viki91 от ника ти мога да си мисля само, че си доста малка, ще ги поосъзнаеш тези неща, но с времето и с патенето ... пожелавам ти успех...

mnogomili4kata-sf
07-01-2006, 13:05
..работата е там че времето убива всички чувства или поне според мен ....и моите...

Времето е нещо много особено. То не убива чувствата. То не е причина. Времето е помощно средство. Премества нещата напред. Чувставата се раждат и умират сами. А причината за появата и в последствие задълбочавенето или избледняването на чувставта са самите хора. Чувстава са преходен процес, който понякга затихва, друг път се усилва, а понякга просто преминава от един вид в друг.
Има изписано толко много материал по тази тема. Философи са отдали години от живота си за да го обяснят. Не мисля че съм достатъчно компетентен за да пиша за това.
Viki91 от ника ти мога да си мисля само, че си доста малка, ще ги поосъзнаеш тези неща, но с времето и с патенето ... пожелавам ти успех...

За съжаление си адски прав...винаги хората са виновни за всичко,не нещо друго,а те самите

sweety_chick
07-01-2006, 13:42
Mi az prosto mu pisah sms 4e ne go obi4am ve4e,4e ne iskam ni6to pove4e i da si ostanem priqteli!

JiMiTo
07-01-2006, 15:04
Последното ми гадже ме заряза мене....след първата целувка цяла седмица неможах да я видя, беше отишла на некакъв фестива и след като се върна ми каза, че не изпитвала никви чувства към мене....това ме съкруши...просто 2 месеца бях разочарован от живота, от момичетата ...виобще от всичко, но живота продължава...(най-лошото е че ми го каза по чата и поиска да си останем приятели аз приех но вече се правя че не я познава просто я подминавам :evil: според мене това е наи-доброто решение незнам какво мислите вие)

LuCkY_YoU
07-01-2006, 16:10
prestanah da go tursq..

Просто ей така? Има ли смисъл изобщо да тръгвате, ако края е такъв? Изведнъж се прекъсва връзка и толкова.... :-k Според мен много от вас изобщо не осъзнават смисъла.
toi me prinudi za6toto se durje6e po dosta kofti na4in..turpqh povedenieto mu dosta vreme,opitah da govorq s nego, no nakraq se qdosah i ne izdurjah.be6e mi dosta trudno,no go napravih...

miloto_girl_4e
07-01-2006, 16:32
ами.. казах му, че имам чувства към бившият и готово ...беше 50% истина, другите 50% бяха, че просто... вече не го харесвах, явно всичко е било моментно... :roll:

SEXY-MADAMA
07-01-2006, 16:37
pRATIH 1 SYU4ENI4KA DA MU KAJE 4E VE4E NE GO OBI4AM.... TOI POSLE PRATI 1 NEGOV FR DA ME NARITA I TAKA!!!!!!!!!!!!!!!1111

ninsy
07-01-2006, 16:40
ох мен ми стана жал да го скъсам и направик така че тои да го направи(испаднах в пореднаха си нервна криза която тои вече не издържа и ме заряза :mrgreen: )

ziky
07-01-2006, 17:08
Цитирам:
-Мила?-попита той
-Да......испаднала в екстаз му отговори тя
-Краката ти миришат ужасно......мисля че е време да се разделим...вземи си сапун като си тръгнеш утре сутринта за да си имаш по път по чешмите да си миеш краката-каза той и я награби на леглото целувайки я и сваляйки сичко от нея....Разбирасе тя заспа много бързо и повече за тази нощ не се събуди...
На сутринта те не се познаваха....

Из поезията на ziky :D

а сега по същество:

Мисля че и казах знаеш ли мисля че вече не чуствам към теб тов акоето чустваш ти към мене или нещо такова...разбирасе бил съм смисал беше одавна щото на скоро не съм имал такива връзки смисал за една гоина съм с второ момиче а преди това с доста повече и просто обстоятелствата се случихга така че бившата мене ме скъса а не аз нея и значи момичето което аз скъсах беше преди нея...малко не разбрано но няма значение :D:D

*Sumerian_Haze*
07-01-2006, 21:32
Ami , toi me izprevari . Az iskah da go zareja shtot beshe golqm idiot i pone kato lujeshe da mojeshe da luji ... toi me zarqza shtot ne my pusnah . Az samo my kazah " Mi hyby , i az tva shtqh da ti vikam ma me izprevari ... 4a0 " Mnogo veselo mi beshe togava i kato cqlo tva mi beshe nai smeshnata vruzka i razdqla shtot toq beshe golqm idiot :lol: :lol: :lol:

HandOfBlood
07-01-2006, 22:29
ми казах му, че предвид разстоянието и това, че имаме възможност да се виждаме супер рядко няма смисъл да сме заедно...

Sunny_stz
07-02-2006, 11:11
хахзхахзхзахзазхзхзах ами никак ,той ме заряза ;)

Krem4eto
07-03-2006, 16:39
Пратих му смс с куп причини и това че късаме!

......
07-03-2006, 18:02
I was close...,на колко си години???И момче ли си,момиче ли... Както и да е.Мисля,че прекалено сериозно и задълбочено гледаш на нещата...Кви са тия изказвания-сякаш сме на по 30-40г и от една раздяла зависи бъдещето ни...Сякаш всеки\всяка следваща е "единствената"?В доста редки случаи става въпрос за истинска привързаност.Малко странно ми звучи да очакваш от 15-16 годишни да си кажат "всичко в очите",много ясно,че на една 15 годишна ще й е по-лесно да драсне един смс,понеже й е скимнало,че вече не го "обича".
Колкото до тва с приятелството-ще се съглася.Изключително тъпа е тая реплика "да си останем приятели",а още по-тъпото е,че все още доста хора си служат с нея...

LifeleZz
07-03-2006, 18:13
I was close...,на колко си години???И момче ли си,момиче ли... Както и да е.Мисля,че прекалено сериозно и задълбочено гледаш на нещата...Кви са тия изказвания-сякаш сме на по 30-40г и от една раздяла зависи бъдещето ни...Сякаш всеки\всяка следваща е "единствената"?В доста редки случаи става въпрос за истинска привързаност.Малко странно ми звучи да очакваш от 15-16 годишни да си кажат "всичко в очите",много ясно,че на една 15 годишна ще й е по-лесно да драсне един смс,понеже й е скимнало,че вече не го "обича".

А така! Лапешки "обичкания"! И според мен са мнооооОООООоООООооооОго редки случаите на истински чувства на нашата възраст. А и дори да има нещо много силно, то просто няма бъдеще. Сега се променяме със страшна скорост и може всяка седмица да си напълно различен от това, което си бил предната. Не знам как е точно ситуацията при теб, но наистина най-добре си и кажи това, което чувстваш! Истината! \:D/

kAdrOkoSkA
07-03-2006, 18:37
BIvshiq si priqtel ostavih poradi 3 prichini, no mu istaknah samo 1-ta i tq beshe che se mestq... A segashniq... daje nqma da mu kaja! Da se parji neshtasnika :evil:

.....
07-03-2006, 19:03

А така! Лапешки "обичкания"! И според мен са мнооооОООООоООООооооОго редки случаите на истински чувства на нашата възраст. А и дори да има нещо много силно, то просто няма бъдеще. Сега се променяме със страшна скорост и може всяка седмица да си напълно различен от това, което си бил предната. Не знам как е точно ситуацията при теб, но наистина най-добре си и кажи това, което чувстваш! Истината! \:D/
Не бе,що?Нека да стоим и да циврим за "единствената и неповторима" любов на 15... Ай стига сте се вживявали и лигавили!Всичко е въпрос на гледна точка...Ще дойде времето за драматичните раздели,релакс!

BeBencEto
07-03-2006, 20:46
emi...s posledniq beshe basi kata vruzka zapoznahme se na edin urok po matematika vidqhme se 1 2 3 puti itrugnahme i izvednuj sprqhme da se vijdame :mrgreen:

I_was_close...
07-04-2006, 14:13

Те тва беше едно "мнооооОООООоООООооооОго" глупаво изказване! Лапешки са ти разбиранията, пич! И ти разбираш от любов колкото... ти някога да си чувствал(а) нещо към някой, и мислил(а) ли си нещо различно от секс с гаджето? А да си изпитвал(а) чувството да си обичан(а), май не. Мога само да съжалявам за теб. Тука има мнооого хора, които са изпитвали нещо.
А въпроса на темата е съвсем друг.

Сънчо
07-04-2006, 14:19
Според мен, когато зарязваш някой по добре е да му кажеш истинската причина, поради която го правиш, колкото и да боли. Защото след всичкото време, през което сте били заедно и сте споделяли и деляли всичко, поне това му дължиш... тъпата истина!

^HyPoCRiSy^
07-04-2006, 14:25
Написах му sms. Този човек не заслужаваше разговор лице в лице. Щом той нямаше доблестта да ми каже лично, че ми изневерява, така и аз не изпитвам угризения.

I_was_close...
07-04-2006, 14:37
Според мен, когато зарязваш някой по добре е да му кажеш истинската причина, поради която го правиш, колкото и да боли. Защото след всичкото време, през което сте били заедно и сте споделяли и деляли всичко, поне това му дължиш... тъпата истина!

Съгласен съм! Щом съм давал всичко от себеси, за да задържа връзката и да бъде щастлива, значи трябва да бъдем поне честни!
Значи имало хора дето могат да мислят!

viki91
07-04-2006, 15:07
Вярно е....съгласна съм ....напълно си прав...дължиш на човека поне истината...аз лично не чувствам угризения че съм го излъгала защото не съм...!Въпреки че той не ми вярва...!

I_was_close...
07-04-2006, 15:19
А пък ако решиш да зарязваш половинката си заради друг(а), трябва да си много повече влюбен(а) в другия, за да си сигурен(а), че ще стане нещо...

viki91
07-04-2006, 15:58
Така е....защото по добре да си заложиш на сигурното,а не да гониш дивото...

Greedy
07-04-2006, 16:12

Хм.. Франческо сигурно нещо ли е?

Slipped Away
07-04-2006, 16:13
Казах му директно-че ми е писнало да ми се лепи и да ме ревнува!Заболя го,но по-добре истината!

viki91
07-04-2006, 16:43

Хм.. Франческо сигурно нещо ли е?

Аз не те зарязвам заради ФРАНЧЕСКО!!!!Вече ти обясних адски много пъти,че не е той причината,но ти си знаеш едно и се него повтаряш!

ludamacka
07-04-2006, 16:48
dam v slu4aq istinata e nai-dobriq variant