View Full Version : kolko izdyrja spermata
Imam samo dva vaprosa - 1 -kolko vreme jivee spermata izvyn myja,ako ne e vav vlagali6teto na jenata(naprimer na bluzata ili prystite mu)? 2- sled izmivane s voda spermata umira li?
cecko_boy
07-01-2006, 15:00
Mi da nqkude do tolko do 2 dni i umira spermata
Mi da nqkude do tolko do 2 dni i umira spermata
Ееее разбиме. #-o Какви са тези глупости 2 дена :-s
Първо говориме за сперматозоидите който не са никак устойчиви във външна среда. Немогат да живеят дълго в киселинната среда на вагината и затова се насочват към алакалната среда именно в шийката на матката. Дори при контакт с обикновена вода умират за секунди,разбирасе използвайте и сапун ,все пак говорим за лична хигиена.
Zna4i spermata umira za sekundi pri kontakt s voda.A ako se izmie i sas sapun nqma 6ans da e ocelqlo ne6to,nali?Blagodarq vi mnogo za saveta
olive_oil
07-01-2006, 20:34
как така умира ли и кога?Като си я нацапал,или си нацапал себе се,просто дрехата отива за пране
Neko_Dream
07-01-2006, 20:37
2 дни е живота на един сперматозоид. А това, че умира за секунди, то целта е да оцелее един от милиони. То ако умираше толкова бързо, секса във вода е безопасен? И спермата обича влага, на сухо измират до крак.
da,no imam predvid kogato spermata e po prystite ti i otide6 da si izmie6 racete,a sled tova dokosva6 momi4eto po vaginata
Neko_Dream
07-01-2006, 20:42
еми ако си се измил, няма проблеми. Ся, не вярвам само да се заплакнеш и да кажеш "забравих да намокря сапуна" Но все пак с вода се измива там другата течност, която спомага на спермата да живее повече от няколко минути :)
Най-много до 3 дни умира един сперматозоид, защото и спешните контрацептиви (постинора) могат да се пият до 72 часа след фала...
Най-много до 3 дни умира един сперматозоид, защото и спешните контрацептиви (постинора) могат да се пият до 72 часа след фала...
ДА ама ако фала е станал вътре. Иначе ако издържаха толкова време в околната среда - нямаше да сме страна с отрицателен естествен прираст.