Влез

View Full Version : Moderated:Разочаровахте ли се когато спахте с второ момче?

nikoletkaaa
07-01-2006, 14:56
Интересно ми е мом4етата и момичетата да споделят:Останахте ли разочаровани от секса с втория/втората т.е. имали сте връзка,обичали сте гаджето... той/тя ви е бил първия/та ...свикнали сте да правите едни неща....!Но се разделяте и започвате нова връзка.... правите секс и какво ще кажете по добре ли са се представили или сте осстанали разочаровани...разкажете...к акво ви е липсвало или какво сте получили ....! :D
Мисля че доста се оплетах и доста объркано си зададох вапроса....но все пак тези които ме разбраха ще се радвам да оставят своите мнения....!Моля тези които нямат какво да кажат по този въпрос да не пишат в тази тема. :D

Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:

Angel_Girl
07-01-2006, 15:50
Ne za6toto ne sam go pravila s vtoro mom4e :-D

miloto_girl_4e
07-01-2006, 15:54
Ne za6toto ne sam go pravila s vtoro mom4e :-D

е то и аз съм на същото дередже :mrgreen:

fake
07-01-2006, 17:12
само не разбрах що трябва сс първото момче да сте имали идилична връзка като по филмите
по темата-не се разочаровах...даже беше по-добре:)

Chiana
07-01-2006, 20:35
Мнееее, даже напротив! 'Щото първия ми беше гувнар, с извинение, и не можеше да ме задоволи. :lol: А с втория ми приятел съм и досега. Така че за мен друг не съществува, освен приятеля ми. Другото са простотии и минали неща. За това не е важно кой ти е бил първият. Та с първия ми го бяхме правили само 5-6 пъти, мога ли да разбера нещо от секса за 5-6 пъти?? Но виж ако сега да речем тръгна с някой и искам да преспа с него, на дали бих могла, ще се чувствам погнусена някакси... до такава степен съм свикнала с приятеля ми, че друг не бих и докоснала... отвращават ме другите мъже.. гнус ме е... :-s

Овцата
07-01-2006, 20:38
С втория ми беше много по-хубаво. Първия беше некадърник. Но точно днес една приятелка ми се оплака, че не може да свикне да спи с новото си гадже (ходеше с първия си 2 години).

ProstoAz
07-01-2006, 21:26
Първия ми за сега е най-добрия...Може би така ми се струва, защото прекалено много бях свикнала с него, прекалено много пъти съм спала с него, докато с другите...1-2 пъти, не ми хареса - и толкоз. :lol:

Pastet
07-02-2006, 07:20
Аз досега пък не съм спал съ мъж....виж със жени....

alkobalko
07-02-2006, 07:30
Vse oshte sum s chovekut, s koito go napravih za purvi put.

LoRinSeR
07-02-2006, 07:33
Първия ми път го направих със сестрата на един приятел, защото ходих да спя у тях. След това, сексът беше много по-задоволителен. Откакто съм със сегашната си приятелка, се научих на уважение към жените. Без нежност, повечето жени не пускат.

Pastet
07-02-2006, 07:59
Без нежност, повечето жени не пускат.

Много правилно...добре че не съм някакъв психопат ;)

07-02-2006, 08:23
Нз, защото още съм с първия ми...ама все пак де да зн може би ще ми бъде странно да спя и с друго момче, защото съм си свикнала с това и някак си както каза Chiana ме е гнус от тях :|

NeSTa_86
07-02-2006, 08:29
Нз, защото още съм с първия ми...ама все пак де да зн може би ще ми бъде странно да спя и с друго момче, защото съм си свикнала с това и някак си както каза Chiana ме е гнус от тях :| ]e si goworim sled vreme..