View Full Version : Moderated:Разочаровахте ли се когато спахте с второ момче?
nikoletkaaa
07-01-2006, 14:56
Интересно ми е мом4етата и момичетата да споделят:Останахте ли разочаровани от секса с втория/втората т.е. имали сте връзка,обичали сте гаджето... той/тя ви е бил първия/та ...свикнали сте да правите едни неща....!Но се разделяте и започвате нова връзка.... правите секс и какво ще кажете по добре ли са се представили или сте осстанали разочаровани...разкажете...к акво ви е липсвало или какво сте получили ....! :D
Мисля че доста се оплетах и доста объркано си зададох вапроса....но все пак тези които ме разбраха ще се радвам да оставят своите мнения....!Моля тези които нямат какво да кажат по този въпрос да не пишат в тази тема. :D
Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:
Angel_Girl
07-01-2006, 15:50
Ne za6toto ne sam go pravila s vtoro mom4e :-D
miloto_girl_4e
07-01-2006, 15:54
Ne za6toto ne sam go pravila s vtoro mom4e :-D
е то и аз съм на същото дередже :mrgreen:
само не разбрах що трябва сс първото момче да сте имали идилична връзка като по филмите
по темата-не се разочаровах...даже беше по-добре:)
Мнееее, даже напротив! 'Щото първия ми беше гувнар, с извинение, и не можеше да ме задоволи. :lol: А с втория ми приятел съм и досега. Така че за мен друг не съществува, освен приятеля ми. Другото са простотии и минали неща. За това не е важно кой ти е бил първият. Та с първия ми го бяхме правили само 5-6 пъти, мога ли да разбера нещо от секса за 5-6 пъти?? Но виж ако сега да речем тръгна с някой и искам да преспа с него, на дали бих могла, ще се чувствам погнусена някакси... до такава степен съм свикнала с приятеля ми, че друг не бих и докоснала... отвращават ме другите мъже.. гнус ме е... :-s
С втория ми беше много по-хубаво. Първия беше некадърник. Но точно днес една приятелка ми се оплака, че не може да свикне да спи с новото си гадже (ходеше с първия си 2 години).
ProstoAz
07-01-2006, 21:26
Първия ми за сега е най-добрия...Може би така ми се струва, защото прекалено много бях свикнала с него, прекалено много пъти съм спала с него, докато с другите...1-2 пъти, не ми хареса - и толкоз. :lol:
Аз досега пък не съм спал съ мъж....виж със жени....
alkobalko
07-02-2006, 07:30
Vse oshte sum s chovekut, s koito go napravih za purvi put.
LoRinSeR
07-02-2006, 07:33
Първия ми път го направих със сестрата на един приятел, защото ходих да спя у тях. След това, сексът беше много по-задоволителен. Откакто съм със сегашната си приятелка, се научих на уважение към жените. Без нежност, повечето жени не пускат.
Без нежност, повечето жени не пускат.
Много правилно...добре че не съм някакъв психопат ;)
Нз, защото още съм с първия ми...ама все пак де да зн може би ще ми бъде странно да спя и с друго момче, защото съм си свикнала с това и някак си както каза Chiana ме е гнус от тях :|
NeSTa_86
07-02-2006, 08:29
Нз, защото още съм с първия ми...ама все пак де да зн може би ще ми бъде странно да спя и с друго момче, защото съм си свикнала с това и някак си както каза Chiana ме е гнус от тях :| ]e si goworim sled vreme..