.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    nikoletkaaa
    Guest

Moderated:Разочаровахте ли се когато спахте с второ момче?

Интересно ми е мом4етата и момичетата да споделят:Останахте ли разочаровани от секса с втория/втората т.е. имали сте връзка,обичали сте гаджето... той/тя ви е бил първия/та ...свикнали сте да правите едни неща....!Но се разделяте и започвате нова връзка.... правите секс и какво ще кажете по добре ли са се представили или сте осстанали разочаровани...разкажете...к акво ви е липсвало или какво сте получили ....!
    Мисля че доста се оплетах и доста объркано си зададох вапроса....но все пак тези които ме разбраха ще се радвам да оставят своите мнения....!Моля тези които нямат какво да кажат по този въпрос да не пишат в тази тема.

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Ne za6toto ne sam go pravila s vtoro mom4e

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от Angel_Girl
    Ne za6toto ne sam go pravila s vtoro mom4e
    е то и аз съм на същото дередже
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

fake
    Guest
    само не разбрах що трябва сс първото момче да сте имали идилична връзка като по филмите
    по темата-не се разочаровах...даже беше по-добре

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Мнееее, даже напротив! 'Щото първия ми беше гувнар, с извинение, и не можеше да ме задоволи. А с втория ми приятел съм и досега. Така че за мен друг не съществува, освен приятеля ми. Другото са простотии и минали неща. За това не е важно кой ти е бил първият. Та с първия ми го бяхме правили само 5-6 пъти, мога ли да разбера нещо от секса за 5-6 пъти?? Но виж ако сега да речем тръгна с някой и искам да преспа с него, на дали бих могла, ще се чувствам погнусена някакси... до такава степен съм свикнала с приятеля ми, че друг не бих и докоснала... отвращават ме другите мъже.. гнус ме е...
    HardC0re and BDSM forever

С втория ми беше много по-хубаво. Първия беше некадърник. Но точно днес една приятелка ми се оплака, че не може да свикне да спи с новото си гадже (ходеше с първия си 2 години).

Първия ми за сега е най-добрия...Може би така ми се струва, защото прекалено много бях свикнала с него, прекалено много пъти съм спала с него, докато с другите...1-2 пъти, не ми хареса - и толкоз.

Аз досега пък не съм спал съ мъж....виж със жени....

Vse oshte sum s chovekut, s koito go napravih za purvi put.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Първия ми път го направих със сестрата на един приятел, защото ходих да спя у тях. След това, сексът беше много по-задоволителен. Откакто съм със сегашната си приятелка, се научих на уважение към жените. Без нежност, повечето жени не пускат.
    2т. забрана за ползване на профил

Цитирай Първоначално написано от LoRinSeR
    Без нежност, повечето жени не пускат.
    Много правилно...добре че не съм някакъв психопат

Guest
    Нз, защото още съм с първия ми...ама все пак де да зн може би ще ми бъде странно да спя и с друго момче, защото съм си свикнала с това и някак си както каза Chiana ме е гнус от тях

Цитирай Първоначално написано от NeJnA_DrOgA^
    Нз, защото още съм с първия ми...ама все пак де да зн може би ще ми бъде странно да спя и с друго момче, защото съм си свикнала с това и някак си както каза Chiana ме е гнус от тях
    ]e si goworim sled vreme..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си