View Full Version : Moderated:Как да не се разбере,че сестра ми не е девствена?
Zna4i az sum na 17 godini a malkata mi sestra e na 14 i predi sedmica go napravi za pr1v p1t s mom4e i si4ko e minalo dobre.No na6te razbraha i sega maika iska utre da q vodi na genekolog za da se ostanovi dali e detstvena i sestra mi mnogo q e strah.Ima 2 varianta:da kaje istinata oba4e 6te us1dqt mom4eta i 2:ima li na4in po koito da ne razberat lekarite 4e e otvarqna..kajete va6eto mnenie mojem li da nadhitrim doktora :?: :?:
Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:
`Death`Whore`
07-02-2006, 12:12
Има вариант да каже, че е мастурбирала с дезодорант.
или пак платете на доктора \:D/
ami spored men mama nqma da q zavede ako i doide.zna4i ima li nqkak1v na4in da predizvika idvaneto na menstoraciata po rano :?: kak1vto i da e na4in ..
RoyTheReaper
07-02-2006, 12:20
не могат да осъдят момчето, ако е било с нейно съгласие. могат да го съдят само ако е била под 14, а тя очевидно ги е била навършила.
http://www.legislationline.org/upload/legislations/4d/ba/94d6dde1af1c73e8ff0c0b6efc74.htm
ето ти наказателния кодекс, прочети глава 8: разврат (започва от член 149)
NeSTa_86
07-02-2006, 12:25
хаха релакс бе..прсото влиза вътре и казва на лекаря да не казва на майка и. Те имат хипократова клетва и няма да каже нищо.
osemenitelia
07-02-2006, 12:27
добре че ни каза ти на колко години си ...
я пак кажи .. ти или сестра ти са е фанали че се е проебала ?
`Death`Whore`
07-02-2006, 12:28
хаха релакс бе..прсото влиза вътре и казва на лекаря да не казва на майка и. Те имат хипократова клетва и няма да каже нищо.
Обаче за непълнолетни не трябва ли да кажат на родител?
hvanaha sestra mi prosto iskam da razbera ima li nqkak1v na4in po koito da si predizvika menstoraciata da doide po rano..
Napushen_Buhal
07-02-2006, 12:30
събирате със сестра ти колкото може повече кинти, бутате ги на чичко доктор и той си мълчи като кумонист :-$
I_love_dead_people
07-02-2006, 12:41
Девствената ципа не е задължително да се скъса от полов акт...
Neko_Dream
07-02-2006, 12:50
Попринцип се води лекарска тайна. Само ако има психично заболяване, тогава се споменава на повече хора. Но Ако ще лъже, и това е вариант, но нз, ако майка ти познава лекара, 100% ще разбере. Важното е как се чувства момичето. Там ако каже, че е била доволна, демек не е боляло много или нещо такова, може да са по-снизходителни родителите.
Аз лично те съветвам да кажеш истината, защото иначе няма смисъл да се направягате излишно.
Levski_Fenka
07-02-2006, 15:09
Девствената ципа не е задължително да се скъса от полов акт...
при първият път но 2-3 път няма шанс да не се е разкъсала
Aa kak da nqma na4n be , vzimash si edna bira i na kapa4kata ima edna gumi4ka , maha6 q i q slaga6 na mqsto.Ama vnimavai da nqma srok na godnost , 4e togava stava lo6o :P
Maitapq se da ne go napravish .
Nqma nachin da ne se razbere :!:
tech_noir
07-02-2006, 17:37
hvanaha sestra mi prosto iskam da razbera ima li nqkak1v na4in po koito da si predizvika menstoraciata da doide po rano..
И квоо... да я заведе 3 дена по-късно...
Важно е да не са гъсти вашите с лекаря. Иначе, както казаха по-горе си имат клетва, можете крото да му припомните, че ако я наруши няма проблем да възбудите съдебен процес пък срещу него. И нищо да не стане, пожизнено би трябвало да му отнемат лекарските права.
Вече ен знам законово как стои въпроса с малолетни, но и той едва ли е съвсем наясно, тъй че не пречи да му намекнете.
А вашите от къде ще разберат кое е момчето та да го заплашат със съд?
anichkaaa
07-02-2006, 19:00
Emi lekarite si razbirat ot rabotata i 6te razberat osven ako ne e razkusan himena pri poloviq akt(ako e bil samo vednuj razbira se,za6toto ako sa bili pove4e nqma na4in da ne se e razkusal).Eventualno lekarqt da si mul4i,za da ne razbere maika vi,ina4e ne vijdam drug na4in.Uspeh :roll:
Moje da q za6iete-naprimer s malko kanap i da slojite edna korkova tapa za po dobro uplatnqvane :D
iliana15
07-03-2006, 04:27
Vzemete damski prevryzki i nqkaksi izmislete otkade da doide kryvta,naprimer kryv ot nosa ili ne6to takova.Posle samo predstavqte na va6ite i imate otsro4ka 7 dena da mislite po vaprosa.
Levski_Fenka
07-03-2006, 06:01
Moje da q za6iete-naprimer s malko kanap i da slojite edna korkova tapa za po dobro uplatnqvane :D
стига глупости ще вземат да го направят и после двоен проблем престанете да се лигавите :!:
Levski_Fenka
07-03-2006, 06:03
Vzemete damski prevryzki i nqkaksi izmislete otkade da doide kryvta,naprimer kryv ot nosa ili ne6to takova.Posle samo predstavqte na va6ite i imate otsro4ka 7 dena da mislite po vaprosa.
напълно съм съгласна с тебе, но като дойде цикъла после кво ще стане :?: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
alkobalko
07-03-2006, 07:31
Mnogo e trudno da se skrie, da ne kaja pochti nevuzmojno. Ako otide na lekar toi sus sigurnost shte razbere. Opitaite se da go nakarate da si zamulchi, kato mu pripomnite Hipokratovata kletva. Ako s tova ne stane go pomolete da ne kazva, zashtoto shte i navleche mnogo problemi, a nishto ne e stanalo bez suglasieto i. Variant e i da kajete, che e izpolzvala tamponi i te sa prichinili razkusvaneto. Uspeh!
bonboniera
07-03-2006, 11:11
Това с тампоните може и да подейства. И това е вариант...
Защо ваште трябва да го съдят?Все пак сестра ти не е дете.Все пак е на 14.Може да мисли и го е направила напълно съзвателно.Убеди ваште да не го съдят,защото няма смисъл.То по тая логика тя и на 18 да го направи трябва да го осъдят.Това е смешно.
i'm so excited!
07-03-2006, 11:27
Защо ваште трябва да го съдят?Все пак сестра ти не е дете.Все пак е на 14.Може да мисли и го е направила напълно съзвателно.Убеди ваште да не го съдят,защото няма смисъл.То по тая логика тя и на 18 да го направи трябва да го осъдят.Това е смешно.
не е дете, ама курец..
като не е дете тогава кво я е толкова страх от мама и тате? най-много да и цапнат някой друг шамарец и да и спрат джобните. ама тя вече не е дете, може да се хване да бачка и самичка да си ги изкарва!!
а е възможно ципата да се скъса и при други обстоятелства, така че донт уори!
Moje i da q zalepite s malko kanakolit ili nqkakvo drugo qko lepilo-ta drugiqt put mom4eto 6te si stro6i onaq rabota ot zor.
cvety_i_bebeto
07-03-2006, 11:44
emi az imam edna priqtelka...koqto taka q zavedaha na genekolog i tq se pomoli na genekolojkata da ne kazva 4e e otvorena...drug na4in nqma..
A kakwo tochno stava kogato se razkusa devstvenata cipa.. teche kruv ili? Moje6 li da zagubi6 devstvenostta si bez uchastie v polov akt?
pavelludiq
07-03-2006, 14:01
Абе вашите са баси фашистите ве. Ко ше го съдят тоя??!!?!? той да не я е заплашил с нож и изнасилил с бутилка кока кола че да го съдят?Баси някой хора просто...нема да говоря.
ABE STIGA GLUPOSTI...KANOKONLITI,PROSTOTII...BUTILKI...ABE NAROD!!! RODITELITE NA MOMI4ETO NE SA V4ERA6NI! STIGA DA NE E DEVSTVENA,VEDNAGA 6TE RAZBERAT 4E GO E PRAVILA I 4E NE E OT NIKAKVI TAMPONI I TEM PODOBNI.MOMI4ETA,KAJETE NA VA6ITE I TO4KA!