.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    sister
    Guest

Moderated:Как да не се разбере,че сестра ми не е девствена?

Zna4i az sum na 17 godini a malkata mi sestra e na 14 i predi sedmica go napravi za pr1v p1t s mom4e i si4ko e minalo dobre.No na6te razbraha i sega maika iska utre da q vodi na genekolog za da se ostanovi dali e detstvena i sestra mi mnogo q e strah.Ima 2 varianta:da kaje istinata oba4e 6te us1dqt mom4eta i 2:ima li na4in po koito da ne razberat lekarite 4e e otvarqna..kajete va6eto mnenie mojem li da nadhitrim doktora

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

Голям фен Аватара на PR0
    Град
    Gerena
    nqma na4in bate

Мега фен
    Има вариант да каже, че е мастурбирала с дезодорант.

Guest
    или пак платете на доктора \/

sister
    Guest
    ami spored men mama nqma da q zavede ako i doide.zna4i ima li nqkak1v na4in da predizvika idvaneto na menstoraciata po rano kak1vto i da e na4in ..

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    не могат да осъдят момчето, ако е било с нейно съгласие. могат да го съдят само ако е била под 14, а тя очевидно ги е била навършила.

http://www.legislationline.org/uploa...0c0b6efc74.htm

ето ти наказателния кодекс, прочети глава 8: разврат (започва от член 149)

хаха релакс бе..прсото влиза вътре и казва на лекаря да не казва на майка и. Те имат хипократова клетва и няма да каже нищо.

добре че ни каза ти на колко години си ...
    я пак кажи .. ти или сестра ти са е фанали че се е проебала ?
    White power,white pride!
    Епа не е ли емоциа ?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от NeSTa_86
    хаха релакс бе..прсото влиза вътре и казва на лекаря да не казва на майка и. Те имат хипократова клетва и няма да каже нищо.
    Обаче за непълнолетни не трябва ли да кажат на родител?

sister
    Guest
    hvanaha sestra mi prosto iskam da razbera ima li nqkak1v na4in po koito da si predizvika menstoraciata da doide po rano..

събирате със сестра ти колкото може повече кинти, бутате ги на чичко доктор и той си мълчи като кумонист
    2т.системно.

Повече от фен
    Девствената ципа не е задължително да се скъса от полов акт...

Повече от фен
    Град
    по пътя към сърцето Ти
    Попринцип се води лекарска тайна. Само ако има психично заболяване, тогава се споменава на повече хора. Но Ако ще лъже, и това е вариант, но нз, ако майка ти познава лекара, 100% ще разбере. Важното е как се чувства момичето. Там ако каже, че е била доволна, демек не е боляло много или нещо такова, може да са по-снизходителни родителите.
    Аз лично те съветвам да кажеш истината, защото иначе няма смисъл да се направягате излишно.
    Don't hate me, I'm just blind.

Цитирай Първоначално написано от I_love_dead_people
    Девствената ципа не е задължително да се скъса от полов акт...
    при първият път но 2-3 път няма шанс да не се е разкъсала

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Aa kak da nqma na4n be , vzimash si edna bira i na kapa4kata ima edna gumi4ka , maha6 q i q slaga6 na mqsto.Ama vnimavai da nqma srok na godnost , 4e togava stava lo6o :P
    Maitapq se da ne go napravish .
    Nqma nachin da ne se razbere

tech_noir
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от sister
    hvanaha sestra mi prosto iskam da razbera ima li nqkak1v na4in po koito da si predizvika menstoraciata da doide po rano..
    И квоо... да я заведе 3 дена по-късно...

Важно е да не са гъсти вашите с лекаря. Иначе, както казаха по-горе си имат клетва, можете крото да му припомните, че ако я наруши няма проблем да възбудите съдебен процес пък срещу него. И нищо да не стане, пожизнено би трябвало да му отнемат лекарските права.

Вече ен знам законово как стои въпроса с малолетни, но и той едва ли е съвсем наясно, тъй че не пречи да му намекнете.

А вашите от къде ще разберат кое е момчето та да го заплашат със съд?

Повече от фен
    Emi lekarite si razbirat ot rabotata i 6te razberat osven ako ne e razkusan himena pri poloviq akt(ako e bil samo vednuj razbira se,za6toto ako sa bili pove4e nqma na4in da ne se e razkusal).Eventualno lekarqt da si mul4i,za da ne razbere maika vi,ina4e ne vijdam drug na4in.Uspeh

Guest
    Moje da q za6iete-naprimer s malko kanap i da slojite edna korkova tapa za po dobro uplatnqvane

iliana15
    Guest
    Vzemete damski prevryzki i nqkaksi izmislete otkade da doide kryvta,naprimer kryv ot nosa ili ne6to takova.Posle samo predstavqte na va6ite i imate otsro4ka 7 dena da mislite po vaprosa.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Moje da q za6iete-naprimer s malko kanap i da slojite edna korkova tapa za po dobro uplatnqvane
    стига глупости ще вземат да го направят и после двоен проблем престанете да се лигавите

Цитирай Първоначално написано от iliana15
    Vzemete damski prevryzki i nqkaksi izmislete otkade da doide kryvta,naprimer kryv ot nosa ili ne6to takova.Posle samo predstavqte na va6ite i imate otsro4ka 7 dena da mislite po vaprosa.
    напълно съм съгласна с тебе, но като дойде цикъла после кво ще стане

Mnogo e trudno da se skrie, da ne kaja pochti nevuzmojno. Ako otide na lekar toi sus sigurnost shte razbere. Opitaite se da go nakarate da si zamulchi, kato mu pripomnite Hipokratovata kletva. Ako s tova ne stane go pomolete da ne kazva, zashtoto shte i navleche mnogo problemi, a nishto ne e stanalo bez suglasieto i. Variant e i da kajete, che e izpolzvala tamponi i te sa prichinili razkusvaneto. Uspeh!
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

bonboniera
    Guest
    Това с тампоните може и да подейства. И това е вариант...

Мега фен Аватара на koalka
    Защо ваште трябва да го съдят?Все пак сестра ти не е дете.Все пак е на 14.Може да мисли и го е направила напълно съзвателно.Убеди ваште да не го съдят,защото няма смисъл.То по тая логика тя и на 18 да го направи трябва да го осъдят.Това е смешно.

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Защо ваште трябва да го съдят?Все пак сестра ти не е дете.Все пак е на 14.Може да мисли и го е направила напълно съзвателно.Убеди ваште да не го съдят,защото няма смисъл.То по тая логика тя и на 18 да го направи трябва да го осъдят.Това е смешно.
    не е дете, ама курец..
    като не е дете тогава кво я е толкова страх от мама и тате? най-много да и цапнат някой друг шамарец и да и спрат джобните. ама тя вече не е дете, може да се хване да бачка и самичка да си ги изкарва!!

а е възможно ципата да се скъса и при други обстоятелства, така че донт уори!
    алелуя.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си