PDA

View Full Version : За вече какво става

Един познат
07-02-2006, 12:21
Ми харесал съм си 1 момиче даже онзи ден се целунахме няколко пъти, но тя се даржи някакси гадно ли нз как да се изразя. Какво уж всичко си върви по вода и тя се държи все едно нищо не е станало :smt011
Просто много го харесвам това момиче.... но тя по някъкъв начин се опитва да не ми обръща внимание.
Вчера пак я поканих да излезнем да се видим и тя ми каза, че не можела, щяла да пътува и както така се държи странно и отвреме на време си прави свалките, но нз просто съм много объркан, но ацки много я харесвам, ацки и нз какво да правя ](*,)

07-02-2006, 12:23
Ми харесал съм си 1 момиче даже онзи ден се целунахме няколко пъти, но тя се даржи някакси гадно ли нз как да се изразя. Какво уж всичко си върви по вода и тя се държи все едно нищо не е станало :smt011
Просто много го харесвам това момиче.... но тя по някъкъв начин се опитва да не ми обръща внимание.
Вчера пак я поканих да излезнем да се видим и тя ми каза, че не можела, щяла да пътува и както така се държи странно и отвреме на време си прави свалките, но нз просто съм много объркан, но ацки много я харесвам, ацки и нз какво да правя ](*,)

`Death`Whore`
07-02-2006, 12:23
Прави си ташак с теб.

Някой познат
07-02-2006, 12:28
Прави си ташак с теб.

Какво имаш в предвид, че не ме харесва само се еба с мене

ПП и много ме успокой :smt010

`Death`Whore`
07-02-2006, 12:29
Съжалявам...гадно е, но така изглежда. Може би просто иска да флиртува и да се целува с някого. По думите ти не показва чувства.

ziky
07-02-2006, 15:17

батка ако иситнски те обичаше щеше да ти го покаже смисал че ако и тя искаше да стане нещо м-у вас щеше да ти го покаже....или и харесва как се целуваш или се фука пред някой или те използва за да кара някое бивше да ревнува от това че са дефакто е с друг....

За да те отбягва напълно умишлено и да не иска да става нищо мисля че не е туко така случайно
:?

NeNo_pz
07-02-2006, 16:30
На днешно време повечето момичета са такива :smt011

alkobalko
07-02-2006, 17:10
I spored men prosto se e pozabavlqvala na tvoi grub.

Gugito
07-02-2006, 17:20
Mdaa... i az mislq 4e se zabavlqva s tebe! Ne si struva da ti4a6 sled neq, ama vse pak da znae6 4e tva deto vsi4ki momi4eta sa takiva sa palni gluposti!!! Zavisi si ot 4oveka!

AnN_G
07-02-2006, 17:29
Е има и друг вариянт все пак,не знаем какво е момичето ,понякога хората не показват какви са всъщност...може да е човек който не показва чувствата си,може би и трябва време да се осъзнае че няма вечно да стои при мама и тате,може и да е стеснителна и да не иска да си изкараш погрешно мнение,не знам точно какво!Бог знае какво се върти в главата и,според мен трябва да поговорите!Или да чакаш...

iiirish
07-02-2006, 17:34
е, не винаги става вълшебството щом ти обичаш и теб да те обичат, но спокойно! ще намериш друго момиче, което ще харесваш мн повече и може би дори ще я обчаш

LuCkY_YoU
07-02-2006, 18:50
ima 2 varianta:
1.razigrava te
2, pravi se na nedostupna s cel da hlutne6 po neq o6te pove4e
i vse pak tova e tipi4no mujko povedenie :roll: