View Full Version : вие какво правите?
калинката
07-02-2006, 13:35
аз съм момиче та да питам-махате ли си космите дето са в задника вътре-има една такава ивица и как
суперGIRL
07-02-2006, 13:41
Ми аз лично не си ги махам, пък и не се бръсна изобщо. Приятелят ми така ме харесва :oops:
Napushen_Buhal
07-02-2006, 13:48
Ми аз лично не си ги махам, пък и не се бръсна изобщо. Приятелят ми така ме харесва :oops:
:smt119 а под мишниците ?
kisS``me
07-02-2006, 13:55
:smt119 а под мишниците ?
никъде ли не ги махаШ бе??? :shock:
Levski_Fenka
07-02-2006, 15:13
Мисля че това е лична хигиена а не дали приятелят ти така си те харесва... а сега лято.. пот ужас :lol:
Той ли каза така или ти сама стигна до извода?
суперGIRL
07-02-2006, 15:42
Навсякъде си ги махам бе хора :-D само около "женския полов орган" си стоят ;-)
Еми епилирвам се с епилатор.
Otzad v guza?!?!?!?!?! :shock:
Да може и със самобрасначка или слагаш восък, една хартия и дърпаи :) ако искаш инструкции повече виж Дюс Бигалоу първата част :)
girlpower
07-02-2006, 17:25
със самобрасначката ги махам,аз навсякаде се епилирам,само там със самобръсначката.
kak 6e si navre6 epilator v zadnika?!?!? #-o
Смехурка
07-02-2006, 18:35
С мерак и силна воля :smt005
баси ужаса-аз епилатор под мишниците едвам изтрайвам пък да си го навра в гъза-ее тва си е.........
Момичето освен да си даде кординатите все някои ще се навие и ще отиде да зимислят нещо по въпроса :)
sheherezada
07-02-2006, 19:35
със самобрасначката ги махам,аз навсякаде се епилирам,само там със самобръсначката.
Otzad v guza?!?!?!?!?! :shock:
Е не отзад в гз я! То кой човек има косми в гз??? Нз аз не съм виждала. :shock: Аз мислех, че става въпрос за долната вътрешна страна на бедрата. То ако си махаш космите на задника може да ти излезе киста и да те оперират..
CRaZy_IKT
07-03-2006, 13:17
То ако си махаш космите на задника може да ти излезе киста и да те оперират..
тва не го знаех :shock:
То ако си махаш космите на задника може да ти излезе киста и да те оперират..
тва не го знаех :shock:
получава се когато косми се обърнат и това нещо се получава като топка и гноясва предполагам и трябва да се изреже.
pavelludiq
07-03-2006, 14:22
Абе аз съм мъж и никъде не се бръсна! Ни г*з, ни кур, ни никъде. Вече имам и косми по гърдите(е, не се виждат от далече, ама от 20-30 см можеш да ги видиш, по корвема от 50 см се виждат перфектно, а ако са потни от 1 метър се забелязват.