View Full Version : hubuu de..i vse pak..
`malkata`
07-03-2006, 00:02
S priqtelqt mi sme zaedno ot dosta vreme i nakraia po4ti biah saglasna da pravim sex..vapreki tova,kogato doide momenta az mu kazah,4e ne iskam i triabva da iz4akame o6te malko...i toi se saglasi,no zapochna s prysti da me vazbujda ..i do tam..men boleshe ne znam otvoril li me e ili kakvo e stanalo...
A3_CbM_MoMu4e
07-03-2006, 02:34
след като не те е "изритал" така да се каже значи държи на теб...при мен първия път въобще не болеше , но не при всички е еднакво зависи и на колко години си и т.н. ... той ако е по-опитен му поискай съвет или нещо от сорта ... ако имаш приятелка на която имаш доверие и тя го е правила я питай да те светне малко по въпроса...
и внимавайте ползвайте SPORTEX или DUREX <--- най-добрите :D
cvetiiii
07-03-2006, 08:21
i pri men be6e taka kogato si vkara pristite bole6e malko no taka ne te e otvoril budi sigurna :) 6tom sega te e bolqlo povqrvai mi 6te razbere6 ot bolkata kogato te otvori!!!
NeSTa_86
07-03-2006, 09:13
S priqtelqt mi sme zaedno ot dosta vreme i nakraia po4ti biah saglasna da pravim sex..vapreki tova,kogato doide momenta az mu kazah,4e ne iskam i triabva da iz4akame o6te malko...i toi se saglasi,no zapochna s prysti da me vazbujda ..i do tam..men boleshe ne znam otvoril li me e ili kakvo e stanalo...batiiiiiiii ti do sq ne si li si burkala v putkata be....Mnogo sa mi stranni vuprosite ot sorta: Za6to kato mi brukna s prysti i me bolq....tctctc vse edno da kaja onaq kato mi napraviedna chikiq i vze, che mi stana qko...tctctc vie ili ste na 6 ili ste adski tupi i nqmate kvo da pravite i puskate temi.
Inn0c3nCe
07-03-2006, 10:30
i pri men be6e taka kogato si vkara pristite bole6e malko no taka ne te e otvoril budi sigurna :) 6tom sega te e bolqlo povqrvai mi 6te razbere6 ot bolkata kogato te otvori!!!
еии недеи така да плашиш момичето ве хаха
Ами не е задължително да те е отворил,но може и това да е станало.Според мен все още не си готово и затова изчакайте,за да си увуруна в себе си.
nz dali te e otvoril ...evala 4e te e razbral... ne se plashi ot gornite mneniq kadeto pi6e 4e mn 6te te boli ,pri vseki e razli4no !!!
WILD__BOY
07-03-2006, 22:21
Аве кво толко се пазите. Искаш да ходиш 10 години за да си сигурна в него? Ебание му е майката!
cecko_boy
07-03-2006, 22:41
Аве кво толко се пазите. Искаш да ходиш 10 години за да си сигурна в него? Ебание му е майката!
Prav si pi4
ave stiga pylnihte foruma s nenujni temi