View Full Version : родители,проблеми - 2 сходни думи
разкажете за вашите проблеми с родителите и заедно намерете решения :smt049
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 1 от правилника!
Благодаря!
PaRtYsHaKeR
07-03-2006, 08:55
oOo Koi nqMa PrOblEmI s RoDiTElItE si... :smt010 ...LIcHNo moite problemi sa svyrzani s vecherniq mi chas..ot edna str se qdosvam zadeto me puskat samo do 22:00. tyi kato mn moi pr zapochvat da izlizat v 00:00h..no kato se zamislq daje i do mn me puskat pri polojenie che ima hora koito roditelite im ne im davat da izlizat.A pyk i vremenata stanaha dr-iznasilvaniq,ubiistva,pedofiliq[za syjalenie]navsqkyde mojesh da ochakvash :smt010
AmI tOVa bEsHe oT mEN...neKa nqKOi Dr DA SpoDeLI :roll: :D
olive_oil
07-03-2006, 09:25
аз с майка ми нямам проблеми.Със едната ми сестра имам и то големи.Постоянно се заяжда с мен и просто ме подлудява.Досега ме е разплаквала от яд два пъти.Досега никой друг не е можел да го направи.Имам чувството,че го прави нарочно и е точно така.Нямате си представа какво ми е и незнам как да се справя с този проблем.
Master_88
07-03-2006, 09:29
Понякога бучат за дребни работи
WILD__BOY
07-03-2006, 09:33
Темата не е за тук! Има си раздел У дома!
С наще проблеми освен относно даскало нямам. Кво да ги правя като са перфекционисти.
cvetiiii
07-03-2006, 10:03
az puk poprincip gledam mnogo mnogo da ne govorq s tqx! da ne kaja izob6to! no nai-golemiqt mi problem e izlizaneto kakto pri vsi4ki ostanali :) ina4e gore-dolu se razbirame
ycMuBkaTa
07-03-2006, 10:06
Аз проблеми с наште нямам. Справям се с училището, а и те никога не са били перфекционисти - напротив точно обратното, аз съм перфекционистката. Иначе с майка ми си споделям супер много и водим разговори на почти всякакви теми, така че си имаме голямо доверие и от там нямаме проблеми ;-)
basslinebad
07-03-2006, 22:00
Понякога бучат за дребни работи
е касметлия, при мене постоянно бучат за сичко :)
Оо карам се. Не е за вечерния час, успях да ги убедя до по късно (02:00 :-D ) пък и живеем в малък град, така че.. 8) Караме се относно други тъпотии..абе..ако се замисля караме се само за тва че не се задържам вкъщи..постоянно вънка и някой път майката мрънка ама никой не и обръща внимание ;-)
beb4o_bu
07-04-2006, 11:50
Все се намира, за какво да се скараме от време на време, или да водим от онези гадни разговори. Това е само с баща ми. ](*,) Вечерният час, пари( не знам защо...често се лишавам от много неща и не знам защо мрънка), училището(естествено)...с майка ми нямам никакви проблеми, поне за сега.
sna6te se karame samo za djobni koi moje da jivee s po 3 lvna den ama kato se zamisla imam edna priqtelka na koqto i dAvat po 1.50 na den ne 4e nqma t vazmojnosti prot taka sa re6ili
но проблем =) изкам да си направя татоззз на гьза ама нема питам наще =))
не я понасям вече тая нещастница,някой ден ще и сложа един здрав бой ама де да видим кога ше е
BeBencEto
07-07-2006, 21:54
не я понасям вече тая нещастница,някой ден ще и сложа един здрав бой ама де да видим кога ше е
e q stiga kvi sa tiq gluposti..az shte vi razkaja za eidn fr koito e na 16 i maika mu po4ina a bashta mu seki den beshe piqn.....taka toi sega sujelqva adski mnogo za deto ne e pokazal na tehnite 4e gi obi4a nezavimo si4ko sled smurtta na maika mu bashta mu ne e pipval alkohol i raboti i se bori za mom4eto da ima dobur jivot samiq toi sushto raboti....tva e istoriqta...smisul ne iskam da q razkazvam zadulbo4eno i cqlata...no ne e pravilno da govorish taka za maika si....po-dobre budi do neq namiraite si obshti temi kolkoto i tupo da ti zvu4i zashtoto nqkoi den shte se obvinqvash bezkraino mnogo 4e ne si i dokazal liubovta si....
maika mi ne sam q vijdal dosta otdavna a s taq deto jiveq ne mi e maika
mrazq q,ama 6te doide i moito vreme i 6te i go varna za vsi4ko