View Full Version : Обичам ли го???
бахти шибанията...извинявам се предварително,че това ще е поредната тъпа тема..но за мен е много:(
преди вече близо година се влюбих в едно момче което познавам от близо дестина години....разбрах че сичко си е чиста детска любов...демек обичам го вече 10 години...естесвено тои не иска да е с мен...и мен уйано мн ме боли...въпреки всичко още незнам дали го обичам или е просто увлечение....но уйасно мн ме болиииииии:((((
какво по дяволите да правяяя:(
не мога вече...10 години ми стигат:( :smt009 :smt009 :smt009
Max_Payne
07-03-2006, 13:08
бахти шибанията...извинявам се предварително,че това ще е поредната тъпа тема..но за мен е много:(
преди вече близо година се влюбих в едно момче което познавам от близо дестина години....разбрах че сичко си е чиста детска любов...демек обичам го вече 10 години...естесвено тои не иска да е с мен...и мен уйано мн ме боли...въпреки всичко още незнам дали го обичам или е просто увлечение....но уйасно мн ме болиииииии:((((
какво по дяволите да правяяя:(
не мога вече...10 години ми стигат:( :smt009 :smt009 :smt009
Чакай малко как така го обичаш от 10 години като преди това пишеш че си се влюбила преди близо година??? :smt017
mi vinagi sum imala neshto kum nego,prosto predi godina stana dosta po-seriozno i go razbrah togava...:(
Max_Payne
07-03-2006, 13:29
mi vinagi sum imala neshto kum nego,prosto predi godina stana dosta po-seriozno i go razbrah togava...:(
Що не иска да е с теб ...... според мен няма смисъл да се мъчиш ......... повярвай ми по-гадно ще ти стане защото ще таиш някъкви надежди.
Излизай с приятелки и други момчета и ще го забравиш.
Не знам какво друго да те посъветвам :(
blagodarq za suveta...tfa go praq veche 1 godina,ama problema e che ne pomaga....postoqnno mislq za nego i samo za nego...samo vemeto shte si pokaje makar che e super typo da chakash neshto koeto znaeshche nqma da doide...:(
Max_Payne
07-03-2006, 13:33
blagodarq za suveta...tfa go praq veche 1 godina,ama problema e che ne pomaga....postoqnno mislq za nego i samo za nego...samo vemeto shte si pokaje makar che e super typo da chakash neshto koeto znaeshche nqma da doide...:(
Пожелавам ти късмет :smt006
Спокойно ще ти мине сигурен съм и аз бях така доскоро....... :oops:
kisS``me
07-03-2006, 14:23
ami po princip ima neshto koeto i men me drazni v myjete i momchetata!kogato nqkoe momiche gi haresva te kazvat "oo awe bqgai we!az ne q haresvam!" i ti veche razbirash,che nishto nqma da izleze i chuvstvata ti sa ohladneli i te molq ti se togava se vliubvat v teb... e ta tova e myja ....... a otnosno tvoeto momche ..kakto kazaha izlziai s drugi i pravi mnogo shturotii,zabavlqvai se i nqma da mislish za nego ... pojelavam ti uspeh :smt023
Skinnyman
07-03-2006, 16:11
Никога незнаеш какво ще се случи след време .. и аз бях така и после като тя изобщо не искаше нищо от мен аз я оставих и тръгнах по друг път а после тя ме харесала ... а де ... :smt011
Ти най-добре знаеш дали го обичаш!!!
Angel_eyes
07-03-2006, 20:25
Това дали го обичаш,ние не можем да дадем отговор на този въпрос...Това сама трябва да го разбереш.А той знае ли за твоето увлечение или любов както казваш ти,все пак 10 години не са малко време,ам след като не иска да е с тебе не се измъчвай,и сега следва прозаичната но вярна реплика:НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА!!!Обичаш го..хубаво,но след като не иска да е с теб го забрави :wink:
Nqma smisal da si gubi6 vremeto s nego 6tom toi ne izpitva ni6to kam teb!!! [-X Opitvai se da ne misli6 za nego i s vremeto 6te go zabravi6, spox! Pak ako e pisano da stane ne6to mejdu vas - mn hubavo,ama ne se nadqvai izli6no! Kvoto-takova! :wink: Jivei si jivota, mn se zabavlqvai i... Uspeh! :wink: :) :wink:
Mersi na vsichki:}shte se postarq da go prejiveq:}
A kolkoto do takiva kato:
гътни се за тоя ....
kakvo izobshto praqt takiva egoisti,typanrai i smotanqci BEZ IZVINENIE v toq qk forym?:}
hristina^
07-07-2006, 16:38
Ти най-добре знаеш дали го обичаш!!!
i az mislq taka :)
LP_girl_14
07-07-2006, 17:31
Може би вече е време да вложиш всичките си сили и усилич да го забравиш,!0 години са прекалено голям период,който си отделила за момче което не ти обръща внимание.Почни да излизаш по-често с приятелки,в компании,запознай се с с нови хора или просто се огледай около себе си.Може би момчето за теб е много по-близо отколкото си предполагала.Колкото до това дали го обичаш...само сърчицето ти знае това.Но мисля че си страдала достатъчно з анего и е крайно време да спреш.Кой знае-може би пък след време нещата ще се обърнат и той ще тича по теб след време :wink: