View Full Version : Перфектна любов не съществува!
Heaven_inhabitant_f
07-04-2006, 20:10
Спрете да се залъгвате,спрете да търсите,за да не загубите и това което имате.Перфектни неща няма и перфектната любов не съществува. Човека е твърде долно и нисше същество,за да е перфектно,платонични чувства не може да изпитва към никого и никога само към някого. Онзи инстинкт на хищника,който ни е заложен винаги ще съществува,да търсиш,да оглеждаш за по-доброто,даже и да не го искаш пак ще става така и ще нараняваш човека на който иначе държиш и ще нараняваш и себе си,защо по дяволите!?!?!?!?!?!!? Мамка му,защо не може да си обсебен,защо не може да се чувстваш с някой сякаш само той съществува. Тъпите любовни филмчета трябва да ги забранят,защото те карат да вярваш в нещо,което не съществува, да не мислите че като срешнете един човек изведнъж другите ще изчезнат,е няма да стане освен ако не сте или слепи или на далечен остров,научете се,да не страдате,когато разбирате че Другите са до вас, да не ви пука,когато усетите,че не сте единствените,защото иначе няма да издържите дълго и накрая вие ще останете сами с разбити нерви,е аз все още не съм успяла да се науча. и вървя точно по този път........ ](*,)
priti_kiti
07-04-2006, 20:49
съгласна..
IsTiNsKa_LuBoV
07-04-2006, 20:52
съгласна..
i az su6to sum suglasna :!:
HandOfBlood
07-04-2006, 21:00
ха добро утро... перфектни неща няма...
otchaqnata
07-04-2006, 21:02
съгласна..
i az su6to sum suglasna :!: i az
Angel_eyes
07-04-2006, 21:08
Ха,абсолютно съм съгласна,нищо перфектно няма...но това е живота наниз от хиляди грешки...това е,просто ако всичко беше перфектно нямаше да е забавно да се живее! :wink:
Перфектни хора няма...няма и да има.Важното е в очите на един човек ти да изглеждаш идеален/идеална...това е любовта за мен...и за мен не сте прави...има хора, които си обичат половинката и не им трябва да се оглеждат за нещо по-добро...просто, защото за тях половинката им е най-хубавото нещо...
alkobalko
07-04-2006, 21:19
Перфектни хора няма...няма и да има.Важното е в очите на един човек ти да изглеждаш идеален/идеална...това е любовта за мен...и за мен не сте прави...има хора, които си обичат половинката и не им трябва да се оглеждат за нещо по-добро...просто, защото за тях половинката им е най-хубавото нещо...
Suglasna. Az sum namerila svoqta polovinka i sprqh da tursq.
IKisseDAGirL
07-04-2006, 21:20
ем аз пък не съм съгласна...
в моя клас си имаме една двойка.. няма да повярвате колко се обичат, просто не мога с думи да опиша това между тях :roll:
постоянно са заедно, не се отделят един от друг, вече повече от година ходят и все пак се целуват също толкова страстно.. и капчица от първоначалните им чувства не са изчезнали :) никога не се ревнуват, защото по-сигурни един в друг не могат да бъдат.. малките неща, които правят заедно, им доставят такова удоволствие.. намират щастие във всеки един миг, в който са заедно..
само да ги видите как се гледат в очите.. така, сякаш са целият свят един за друг и от никого другиго нямат нужда..просто съм изумена каква нежност и преданост има между тях...
вероятно много ще ме оспорят, но вие просто не сте ги виждали.. не знаете за какво говоря.. просто някой път като ги наблюдавам, имам чувството, че заедно с тях и самата аз попадам в рая O:) това наистина мога да го нарека ЛЮБОВ..
при другите връзки с времето желанието за близост леко намалява, не се целуват толкова често, приемат се един друг за даденост, започват да се появяват моменти, в които нямат кой знае какво да си кажат :roll: но при тях - не.. те винаги си говорят, смеят се, радват се на живота.. за тях всичко наоколо е любов и безгранично щастие :-)
и въпреки всичко, което казах, пак не успях да ви дам ясна представа.. за да повярвате, трябва да го видите с очите си... просто от все сърце им пожелавам да са заедно завинаги.. ако те не са доказали, че го заслужават, тогава незнам кой друг би могъл...
подобна любов се среща изключително рядко, съгласна съм.. но все пак се среща, убедена съм напълно... все пак съм свидетелка на най-красивото нещо, което може да съществува.. :-)
HandOfBlood
07-04-2006, 21:21
няма да е зле да започнете да го виждате със положителните качества и недостатъците... и да го обичате такъв, какъвто е...
little_pink
07-04-2006, 21:23
права си
Знаеш ли от последните няколко дни имам прекалено пролми и мога да ти кажа че перфектна любов без проблеми няма!!!!!
перфектни хора няма, а след като те грешат значи грешат във всичко, включително и във любовта. следователно си адски права
`Death`Whore`
07-05-2006, 09:06
Човекът не може да изпитва платонични чувства към никого и никога само към някого
Явно ти си много наивна, щом търсиш платонична любов. Платонична любов няма.
никога само към някого
А това не го разбрах...явно казваш, че ако човек изпитва платонични чувства към някого, задължително ще изпитва и към друг. Кога те зарязаха?
Мамка му,защо не може да си обсебен,защо не може да се чувстваш с някой сякаш само той съществува.
Аз мога.
Съжалявам, че са ти изневерили и връзката ти се е разбила, но аз не съм такава, следователно има и мъже, които наистина не са такива.
ycMuBkaTa
07-05-2006, 09:30
Ако беше перфектно-нямаше да е любов. Поне аз така си мисля...Едно време си мислех, че има перфектна любов, защото и аз като valantain_love бях свидетелка на такива чувства...една година по-късно той се счупва да я лъже, а тя му вярва...а имат 4 прекрасни годинуи зад гърба си...И това пак е любов...
Мисля, че можеш да гледаш някой и той да е единствения за теб, просто зависи от човека. Можеш и да си напълно обсебен от някой...Просто не се получава винаги...Така, че перфектна любов може би няма, но има любов, която те кара да се чувстваш перфектно.
Heaven_inhabitant_f
07-05-2006, 09:31
Човекът не може да изпитва платонични чувства към никого и никога само към някого
Явно ти си много наивна, щом търсиш платонична любов. Платонична любов няма.
никога само към някого
А това не го разбрах...явно казваш, че ако човек изпитва платонични чувства към някого, задължително ще изпитва и към друг. Кога те зарязаха?
Мамка му,защо не може да си обсебен,защо не може да се чувстваш с някой сякаш само той съществува.
Аз мога.
Съжалявам, че са ти изневерили и връзката ти се е разбила, но аз не съм такава, следователно има и мъже, които наистина не са такива.
Ами значи не търся само платонична любов,но такава която да е,как да се изразя...искам всички платонични и плътски чувства да са насочени само към мен.
А това че съм го написала толкова неразбираемо и несвързано (та и аз баш не мога да се разбера сега) е защото бях малко истерясала както ми се случва доста често.
А иначе не са ми изневерили,приятеля ми никога не би го направил,заедно сме от вече почти 10 месеца и много си се обичаме,но просто аз съм толкова ревнива,че направо.....понякога чак на себе си ставам непоносима.Само защото е погледнал към някое готино момиче,не казвам загледал понеже той не би го направил,просто поглежда към нея и аз почвам да крещя (ставам нещо като върколаг след 12)...Опитвам се да се контролирам ама да видим какво ще стане.....
Heaven_inhabitant_f
07-05-2006, 09:32
Така, че перфектна любов може би няма, но има любов, която те кара да се чувстваш перфектно.
Точно така! :D
Напълно съм съгласна с Heaven_inhabitant_f :!:
`Death`Whore`
07-05-2006, 09:36
И аз съм така. Болезнено ревнива съм и издивявам! Онзи ден приятелите му говореха как той се бил забил с някаква /шегуваха се точно за да ме дразнят/....и аз започнах да се връзвам яко и ми идваше да го удуша! Горкото момче...вярвам му, обаче е мъж...имала съм лоши преживявания...
Spider_Web
07-05-2006, 10:35
maiko awe za vas mai 4a6ata e vinagi napolovina prazna..taka izliza...ne vqrvate li v istinskata,perfektnata lubov?Ta bez lubov 4ovek izjivqva nepalnocenno jivota si..ne iskate li va6ta vrazka da e perfektna..ne smqtate li 4e e taka?Spored men tva sa ritori4ni vaprosi vseki go iska i az go znam ne badete otricatelno nastroeni kam ne6tata jivota e truden,no s lubovta stava po-lek povqrvaite mi..
mnogomili4kata-sf
07-05-2006, 11:20
Нещата разбира се никога не са чак идеални,но от 2ма души зависи дали ще върви или не...хората трябва да се научат да приемат другия с неговите положителни и отрицателни черти,едва тогава е възможна хармонична връзка...имам познати двойки,които умеят да го постигат това ниво и отстрани наистина ме карат да вярвам,че такива "почти идеални" връзки съществуват
amo moga samo da kaja 4e v edin nesuvur6en svqt ni6to ne e perfektno! [-X
teenkopele
07-05-2006, 15:22
Когато става въпрос за любов, би трябвало да говорим за чувствата и тяхната сила, а не за това дали е перфектна или не. :wink:
teenkopele
07-05-2006, 15:23
Когато става въпрос за любов, би трябвало да говорим за чувствата и тяхната сила, а не за това дали е перфектна или не. :wink:
Krem4eto
07-07-2006, 11:37
Спрете да се залъгвате,спрете да търсите,за да не загубите и това което имате.Перфектни неща няма и перфектната любов не съществува. Човека е твърде долно и нисше същество,за да е перфектно,платонични чувства не може да изпитва към никого и никога само към някого. Онзи инстинкт на хищника,който ни е заложен винаги ще съществува,да търсиш,да оглеждаш за по-доброто,даже и да не го искаш пак ще става така и ще нараняваш човека на който иначе държиш и ще нараняваш и себе си,защо по дяволите!?!?!?!?!?!!? Мамка му,защо не може да си обсебен,защо не може да се чувстваш с някой сякаш само той съществува. Тъпите любовни филмчета трябва да ги забранят,защото те карат да вярваш в нещо,което не съществува, да не мислите че като срешнете един човек изведнъж другите ще изчезнат,е няма да стане освен ако не сте или слепи или на далечен остров,научете се,да не страдате,когато разбирате че Другите са до вас, да не ви пука,когато усетите,че не сте единствените,защото иначе няма да издържите дълго и накрая вие ще останете сами с разбити нерви,е аз все още не съм успяла да се науча. и вървя точно по този път........ ](*,)
Така е,но нали знаеш надеждата умира последна...
в момента в тая тема спорат песимисти и оптимисти за нещо което си е перфектно по принцип, но ние хората както казахте не сме перфектни и неможем да създаваме перфектни неща ! Способни сме да ги разрушаваме ! Любовта ... на нея просто трябва да и се наслаждаваме до като можем, дори да е лъжа, дори да е за кракто, дори да изглежда невъзможна, дори да е последната ни , нямаме друг избор, нямаме право да искаме повече от една любов освен да ни сполети дори да е не съвършенна (каквото и да значи това..) !
Хората не са перфектни и никога няма да бъдат. И аз много пъти съм казвала: "Намерих си идеалния човек! Той е перфектен!" Но дълбоко в себе си зная, че просто не е така. И той има своите недостатъци, грижи и проблеми. Въпроса е там, че за мен той е специален. Може да не е перфектен, но е специален. Той си е 'моя' сладур и аз си го обичкам. Когато всичко върви добре хората са склонни да казват, че нещата са 'пефектни'. Винаги има препятствия, но само вярата, че нещо може да се подреди идеално ни кара да бъдем по-силни и да се надяваме някой ден да стaнeм по-добри...
Не е вярно,че няма перфектна любов.Ти какво разбираш под перфектна?За мен перфектна любов е,когато драма човека се обичат и са заедно,въпреки караниците и пречките.ИМА ЛЮБОВ.Това,че ти не я изпитваш е твой проблем.Хилядите хора,които са влюбени,опровергават твърденията ти.Човекът МОЖЕ да изпитва любов.Той не е нисше същество.Жалко,че мислиш така.На колко си?14,15,16 или 17.
съгласна..
i az su6to sum suglasna :!:
i az :!:
много хора ми казват че не сьм открил лубовта в живота и един вид ме сьжеляват аз им разправям перфектна лубов няма сичко е един флирт и това е може и да има перфектна но още не сьм я открил пьк и вече сьм на принципа че няма такаче гл
ludamacka
07-07-2006, 14:51
i az sum suglasna 4e nqma ni6to perfektno :( a za perfektna liubov da ne govorim.
Heaven_inhabitant_f
07-07-2006, 15:01
Не е вярно,че няма перфектна любов.Ти какво разбираш под перфектна?За мен перфектна любов е,когато драма човека се обичат и са заедно,въпреки караниците и пречките.ИМА ЛЮБОВ.Това,че ти не я изпитваш е твой проблем.Хилядите хора,които са влюбени,опровергават твърденията ти.Човекът МОЖЕ да изпитва любов.Той не е нисше същество.Жалко,че мислиш така.На колко си?14,15,16 или 17.
Хеи хей хей,не съм казала,че няма любов,има любов и аз имам момченце,което много си обичам,въпреки че доста се караме понякога.Моля те прочети пак какво съм написала! Мисълта ми е ,че търсим нещо,строим си пясъчни кули и докато живеем в една нереална приказка,не виждаме нещата такива каквито са,а ако случайно нашите фантазии не се сбъднат,ставаме несигурни и не можем да видим,че може би това,което притежаваме наистина е много по-хубаво и ценно,даже и не перфектно! И не виждам какво общо има,но съм на 17 :)
И аз съм така.
Присъединявам се към клуба! Ужасно много ревнувам, а това ми е създавало много проблеми с него... Не че той не е същия,де :mrgreen:
Иначе относно темата ти...Да,перфектни неща няма,винаги се появяват някакви проблеми, но това е в рамките на нормалното.Няма перфектни хора,нито перфектни неща,но това не е от значение.Трябва да се учим един от друг,грешките понякога са за добро.Да се учим от тях.Да се учим от провалите,от раните,които имаме...Обичта(ако е истинска) е над всичко и би трябвало да понесе обикновените проблеми,дрязгите :D Заслужава си да пробваш заради човека,когото обичаш.
hristina^
07-07-2006, 16:43
съгласна..
i az su6to sum suglasna :!: i az
i az :)