.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Перфектна любов не съществува!

Спрете да се залъгвате,спрете да търсите,за да не загубите и това което имате.Перфектни неща няма и перфектната любов не съществува. Човека е твърде долно и нисше същество,за да е перфектно,платонични чувства не може да изпитва към никого и никога само към някого. Онзи инстинкт на хищника,който ни е заложен винаги ще съществува,да търсиш,да оглеждаш за по-доброто,даже и да не го искаш пак ще става така и ще нараняваш човека на който иначе държиш и ще нараняваш и себе си,защо по дяволите!?!?!?!?!?!!? Мамка му,защо не може да си обсебен,защо не може да се чувстваш с някой сякаш само той съществува. Тъпите любовни филмчета трябва да ги забранят,защото те карат да вярваш в нещо,което не съществува, да не мислите че като срешнете един човек изведнъж другите ще изчезнат,е няма да стане освен ако не сте или слепи или на далечен остров,научете се,да не страдате,когато разбирате че Другите са до вас, да не ви пука,когато усетите,че не сте единствените,защото иначе няма да издържите дълго и накрая вие ще останете сами с разбити нерви,е аз все още не съм успяла да се науча. и вървя точно по този път........
    Радвай се на живота такъв какъвто е,може да не стане по-добър.

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    съгласна..
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от priti_kiti
    съгласна..
    i az su6to sum suglasna

Повече от фен
    Град
    СС (;
    ха добро утро... перфектни неща няма...
    "група 13"
    HandOfBlood (Worthless )
    83.148.67.113
    83.148.67.116
    212.92.0.135
    212.21.143.157
    212.21.141.99

Цитирай Първоначално написано от IsTiNsKa_LuBoV
    Цитирай Първоначално написано от priti_kiti
    съгласна..
    i az su6to sum suglasna
    i az

Фен
    Град
    НяКъДе В сЪрЧиЦеТо Ти:)
    Ха,абсолютно съм съгласна,нищо перфектно няма...но това е живота наниз от хиляди грешки...това е,просто ако всичко беше перфектно нямаше да е забавно да се живее!
    Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..

Голям фен
    Град
    Бургас
    Перфектни хора няма...няма и да има.Важното е в очите на един човек ти да изглеждаш идеален/идеална...това е любовта за мен...и за мен не сте прави...има хора, които си обичат половинката и не им трябва да се оглеждат за нещо по-добро...просто, защото за тях половинката им е най-хубавото нещо...

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Цитирай Първоначално написано от Axxxel
    Перфектни хора няма...няма и да има.Важното е в очите на един човек ти да изглеждаш идеален/идеална...това е любовта за мен...и за мен не сте прави...има хора, които си обичат половинката и не им трябва да се оглеждат за нещо по-добро...просто, защото за тях половинката им е най-хубавото нещо...
    Suglasna. Az sum namerila svoqta polovinka i sprqh da tursq.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    ем аз пък не съм съгласна...

в моя клас си имаме една двойка.. няма да повярвате колко се обичат, просто не мога с думи да опиша това между тях
    постоянно са заедно, не се отделят един от друг, вече повече от година ходят и все пак се целуват също толкова страстно.. и капчица от първоначалните им чувства не са изчезнали никога не се ревнуват, защото по-сигурни един в друг не могат да бъдат.. малките неща, които правят заедно, им доставят такова удоволствие.. намират щастие във всеки един миг, в който са заедно..
    само да ги видите как се гледат в очите.. така, сякаш са целият свят един за друг и от никого другиго нямат нужда..просто съм изумена каква нежност и преданост има между тях...
    вероятно много ще ме оспорят, но вие просто не сте ги виждали.. не знаете за какво говоря.. просто някой път като ги наблюдавам, имам чувството, че заедно с тях и самата аз попадам в рая това наистина мога да го нарека ЛЮБОВ..
    при другите връзки с времето желанието за близост леко намалява, не се целуват толкова често, приемат се един друг за даденост, започват да се появяват моменти, в които нямат кой знае какво да си кажат но при тях - не.. те винаги си говорят, смеят се, радват се на живота.. за тях всичко наоколо е любов и безгранично щастие

и въпреки всичко, което казах, пак не успях да ви дам ясна представа.. за да повярвате, трябва да го видите с очите си... просто от все сърце им пожелавам да са заедно завинаги.. ако те не са доказали, че го заслужават, тогава незнам кой друг би могъл...

подобна любов се среща изключително рядко, съгласна съм.. но все пак се среща, убедена съм напълно... все пак съм свидетелка на най-красивото нещо, което може да съществува..
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Повече от фен
    Град
    СС (;
    няма да е зле да започнете да го виждате със положителните качества и недостатъците... и да го обичате такъв, какъвто е...
    "група 13"
    HandOfBlood (Worthless )
    83.148.67.113
    83.148.67.116
    212.92.0.135
    212.21.143.157
    212.21.141.99

права си

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Знаеш ли от последните няколко дни имам прекалено пролми и мога да ти кажа че перфектна любов без проблеми няма!!!!!

Мега фен Аватара на iiirish
    перфектни хора няма, а след като те грешат значи грешат във всичко, включително и във любовта. следователно си адски права

Голям фен
    напълно съгласна...
    Всеки е в състояние да допусне грешки,
    но има хора,които притежават само тази способност.

Мега фен

Re: Перфектна любов не съществува!

Цитирай Първоначално написано от Heaven_inhabitant_f
    Човекът не може да изпитва платонични чувства към никого и никога само към някого
    Явно ти си много наивна, щом търсиш платонична любов. Платонична любов няма.

никога само към някого
    А това не го разбрах...явно казваш, че ако човек изпитва платонични чувства към някого, задължително ще изпитва и към друг. Кога те зарязаха?

Мамка му,защо не може да си обсебен,защо не може да се чувстваш с някой сякаш само той съществува.
    Аз мога.

Съжалявам, че са ти изневерили и връзката ти се е разбила, но аз не съм такава, следователно има и мъже, които наистина не са такива.

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Ако беше перфектно-нямаше да е любов. Поне аз така си мисля...Едно време си мислех, че има перфектна любов, защото и аз като valantain_love бях свидетелка на такива чувства...една година по-късно той се счупва да я лъже, а тя му вярва...а имат 4 прекрасни годинуи зад гърба си...И това пак е любов...
    Мисля, че можеш да гледаш някой и той да е единствения за теб, просто зависи от човека. Можеш и да си напълно обсебен от някой...Просто не се получава винаги...Така, че перфектна любов може би няма, но има любов, която те кара да се чувстваш перфектно.
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Re: Перфектна любов не съществува!

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Човекът не може да изпитва платонични чувства към никого и никога само към някого
    Явно ти си много наивна, щом търсиш платонична любов. Платонична любов няма.

никога само към някого
    А това не го разбрах...явно казваш, че ако човек изпитва платонични чувства към някого, задължително ще изпитва и към друг. Кога те зарязаха?

Мамка му,защо не може да си обсебен,защо не може да се чувстваш с някой сякаш само той съществува.
    Аз мога.

Съжалявам, че са ти изневерили и връзката ти се е разбила, но аз не съм такава, следователно има и мъже, които наистина не са такива.

Ами значи не търся само платонична любов,но такава която да е,как да се изразя...искам всички платонични и плътски чувства да са насочени само към мен.
    А това че съм го написала толкова неразбираемо и несвързано (та и аз баш не мога да се разбера сега) е защото бях малко истерясала както ми се случва доста често.
    А иначе не са ми изневерили,приятеля ми никога не би го направил,заедно сме от вече почти 10 месеца и много си се обичаме,но просто аз съм толкова ревнива,че направо.....понякога чак на себе си ставам непоносима.Само защото е погледнал към някое готино момиче,не казвам загледал понеже той не би го направил,просто поглежда към нея и аз почвам да крещя (ставам нещо като върколаг след 12)...Опитвам се да се контролирам ама да видим какво ще стане.....

Цитирай Първоначално написано от ycMuBkaTa
    Така, че перфектна любов може би няма, но има любов, която те кара да се чувстваш перфектно.
    Точно така!

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Напълно съм съгласна с Heaven_inhabitant_f

Мега фен
    И аз съм така. Болезнено ревнива съм и издивявам! Онзи ден приятелите му говореха как той се бил забил с някаква /шегуваха се точно за да ме дразнят/....и аз започнах да се връзвам яко и ми идваше да го удуша! Горкото момче...вярвам му, обаче е мъж...имала съм лоши преживявания...

Фен
    Град
    Pazardjik
    maiko awe za vas mai 4a6ata e vinagi napolovina prazna..taka izliza...ne vqrvate li v istinskata,perfektnata lubov?Ta bez lubov 4ovek izjivqva nepalnocenno jivota si..ne iskate li va6ta vrazka da e perfektna..ne smqtate li 4e e taka?Spored men tva sa ritori4ni vaprosi vseki go iska i az go znam ne badete otricatelno nastroeni kam ne6tata jivota e truden,no s lubovta stava po-lek povqrvaite mi..

Супер фен
    Град
    София
    Нещата разбира се никога не са чак идеални,но от 2ма души зависи дали ще върви или не...хората трябва да се научат да приемат другия с неговите положителни и отрицателни черти,едва тогава е възможна хармонична връзка...имам познати двойки,които умеят да го постигат това ниво и отстрани наистина ме карат да вярвам,че такива "почти идеални" връзки съществуват

Голям фен
    Град
    S o F i A
    amo moga samo da kaja 4e v edin nesuvur6en svqt ni6to ne e perfektno!
    Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Когато става въпрос за любов, би трябвало да говорим за чувствата и тяхната сила, а не за това дали е перфектна или не.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Когато става въпрос за любов, би трябвало да говорим за чувствата и тяхната сила, а не за това дали е перфектна или не.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си