- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Перфектна любов не съществува!
Спрете да се залъгвате,спрете да търсите,за да не загубите и това което имате.Перфектни неща няма и перфектната любов не съществува. Човека е твърде долно и нисше същество,за да е перфектно,платонични чувства не може да изпитва към никого и никога само към някого. Онзи инстинкт на хищника,който ни е заложен винаги ще съществува,да търсиш,да оглеждаш за по-доброто,даже и да не го искаш пак ще става така и ще нараняваш човека на който иначе държиш и ще нараняваш и себе си,защо по дяволите!?!?!?!?!?!!? Мамка му,защо не може да си обсебен,защо не може да се чувстваш с някой сякаш само той съществува. Тъпите любовни филмчета трябва да ги забранят,защото те карат да вярваш в нещо,което не съществува, да не мислите че като срешнете един човек изведнъж другите ще изчезнат,е няма да стане освен ако не сте или слепи или на далечен остров,научете се,да не страдате,когато разбирате че Другите са до вас, да не ви пука,когато усетите,че не сте единствените,защото иначе няма да издържите дълго и накрая вие ще останете сами с разбити нерви,е аз все още не съм успяла да се науча. и вървя точно по този път........![]()
Радвай се на живота такъв какъвто е,може да не стане по-добър.
i az su6to sum suglasnaПървоначално написано от priti_kiti
![]()
ха добро утро... перфектни неща няма...
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99
i azПървоначално написано от IsTiNsKa_LuBoV
Ха,абсолютно съм съгласна,нищо перфектно няма...но това е живота наниз от хиляди грешки...това е,просто ако всичко беше перфектно нямаше да е забавно да се живее!![]()
Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..
Перфектни хора няма...няма и да има.Важното е в очите на един човек ти да изглеждаш идеален/идеална...това е любовта за мен...и за мен не сте прави...има хора, които си обичат половинката и не им трябва да се оглеждат за нещо по-добро...просто, защото за тях половинката им е най-хубавото нещо...
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
Suglasna. Az sum namerila svoqta polovinka i sprqh da tursq.Първоначално написано от Axxxel
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
ем аз пък не съм съгласна...
в моя клас си имаме една двойка.. няма да повярвате колко се обичат, просто не мога с думи да опиша това между тях![]()
постоянно са заедно, не се отделят един от друг, вече повече от година ходят и все пак се целуват също толкова страстно.. и капчица от първоначалните им чувства не са изчезналиникога не се ревнуват, защото по-сигурни един в друг не могат да бъдат.. малките неща, които правят заедно, им доставят такова удоволствие.. намират щастие във всеки един миг, в който са заедно..
само да ги видите как се гледат в очите.. така, сякаш са целият свят един за друг и от никого другиго нямат нужда..просто съм изумена каква нежност и преданост има между тях...
вероятно много ще ме оспорят, но вие просто не сте ги виждали.. не знаете за какво говоря.. просто някой път като ги наблюдавам, имам чувството, че заедно с тях и самата аз попадам в раятова наистина мога да го нарека ЛЮБОВ..
при другите връзки с времето желанието за близост леко намалява, не се целуват толкова често, приемат се един друг за даденост, започват да се появяват моменти, в които нямат кой знае какво да си кажатно при тях - не.. те винаги си говорят, смеят се, радват се на живота.. за тях всичко наоколо е любов и безгранично щастие
![]()
и въпреки всичко, което казах, пак не успях да ви дам ясна представа.. за да повярвате, трябва да го видите с очите си... просто от все сърце им пожелавам да са заедно завинаги.. ако те не са доказали, че го заслужават, тогава незнам кой друг би могъл...
подобна любов се среща изключително рядко, съгласна съм.. но все пак се среща, убедена съм напълно... все пак съм свидетелка на най-красивото нещо, което може да съществува..![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
няма да е зле да започнете да го виждате със положителните качества и недостатъците... и да го обичате такъв, какъвто е...
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99
Знаеш ли от последните няколко дни имам прекалено пролми и мога да ти кажа че перфектна любов без проблеми няма!!!!!
перфектни хора няма, а след като те грешат значи грешат във всичко, включително и във любовта. следователно си адски права
напълно съгласна...
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
Явно ти си много наивна, щом търсиш платонична любов. Платонична любов няма.Първоначално написано от Heaven_inhabitant_f
А това не го разбрах...явно казваш, че ако човек изпитва платонични чувства към някого, задължително ще изпитва и към друг. Кога те зарязаха?Първоначално написано от Heaven_inhabitant_f
Аз мога.Първоначално написано от Heaven_inhabitant_f
Съжалявам, че са ти изневерили и връзката ти се е разбила, но аз не съм такава, следователно има и мъже, които наистина не са такива.
Ако беше перфектно-нямаше да е любов. Поне аз така си мисля...Едно време си мислех, че има перфектна любов, защото и аз като valantain_love бях свидетелка на такива чувства...една година по-късно той се счупва да я лъже, а тя му вярва...а имат 4 прекрасни годинуи зад гърба си...И това пак е любов...
Мисля, че можеш да гледаш някой и той да е единствения за теб, просто зависи от човека. Можеш и да си напълно обсебен от някой...Просто не се получава винаги...Така, че перфектна любов може би няма, но има любов, която те кара да се чувстваш перфектно.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Първоначално написано от `Death`Whore`
Ами значи не търся само платонична любов,но такава която да е,как да се изразя...искам всички платонични и плътски чувства да са насочени само към мен.
А това че съм го написала толкова неразбираемо и несвързано (та и аз баш не мога да се разбера сега) е защото бях малко истерясала както ми се случва доста често.
А иначе не са ми изневерили,приятеля ми никога не би го направил,заедно сме от вече почти 10 месеца и много си се обичаме,но просто аз съм толкова ревнива,че направо.....понякога чак на себе си ставам непоносима.Само защото е погледнал към някое готино момиче,не казвам загледал понеже той не би го направил,просто поглежда към нея и аз почвам да крещя (ставам нещо като върколаг след 12)...Опитвам се да се контролирам ама да видим какво ще стане.....
Точно така!Първоначално написано от ycMuBkaTa
![]()
Напълно съм съгласна с Heaven_inhabitant_f![]()
И аз съм така. Болезнено ревнива съм и издивявам! Онзи ден приятелите му говореха как той се бил забил с някаква /шегуваха се точно за да ме дразнят/....и аз започнах да се връзвам яко и ми идваше да го удуша! Горкото момче...вярвам му, обаче е мъж...имала съм лоши преживявания...
maiko awe za vas mai 4a6ata e vinagi napolovina prazna..taka izliza...ne vqrvate li v istinskata,perfektnata lubov?Ta bez lubov 4ovek izjivqva nepalnocenno jivota si..ne iskate li va6ta vrazka da e perfektna..ne smqtate li 4e e taka?Spored men tva sa ritori4ni vaprosi vseki go iska i az go znam ne badete otricatelno nastroeni kam ne6tata jivota e truden,no s lubovta stava po-lek povqrvaite mi..
Нещата разбира се никога не са чак идеални,но от 2ма души зависи дали ще върви или не...хората трябва да се научат да приемат другия с неговите положителни и отрицателни черти,едва тогава е възможна хармонична връзка...имам познати двойки,които умеят да го постигат това ниво и отстрани наистина ме карат да вярвам,че такива "почти идеални" връзки съществуват
amo moga samo da kaja 4e v edin nesuvur6en svqt ni6to ne e perfektno!![]()
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
Когато става въпрос за любов, би трябвало да говорим за чувствата и тяхната сила, а не за това дали е перфектна или не.![]()
Когато става въпрос за любов, би трябвало да говорим за чувствата и тяхната сила, а не за това дали е перфектна или не.![]()