Влез

View Full Version : Еднакви ли са те?!(специялно за момичета)

Angel_eyes
07-04-2006, 21:03
Давайте..вие сте.Конкретно казано темата ми е за това,дали всички момчета (мъже) са еднакви или някъде там все още загубен броди "принца с белите доспехи".Моето лично мнение по темата е,че когато се влиюбим в дадено момче или мъж,за нас той е най-добрия...той е различен,докато не дойде момент в който ни разочарова по някакъв жесток начин,било то изневяра или нещо друго.Извинявам се,ако темата ви се струва тъпа,просто ми е интересно мнението на момичетата по въпроса :)

IsTiNsKa_LuBoV
07-04-2006, 21:07
Spored men ako se porazrovi6 malko 6te vidi6 4e ne vsi4ki mom4eta sa ednakvi...Kogato opozna6e 4oveka togava moje da se govori kakuv e toi....poznavam mn razli4ni mom4eta..no na6e li koe im e ednakvoto?4e pone 80% ot mom4etata iskat samo SEX !!! :!:

Angel_eyes
07-04-2006, 21:09
Ако не 80% може и повече даже,това им е една от общите черти на всички момчета! :wink:

sladur4ence
07-04-2006, 21:12
mi macka ne moje da se kaje 4e vsi4ki sa ednakvi zashtoto ima i mom4eta koito izpitvat nqkakvi 4uvstva no nie ne gi iskame nie iskame tezi za koito trqbva da se borim i ponqkoga stradame ina4e tova 4e pove4eto iskat samo sexs si e napalno vqrno prosto kogato tarsi6 podhodq6tiq 4ovek go tarsi tam kadeto nai-malko oba4kva6 :smt008

alkobalko
07-04-2006, 21:14
Ne vsichki sa ednakvi. Ima nqkoi izklucheniq, koito ne spadat pod obshtiq znamenatel. A i vseki chovek e razlichen sam po sebe si.

HandOfBlood
07-04-2006, 21:24
Ne vsichki sa ednakvi. Ima nqkoi izklucheniq, koito ne spadat pod obshtiq znamenatel. A i vseki chovek e razlichen sam po sebe si.мда
познавам човек, който си бройка момичетата ей така... в същото време познавам и такъв, който за скромните си почти 19 години и един път не е изневерил... сами си правете изводите.

little_pink
07-04-2006, 21:25
всички са еднакви мръсници

Heaven_inhabitant_f
07-04-2006, 21:26
Приличат си,но никога няма да срещнеш двама еднакви.

priti_kiti
07-04-2006, 21:26
Ne vsichki sa ednakvi. Ima nqkoi izklucheniq, koito ne spadat pod obshtiq znamenatel. A i vseki chovek e razlichen sam po sebe si.мда
познавам човек, който си бройка момичетата ей така... в същото време познавам и такъв, който за скромните си почти 19 години и един път не е изневерил... сами си правете изводите. мдам "мъжете" са много общо понятие и не смятам,че може да се съди само по един екземпляр и вече всички да са такива..

Lynx
07-04-2006, 21:29
Аз не мисля че всички са еднакви... не мога да сложа всички под един знаменател.
Макар повечето да имат сходни мисли и действия.. всеки си е различен.

playful_baby
07-05-2006, 08:10
Аз не мисля че всички са еднакви... не мога да сложа всички под един знаменател.
Макар повечето да имат сходни мисли и действия.. всеки си е различен.
saglasna sam

koalka
07-05-2006, 08:25
Не мисля,че всички са еднакви.Например моя приятел няма нищо общо с повечето мъже.Да,естествено това ще кажа,но наистина е така.

6emet4e
07-05-2006, 08:29
е не всички са еднакви!!! :-k

iiirish
07-05-2006, 08:35
перфектен човек по принцип няма, както и "принца на бял кон". но ако мъжът е Истински влюбен в теб, той би направил и невъзможното за момичето, което обича. мисля, че от това по-хубаво няма

IKisseDAGirL
07-05-2006, 08:55
имат общи черти, и няма как да не е така, ние жените също имаме, но в никакъв случай не са напълно еднакви :!:
не мога да разбера каква е тази мания да се смята, че всички трябва да стоят под един общ знаменател.. че няма различни индивидуалности, а просто някво стадо с характерни за вида черти..? :roll:

и най-важното е, че подобно мислене възниква, когато бъдем наранени :?
обаче според мене вината е до голяма степен и наша - защото придаваме на любмия качества според собствения ни идеал, които са само във въображението ни и когато прозрем, че такива всъщност не съществуват, се чувстваме разочаровани, наранени, отблъснати и предадени, започваме да абсолютизираме нещата и решаваме, че "всички са еднакви" просто защото така е най-лесно :-k =;

Ollas
07-05-2006, 09:01
Не всичко е така едностранно, за да има анкетата само два възможни отговора. Както трудно се намират качествени мъже, така трудно се намират и качествени жени. Вярвам, че някъде там е моят принц в бели доспехи. Мисля, че съм го намерила, но нищо не се знае.

Яka KaKa
07-05-2006, 09:10
offf, ednakvi sa...pravqt se na nekfi super mili a posle sa bati zadnicite,..noo me nervqt ponqkoga i v momenta sum v sustoqnie v koeto me nervqt, zna4i sa ednakvi...non-stop mrunkat i se oplakvat...ponqkoga mi vtrusva ot tqh, e sa pedal4etata ne sa kato tqh, ama drugite sa si ednakvi

goddes_of_the_death
07-05-2006, 13:28
не мисля че всички момчета са еднакви-напротив :!: всяко момче за мен е различно и точно това ме привлича в едно и отблъсква в друго момче.

Dharma
07-05-2006, 14:16
abe ne sa esnakvi-nqkoi sa zle,drugi o6te po-zle :-D :lol:
seriozno-ne sa suvsem ednakvi ama dooosta si prili4at;)

BeBencEto
07-05-2006, 15:40
ne sa ednakvi...nqma hora koito sa ednakvi...

honey_reflection
07-06-2006, 05:18
Ne vsichki sa ednakvi. Ima nqkoi izklucheniq, koito ne spadat pod obshtiq znamenatel. A i vseki chovek e razlichen sam po sebe si.

Em taka e !!

No vse pak, obshto vzeto da ne se lujem mujete sa prosta konstrukcjiq i do nqkoq stepen sa ednakvi !! E dobre ima i izklucheniq, det mn rqdko/trudno se namirat !

07-06-2006, 06:43
vsichkite sa razlichni.e naistina povecheto sa dolna zmiiska izmet,no ima i dobri. :mrgreen:

LofYou
07-06-2006, 07:47
Всеки се е умикален сам по себе си ..както в държанието така и в деиствията си .. има сходства но има и разлики..

sometimes_
07-06-2006, 09:56
Глупаво е да мислим, че всички мъже са еднакви. По същата логика значи и ние жените/момичетата сме еднакви. Всеки е различен с нещо, това, че няколко мъже/момчета са ни наранили не значи, че трябва да обвиняваме всички от техния пол за случилото се. Но пък когато сме наранени се успокояваме с мисълта колко еднакви,гадни и т.н. са мъжете :mrgreen: (Само да не обидя някой :) ).

Tesinka
07-06-2006, 10:26
A... 4e to vseki si e razli4en!inu4e podkrepqm mneniqta na drugite 4e pove4e ot 80% ot mom4etata se interesuvat i iskat samo sex..!!!!! pff.. 8-[

babi_girl
07-06-2006, 10:28
Spored men ako se porazrovi6 malko 6te vidi6 4e ne vsi4ki mom4eta sa ednakvi...Kogato opozna6e 4oveka togava moje da se govori kakuv e toi....poznavam mn razli4ni mom4eta..no na6e li koe im e ednakvoto?4e pone 80% ot mom4etata iskat samo SEX !!! :!:
napylno vqrno

God-Is-A-Girl
07-06-2006, 10:29
Браво бе на това се казва въпрос.Ами какво ще кажете да ви задам същия въпрос за жените а ? Не мога да разбера защо жените си мисля че всички мъже са еднакви е всички жени са напълно различни.

IvicHkA
07-06-2006, 10:40
napylno vqrno

dam mnogo vqrno i vse pak i az da si go kaja - ne sa ednakvi ama sex-a e prioritet na vsichki

BeBcHeTo
07-06-2006, 10:46
За мене не вси4ки маже(мом4ете)са еднакфи......Напълно сам съгласна сас IsTiNsKa_LuBoV.

black_dimond
07-06-2006, 10:53
abe ne tochno ednakvi no povecheto sa golemi goveda ili pone moite poznati ima nqkoi koito sa gore dolo normalni no povecheto sa bokluci naprimer imam edin poznat koito se otnasqshe mn losho sus vsichki momicheta vsmisul che samo gi broikashe i gi zarqzvashe na vtoriq den toi e mn gotin i mn momicheta go haresvat no kogato toi se vlubi v edno momiche napravo taka se promeni do neuznavaemost nikopi ne moje da go poznae taka che do edna stepen momchetatat si prilichet po tova che kato se v;ubat dori nai golemite broikadji se krotvat ili pone v povecheto sluchai

Black_Cat
07-06-2006, 11:13
temata mn mi haresva i mislq 4e vs mom4eta sa ednakvi , toest razbirase 4e ne sa ednakvi v bukvalniqt smisal, no sa razli4ni samo po harakter no vsi4ki iskat samo edno sex i samo da se pozabavlqvat s tebe lujat majat dokato te spe4elqt i posle ti biqt 6yta :smt019

CVETELLINA
07-06-2006, 12:27
хах,естествно,че не са еднакви!Вярно е,че повечето си приличат,но не можем да кажем,че са еднакви,най-малкото защото никой човек не е еднакъв с някой друг...Това,че може би някое момиче е попадало само на някви бройкаджии,не значи,че всичките са такива,има и многооо свестни момчета,които наистина си заслужават :wink:

RedChil
07-06-2006, 12:36
всички са еднакви мръсници
Аха...И ти сигурно си на 11 и имаш огромен жизнен опит с "мъжете"...

LP_girl_14
07-06-2006, 13:07
Razbira se 4e ne sa ednakvi!Ima si "isdynki" i ot dvata pola,no tova ne zna4i 4e trqbva da sydim po edin-dvama za nqkolko miliona!Vseki 4ovek si e indivitualen,s razli4en harakter i povedenie v obshtestvoto.Glupavo e da se tvyrdi 4e vsi4ki sa ednakvi!Naistina ima mnogo momi4eta,koito kato popadnat na nqkoi jenkar koito im razbiva syrceto i si trygva,zapo4vat da govorqt kak vsi4ki mom4eta sa izpolzva4i,idioti i t.n.Ne e taka!Tova 4e ne si popadnal na 4ovek s koito da si pasnete i 4ovek koito da te napravi istinski shtastliva,ne zna4i 4e toi ne syshtestvuva :!:

strange__
07-06-2006, 15:59
Еднакви хора няма,мъжете са хора :arrow: не са еднакви.Може да откриеш някаква прилика между няколко момчета,но това не ги прави еднакви :wink:

Nadelina
07-06-2006, 16:08
Vinagi sym bila protif momchetata da se slagat pod obsht znamenatel.. Vseki edin chovek e individualen.. i po svoemo unikalen i razlichen..

NeSTa_86
07-06-2006, 16:11
Майко мила...има 16 tolkowa zabludeni devoiki ,che nqmam dumi...kak moje da slagate pod ob6t znamenael vsichki

LuCkY_YoU
07-06-2006, 16:22
Приличат си,но никога няма да срещнеш двама еднакви.
absolutno sum suglasna..naistina osobeno v tazi vuzrast mom4etata se durjat po gore-dolu edin i su6ti na4in,no tova ne ozna4ava, 4e vs sa ednakvi. zamislqli li ste se, 4e ponqkoga i pod nai-golemite ma4ovci se kriqt dosta 4uvstvitelni harakteri? no ima i dosta mom4eta, na koito izob6to ne im dreme za momi4etata, no puk sum sigurna, 4e ima i svestni, makar i da sa malko..onzi den naprimer bqh izleznala s edna priqtelka, koqto ne bqh vijdala ot dosta vreme, i gadjeto i se obadi nqkolko puti da i kaje 4e q obi4a :wink: taka 4e ima i dobri mom4eta trqbva samo da gi otkrie6(ili te teb) :wink: uspeh v turseneto:P
p.s za sujalenie pove4e ot polovinata sa pulni bokluci :( bez da obijdam nikoga, prosto li4no mnenie pone az na takiva sum popadala dosega..

kristini4ka
07-06-2006, 18:27
Никога не са били и никога няма дабъдат еднакви...всеки човек момче,момиче,мъж,жена е идентичен и няма някой който да е като него!!!

w0sh
06-20-2010, 17:54
Пак стара тема.

УФ.