View Full Version : Парти (SoS!)
.::mR::*
07-04-2006, 21:47
Здравейте! В събота съм поканен на рожденния ден на един приятел. Там ще бъде и едно момиче, което харесвам, а според мен и някои приятели и тя ме харесва. ВъпросЪ е там, че винаги когато искам да се сближим тя се отдръпва и отива при някой друг. Започва да го гушка, милва и т.н. (според мен го прави нарочно). А когато тя започне да ми се натиска, аз винаги съм в лошо настроение или просто се чувствам неудобно от хората около мен, тъй като тя го прави доста импулсивно и веднага я разкарвам #-o ... Тааа ... хаха не, че оставах и аз по-назад. Когато тя се натискаше с друг, аз също си намирах някоя. В резултат на което тя (която харесвам) започваше да се дръжи много странно и словесно да ме напада.
Иска ми се да ме посъветвате как да се държа с нея в събота??? \:D/
FiRe_LaDy
07-04-2006, 21:52
Emi pogovori s neq i i kaji za chuvstvata si.Izqsnete se.Dryz se milo s neq. :wink:
Angel_eyes
07-04-2006, 21:54
ЯснУ...прави се на недостъпна :wink: Ами ако си я харесваш толкова седнете и ударете един лаф на тази тема :) Ако пък не,направете си кефа,покажи и,че се интересуваш от нея...бъди настоятелен!Успех с момичето и приятно изкарване на партито :wink:
IsTiNsKa_LuBoV
07-04-2006, 22:05
Emi pogovori s neq i i kaji za chuvstvata si.Izqsnete se.Dryz se milo s neq. :wink:
Ama ako se duji milo s neq tq 6te se nahusa i 6te si perne glavata nagore ako e nekva naduta...moje da stane i taka ama nqma kvo da gubi6 taka ili ima4e..ima 2 6ansa ...po4vai q :)
Смехурка
07-04-2006, 22:08
Отиди при нея и си поговорете!Кажи й направо,че я харесваш!Защо е нужно да си правите напук(ти при друга,тя при друг) Ако те харесва ще остане само за теб :) Успех
07-04-2006, 22:10
Хаха.... НЕ искам роматична приказка ;) Просто искам да й покажа, че няма да тичам само след нея, но се чуда кой е най-подходящият начин. Защото винаги когато я разкарам тя почва да тича след мен. Предложения? :twisted:
Angel_eyes
07-04-2006, 22:17
Ха няма да тичаш само след нея,а?Хихи,браво,ми за да не тича след теб не я разкарвай...то е близко до акъла :wink: Ама ти връзка ли искаш с нея или...? :-k
beb4o_bu
07-04-2006, 22:19
Ся...човека не иска да отиде и направо да и каже... Аааам, харесвам та!...Пък и не е толкова интересно :roll: Може би малко по-настоятелно с намеците, както казаха по горе. Хубаво е като се получи една такава игра... въпросът е кога ще й дойде края, нали. Ако продължава така, натисни и се, пък ако и хареса няма да бяга. Не знам... :-k
07-04-2006, 22:25
Еми искам връзка! Обаче нито аз, нито тя сме от романтичните хора. Да седнем с нея да се изясним - не виждам как ще стане :-k По-скоро сме от "лошите" и гледаме да има някаква закачка :)
DuraceLL
07-04-2006, 22:27
ha qvno i 2mata si igraete na "revnost" badi direkten ako ne stane zdrave dda e
Еми искам връзка! Обаче нито аз, нито тя сме от романтичните хора. Да седнем с нея да се изясним - не виждам как ще стане :-k По-скоро сме от "лошите" и гледаме да има някаква закачка :)
хаха,"лошите"...по-скоро сте от "филмите" 8)
хаха,"лошите"...по-скоро сте от "филмите" 8)
:lol: абсолютно