View Full Version : Имам голяяяям проблем!(търся помощ главно от момчета)
kristini4ka
07-05-2006, 17:23
Няма да почвам като всички други с думите "сигурно вече има такава тема,но не ми се търси" та да си кажа и аз тва което искам да кажа...Гаджето ми е малко по-нисък от мен не много не все пак е по нисък тва проблем ли е за него...?Всички ми казват че с времето ще дръпне но не ми се чака толкова много...
Е ние откъде да знаем дали е проблем за него?
Най-добре поговорете двамата за това.
abe kvo znachenie ako ne e do krasta ti si e ok
R0lfc0pter
07-05-2006, 17:39
ako go obi4a6e edva li 6te6e da pita6 TAQ BEZMISLICA A ? KFO O4AKVA6 DA TI KAJA WE?
missito_
07-05-2006, 17:42
това въобще не е "голяяяяяяяям проблем".ръста няма никакво значение ако ви е добре заедно.ако някой ти казва че е мн нисък,не се влияй от мнението им.и наистина ако го харесваше едва ли щеше да се притесняваш за това. #-o
вярвам си виждала ниски момичета с високи момчета ? Кво и има на обратната комбинация ? А и ако го обичаш наистина т'ва ще ти е най-малкия проблем...
Не мисля,че това е от значение след като сте заедно.Стига с тея предрасъдъци!
alkobalko
07-05-2006, 17:44
Za teb shtom go obichash ne bi trqbvalo da e. Ne mojesh obache da ochakvash nie da ti kajem kakvo misli toi. Nai-dobre pogovori s nego i go popitai.
kristini4ka
07-05-2006, 17:50
Аз че го обичам обичам го но всички ми натякват че било много гадно щото е по-нисък и на мен ми писна и реших да попитам
sometimes_
07-05-2006, 17:50
И какъв е всъщност проблема? Притесняваш се дали на него му пречи това, че е по-нисък от теб?! Или по-точно се притесняваш за себе си и за хорското мнение? Май е второто,а? За да е с теб, явно не му пречи, по-скоро пречи на теб, до колкото разбирам от думите ти... :-k
ni6to_ob6to
07-05-2006, 22:33
Доста безмислен проблем .. или го обичаш такъв, какъвто е .. или изобщо не го обичаш!
teenkopele
07-05-2006, 22:37
Хахаха, че какво ти пука, колко е високо момчето?!?! Важното е да се разбирате, обичате и да държите един на друг, а не височината! :wink:
Аз че го обичам обичам го но всички ми натякват че било много гадно щото е по-нисък и на мен ми писна и реших да попитам
Ще кажеш на тея всички да си гледат работата . Какво ти от тях ли ще се ръководиш или ИЛИ.
Живота се живее за собствен кеф....другите да си гледат работата и ти си гледаш твоята, т.е. да си се радваш на връзката. Това с ръста си е направо глупаво, ама разбирам, че те е заинтригувало щом някой отстрани ти го е казал. Keep on livin` girl, nothin` but your happiness matters!
Cefalopoid
07-06-2006, 02:54
Ако държите един на друг никакви такива "големи проблеми" не могат да ви притеснят.Бъдете щастливи :> ](*,)
maybelline
07-06-2006, 06:10
Първо се увери,че момчето не се прегърбва,а наистина е нисък.Защото има някои,които просто се прегърбват и ти си мислиш,че са толкова високи,а като се изправят,стават с една глава над теб(от опит го казвам).Ако наистина е по-нисък,няма да чакаш никак дълго да порасне на височина - в пубертета това става бързо,а през лятото съм забелязала,че момчетата израстват доста(е,сега тъкмо почва лятото).В краен случай - карай го да играе баскетбол.
WILD__BOY
07-06-2006, 06:13
На мен не би ми правило голямо впечатление. А ви е на колко сте? Щото ако сете на по 12, 13 години наистина ще дръпне.
kristini4ka
07-06-2006, 10:03
Първо се увери,че момчето не се прегърбва,а наистина е нисък.Защото има някои,които просто се прегърбват и ти си мислиш,че са толкова високи,а като се изправят,стават с една глава над теб(от опит го казвам).Ако наистина е по-нисък,няма да чакаш никак дълго да порасне на височина - в пубертета това става бързо,а през лятото съм забелязала,че момчетата израстват доста(е,сега тъкмо почва лятото).В краен случай - карай го да играе баскетбол.
Losha novina toi trnira basket i to otdavna...
taqpa ti si luda ma...ako go xaresva6{obi4a6}tva nqma da e problem za teb!i kvo ti dreme mnenieto na drugite...mn si tupa [-(
kristini4ka
07-06-2006, 10:21
taqpa ti si luda ma...ako go xaresva6{obi4a6}tva nqma da e problem za teb!i kvo ti dreme mnenieto na drugite...mn si tupa [-(
Vidqh mnogo temi "gadjeto mi e po-pulno ot men" i tem podobni...Zashto i az da ne pysna tema za moq nesmislen problem
не й помагаш с тоя груб тон, ама като замисъл мнението ти е много правилно. съгласна съм
EvilBrunette
01-13-2007, 20:48
Хааа и аз съм така, спокойно. :-k Само дето при теб нещата са много по-добре - гаджета сте! :| На мен проблема ми е, че едва ли той самият ще събере смелост да ми предложи заради разликата във височината. Направо ти се чудя защо се притесняваш, след като сте заедно. Пред всяка връзка има пречки, но нали за това сте гаджета - да ги преодолявате заедно. O:) Не се интересувай от общественото мнение, защото ако са на твое място на подигравачите нямаше да им пука. :?
Успех!
Ако държите един на друг никакви такива "големи проблеми" не могат да ви притеснят.Бъдете щастливи :> ](*,)
Е какво толкова лошо има да е по нисичък от теб ,сладко е . :roll:
Nqma stra6no viso4inata ne e ot zna4enie,vajnoto e da se obi4ate :)
щом разликата във височината ви не е фрапираща, тогава няма страшно ;) приятелите ти са прави - след време сигурно той ще забива главата в тавана, но... засега искаш или не ще почакаш ако искаш да си с него ;)
не си го слагай като комплекс, защото няма нищо ненормално във връзката ви ;)
of tolkova li mngo iskam iskam edna macka deto da me obi4a i az da si q obi4am i da si se kefi i tva e ne zaslujavam li i az malko 6tastie da mu eba maikata
of tolkova li mngo iskam iskam edna macka deto da me obi4a i az da si q obi4am i da si se kefi i tva e ne zaslujavam li i az malko 6tastie da mu e** maikata
Къв тъп въпрос ест. че не заслужаваш
Доста безмислен проблем .. или го обичаш такъв, какъвто е .. или изобщо не го обичаш!
Точно тъй!Напълно си прав/а!Ама аз не мога да разбера авторката на темата,ти за него ли притесняваш или за себе си!Темата ти толкова безмислена, че чак не разбрах :smt005 :smt005 :smt005
Vurji mu rycete za legloto, i mu darpai krakata da go izdaljish. Ili si hvani nqkoi marku4 da ti e hubavo s nego, taka shte e nai dobre :)