.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Имам голяяяям проблем!(търся помощ главно от момчета)

Няма да почвам като всички други с думите "сигурно вече има такава тема,но не ми се търси" та да си кажа и аз тва което искам да кажа...Гаджето ми е малко по-нисък от мен не много не все пак е по нисък тва проблем ли е за него...?Всички ми казват че с времето ще дръпне но не ми се чака толкова много...
    По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.

Guest
    Е ние откъде да знаем дали е проблем за него?
    Най-добре поговорете двамата за това.

abe kvo znachenie ako ne e do krasta ti si e ok

ako go obi4a6e edva li 6te6e da pita6 TAQ BEZMISLICA A ? KFO O4AKVA6 DA TI KAJA WE?

това въобще не е "голяяяяяяяям проблем".ръста няма никакво значение ако ви е добре заедно.ако някой ти казва че е мн нисък,не се влияй от мнението им.и наистина ако го харесваше едва ли щеше да се притесняваш за това.

вярвам си виждала ниски момичета с високи момчета ? Кво и има на обратната комбинация ? А и ако го обичаш наистина т'ва ще ти е най-малкия проблем...
    Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!

95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !

Мега фен Аватара на koalka
    Не мисля,че това е от значение след като сте заедно.Стига с тея предрасъдъци!

Za teb shtom go obichash ne bi trqbvalo da e. Ne mojesh obache da ochakvash nie da ti kajem kakvo misli toi. Nai-dobre pogovori s nego i go popitai.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Аз че го обичам обичам го но всички ми натякват че било много гадно щото е по-нисък и на мен ми писна и реших да попитам
    По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.

Супер фен Аватара на sometimes_
    И какъв е всъщност проблема? Притесняваш се дали на него му пречи това, че е по-нисък от теб?! Или по-точно се притесняваш за себе си и за хорското мнение? Май е второто,а? За да е с теб, явно не му пречи, по-скоро пречи на теб, до колкото разбирам от думите ти...
    I`m trying to make your dreams come true...

Фен
    Град
    В нас ;)
    Доста безмислен проблем .. или го обичаш такъв, какъвто е .. или изобщо не го обичаш!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Хахаха, че какво ти пука, колко е високо момчето?!?! Важното е да се разбирате, обичате и да държите един на друг, а не височината!

Forslor
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kristini4ka
    Аз че го обичам обичам го но всички ми натякват че било много гадно щото е по-нисък и на мен ми писна и реших да попитам
    Ще кажеш на тея всички да си гледат работата . Какво ти от тях ли ще се ръководиш или ИЛИ.

Фен
    Град
    nearby
    Живота се живее за собствен кеф....другите да си гледат работата и ти си гледаш твоята, т.е. да си се радваш на връзката. Това с ръста си е направо глупаво, ама разбирам, че те е заинтригувало щом някой отстрани ти го е казал. Keep on livin` girl, nothin` but your happiness matters!
    Worship the BEST, We are NOT everywhere!

Град
    Старите гробища
    Ако държите един на друг никакви такива "големи проблеми" не могат да ви притеснят.Бъдете щастливи :>

Супер фен Аватара на maybelline
    Първо се увери,че момчето не се прегърбва,а наистина е нисък.Защото има някои,които просто се прегърбват и ти си мислиш,че са толкова високи,а като се изправят,стават с една глава над теб(от опит го казвам).Ако наистина е по-нисък,няма да чакаш никак дълго да порасне на височина - в пубертета това става бързо,а през лятото съм забелязала,че момчетата израстват доста(е,сега тъкмо почва лятото).В краен случай - карай го да играе баскетбол.

На мен не би ми правило голямо впечатление. А ви е на колко сте? Щото ако сете на по 12, 13 години наистина ще дръпне.

Цитирай Първоначално написано от maybelline
    Първо се увери,че момчето не се прегърбва,а наистина е нисък.Защото има някои,които просто се прегърбват и ти си мислиш,че са толкова високи,а като се изправят,стават с една глава над теб(от опит го казвам).Ако наистина е по-нисък,няма да чакаш никак дълго да порасне на височина - в пубертета това става бързо,а през лятото съм забелязала,че момчетата израстват доста(е,сега тъкмо почва лятото).В краен случай - карай го да играе баскетбол.
    Losha novina toi trnira basket i to otdavna...

Град
    bani6ora

xaxhaha

taqpa ti si luda ma...ako go xaresva6{obi4a6}tva nqma da e problem za teb!i kvo ti dreme mnenieto na drugite...mn si tupa
    rozata miri6e,stubloto i bode,a na listata pi6e "OBI4AM TE"

Re: xaxhaha

Цитирай Първоначално написано от Ger1to
    taqpa ti si luda ma...ako go xaresva6{obi4a6}tva nqma da e problem za teb!i kvo ti dreme mnenieto na drugite...mn si tupa
    Vidqh mnogo temi "gadjeto mi e po-pulno ot men" i tem podobni...Zashto i az da ne pysna tema za moq nesmislen problem

Фен
    Град
    nearby

Re: xaxhaha

Цитирай Първоначално написано от Ger1to
    не й помагаш с тоя груб тон, ама като замисъл мнението ти е много правилно. съгласна съм
    Worship the BEST, We are NOT everywhere!

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds
    Хааа и аз съм така, спокойно. Само дето при теб нещата са много по-добре - гаджета сте! На мен проблема ми е, че едва ли той самият ще събере смелост да ми предложи заради разликата във височината. Направо ти се чудя защо се притесняваш, след като сте заедно. Пред всяка връзка има пречки, но нали за това сте гаджета - да ги преодолявате заедно. Не се интересувай от общественото мнение, защото ако са на твое място на подигравачите нямаше да им пука.
    Успех!
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от Cefalopoid
    Ако държите един на друг никакви такива "големи проблеми" не могат да ви притеснят.Бъдете щастливи :>
    Е какво толкова лошо има да е по нисичък от теб ,сладко е .

Guest
    Nqma stra6no viso4inata ne e ot zna4enie,vajnoto e da se obi4ate

Мега фен Аватара на iiirish
    щом разликата във височината ви не е фрапираща, тогава няма страшно приятелите ти са прави - след време сигурно той ще забива главата в тавана, но... засега искаш или не ще почакаш ако искаш да си с него
    не си го слагай като комплекс, защото няма нищо ненормално във връзката ви

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си