View Full Version : malko kofti situaciq
Ami zna4i na 17 sum a priqtelkata mi e na 15. Az sum pravil sex 2 puti oba4e nikoga s devstveno momi4e a tq e devstvena. Opitahme vednuj da go napravime i az poneje ne znam kak da podhodq samo ot tova koeto sum 4uval - ima6e lubovna igra, pravih i frenska lubov i kakvo li o6te ne.Leko s prusti i masajirah klitora sled tova bavno trugnah da pronikvam v neq s prust no neq mnogo q zabolq i kaza 4e izburzvam .. :-k bole6e q mnogo i dori ne stignahme do samiq sex.. Tq malko se pritesni no az q uspokoih 4e vsi4ko e nared i nqma ot kakvo da se pritesnqva i produljihme samo s frenska lubov.Ne znam sigurno 6te kajete 4e trqbva da q predrazpoloja no dadoh vsi4ko ot sebe si ](*,) Tova be6e maksimalnoto koeto moga i kakvo li ne opitah predi tova za da q nakaram da se vuzbudi. Ako sum propusnal da napravq ne6to molq vi kajete mi za6toto naistina iskam nai-dobroto za neq. Ne iskam da q boli za6toto prosto mi se sviva surceto..
^KaSiDi^
07-05-2006, 18:37
ei ne se vprqgai tolkova...nqma kak da ne q boli,vse pak shte i e za pyrvi pyt....pochti vsichki gi boli,razbira se ima i izkliucheniq,no ne vinagi vsichko zavisi ot liubovnata igra i ot vyzbudata,a i ot tova kakyv e himena na priqtelkata ti,ako e debel prosto nqma kak da se razmine bez bolka,razbiraemo,tazi koja tr da se skysa nqkak,sledvashtiq pyt go napravi syshtoto(kakto cheta,naistina si se postyral) i opitai pak,rano ili kysno shte uspeesh,ama davai nejno i vnimaitelno,a tq da postiska malko zybi i men mn me boleshe,vypreki,che bqh dosta vyzbudena...aide uspeh :wink:
Ами щом си дал всичко от себе си,няма накъде повече.Просто тя е от тези момичета,където ги боли повече.Трябва да изтърпи-няма как.Кажи и,че ти си с нея и няма от какво да се страхува.Всичко ще бъде наред.
girlpower
07-05-2006, 19:33
Ми по това което казваш ти си направил всичко възможно,тя ти казва че прибързваш ,защото я боли!Кажи й че рано или късно ще дойде момента и трябва да шретърпи болката!И й кажи че ще се опитате отново само когато тя е готова да претърпи болката!