View Full Version : Моля за съвет
Много ми е тъжно и реших че ще ми е по-добре ако споделя.
Преди година се запознах с едно момче, харесах ме се много, но той някакси не правеше нищо. Не искаше да се разбира за нас в класа, един ден се държеше прекрасно-на следващия все едно не се познавахме...От всичко това,страдах аз.
За да се целунем или за да ме гушне трябваше да чакам да се прибираме след училище и да сме сами( което се случваше доста рядко)
Доиде лятото..почти си го избих от главата...и ето че дойде новата година, и аз отново хлътнах до уши. С него се случи същото, но отново почнаха проблемите...менеше си настроенията постоянно, единия ден ми казва колко съм специална, на следващия дори и здравей не казва.
Има и друго. Той е приятел с повечето момичета от класа. Те отиват и го прегръщат, целуват го по бузите..а аз седя и гледам отстрани- и то само за да не заподозрат че има нещо между нас... :smt022
И така вече 2 години....В същото време знам че ме обича..
Някой от момчетата може ли да ми каже,защо постъпва така :-s
ами.. яжно са му малко годинките или голямо самочувствието..
абе аз не съм момче, ама от чисто състрадание ти казвам, че този човек не те обича. защо си толкова сигурна в чувствата му?! та ти самата казваш, че за него един ден си специална, а на другия си дори под нивото му да ти каже "здравей". човек, който обича никога не би постъпил по подобен гаден и долен начин. ти си просто играчка в ръцете му, защото по думите ти личи, че той е плейбойчето на класа. а заради такива не си заслужава да ставаш поредната изпързаляна глупачка!
осъзнай се!!!
mnogomili4kata-sf
07-07-2006, 09:24
абе аз не съм момче, ама от чисто състрадание ти казвам, че този човек не те обича. защо си толкова сигурна в чувствата му?! та ти самата казваш, че за него един ден си специална, а на другия си дори под нивото му да ти каже "здравей". човек, който обича никога не би постъпил по подобен гаден и долен начин. ти си просто играчка в ръцете му, защото по думите ти личи, че той е плейбойчето на класа. а заради такива не си заслужава да ставаш поредната изпързаляна глупачка!
осъзнай се!!!
Сългасна съм с теб,такива хора просто те бройкат,да имат някого за когато им потрябваш...попадала съм на такива момчета и идеята е само и само да знаят,че като искат да бъдат с някоя-да си имат просто.ако имаше чувства нямаше да му пука за "пред другите"
Angel_eyes
07-07-2006, 09:35
И ти си мислиш,че те обича?!Едно момче което те обича,никога няма да постъпи така,но грешката е твоя.Недей да търпиш това за всеки влак си има пътници...забрави го,може ли един ден да ти казва,че си много специална а на другия да не те поздрави даже? [-X [-X [-X Ти би ли постъпила така на негово място,не,нали?И това да гледаш че други момичета го прегръщат и целуват.Просто го преодолей момчета има много,и всеки случай ще намериш някой който да те обича истински :wink:
Забравих да добавя само, че това му е държанието със всички момичета преди мен. Той просто няма желание да се обвързва сериозно :roll: Може би наистина трябва да го забравя...така не може да продължава #-o
babi_girl
07-07-2006, 09:50
Opredeleno trqbva da go zabravi6 i da si prodylji6 jivota bez nego. ne moje da se izmy4va6 tolkova vreme samo za6toto toj ne iska da se obvyrzva. vse pak ima mnogo mom4eta koito biha te ocenili kakto trqbva.
BeBencEto
07-07-2006, 11:41
Забравих да добавя само, че това му е държанието със всички момичета преди мен. Той просто няма желание да се обвързва сериозно :roll: Може би наистина трябва да го забравя...така не може да продължава #-o
nqma da go zabravqsh macka...pone ne na tozi etap 2 godini sa super mnogo vreme...ne mojesh da se otkajesh....zashto ne pogovrosih s nego popitai go sram li go e ot teb ili kakvo za kvo se durji taka...kato ti otgovori mu obqsni 4e go obichash alaa bala ubedena sum4 e se 6te mojesh da izmrunkash neshto i da opravish neshtata i ako toi ima chuvstva kum tebe shte se promeni...ako li ne nqma za kakvo da sujelqvash