View Full Version : Какво следва след 'харесвам те'?
shushulka
07-07-2006, 15:13
Казваш на момчето, че го харесваш. Следват два варианта:
1. Той не те харесва - казва ти, че е по-добре да сте само приятели и толкова - ок
2. Той те харесва - какво става тогава?
Сигурно ще има отговори, че не е нужно да казваш и че целувката казва всичко. Тогава ще попитам: ако през цялото време се лигавим няма ли да е неловко просто така да го целуна?
Angel_eyes
07-07-2006, 15:36
При 1-я вариант всичко си е ясно,приятели и толкова.Докато при 2-рия вече трябва да се действа,това за целувката е оригинално...ама не бих казала,че тя може да каже всичко,както и да е.Значи ако се окаже,че и той те харесва,ако е достатъчно решителен ще поеме първата стъпка да те покани да излезете или нещо от сорта,ако ли не,поеми ти инициативата,викни го на кафенце,на разходка или нещо такова.Покажи заинтересованост спрям о него,усмихвай се сладко бъди мила,и бъди сигурна,че той ще се досети как да действа натам :wink:
LP_girl_14
07-07-2006, 17:21
При втория вариант нещата почват да се развиват,да излизате заедно,да показвате близост,да флиртувате,да се прегръщате и в подходящия момент се целувате...Абе щом и двамата се харесвате няма от какво да се притесняваш :wink:
momi4eto_M_!_S_T
07-07-2006, 18:38
mila po dobre proveri dali naistina te haresva i tog a moje ida se polu4i
priti_kiti
07-07-2006, 19:54
Хъх а що се лигавите? Следват два варианта:
1. Или сте ебати лигавите лапета
2. Или просто спираш да се лигавиш и го целуваш,без да се чувстваш неловко.. :smt005
Ами при 1-вия вариант си оставате приятели.Днес много тиинейджъри се целуват и това не показва толкова много.За това най-добре му кажи,че го харесваш. :smt006
бих казала 4е 1 вариант е по-стресиращ-за него се притеснявай! иначе ако и той те харесва,тогава супер, заедно сте, излизате,целувки :smt008 ,hugs и т.н.
При втория вариант нещата почват да се развиват,да излизате заедно,да показвате близост,да флиртувате,да се прегръщате и в подходящия момент се целувате...Абе щом и двамата се харесвате няма от какво да се притесняваш :wink:
Съвсем точно казано. :)
Spider_Web
07-07-2006, 20:21
spored men izhodat e edin da zapo4nete da se vijdate pove4e i to nasame
BeBencEto
07-07-2006, 21:38
kato ti kaje 4e ne te haresva a ti imash chuvtsva kum nego produljavash da se borish a ako i toi ima sqdate i obsujdate situaciqta i kvo shte praite za naprede i s malko pove4e kusmet tugvate i si4ko e okaY :-)
ами просто се обичате! :wink:
Първия вариант се изключва- не може да има приятелство ако има харесване само от едната страна- прекалено мъ4ително е. Тази близост е коварна работа! Ако се харесвате постарайте се да бъдете по- често насаме.... сближете се. Останалото си идва само. O:)
teenkopele
07-07-2006, 23:39
...Абе щом и двамата се харесвате няма от какво да се притесняваш :wink:
Аха. :wink:
не знам защо ще го кажа това сега ама като прочетох заглавието и ми дойде на ум само "ми харесвам те => искам да правим секс" не знам защо сигурно щото е късно вече.......време си е :oops: :lol:
Той те харесва - какво става тогава?
umira6 zagiva6 idva kraq na sveta za6toto s tova 4e toi te haresva idvat mnogo problemi!
miloto_girl_4e
07-08-2006, 10:37
:arrow: вариант 2
еми.. като разбереш ,че и той те харесва някой от двама ви трябва да направи първата крачка... т.е да има целувка... :D
RudeBunny
07-08-2006, 15:05
.. мии излизате заедно.. гуш.. след тва целувка иии сичко си е на място :)
hah, parvo spored men priatelstvo m/u mom4e i momi4e ne moje da ima!!! vinagi edinq ot dvamata izpitva nqkakvi po silni 4uvstva. reklamata na sprite si go kazva nai- to4no. :D i za6to da e neumesno da se celunete? ako i toi iska da e s teb, togava po dobre ne gubete vreme! :D
Krem4eto
07-09-2006, 16:51
Казваш на момчето, че го харесваш. Следват два варианта:
1. Той не те харесва - казва ти, че е по-добре да сте само приятели и толкова - ок
2. Той те харесва - какво става тогава?
Сигурно ще има отговори, че не е нужно да казваш и че целувката казва всичко. Тогава ще попитам: ако през цялото време се лигавим няма ли да е неловко просто така да го целуна?
Ами ставате гаджета!Разбира се и това трябва да му кажеш,за да е наясно!