View Full Version : Na6ite me sledqt
siXt_senSe
07-07-2006, 22:48
[b]Днеска си излизам аз навън из квартала ама отидохме с приятеля ми в тях за малко и телефона ми звъни-тати.Вика ми къде си??И аз му отговарям че съм навън и тои ми вика къде по-точно.Аз му обясних че съм пред входа на гаджето(щтот преди туи наистина бяхме там)а тои ми вика къде си аз що не те виждам.Щтото излязли с мама на кръчма, не ме видели и веднага ме проверяват.Не се случва за първи път.Досадно е.Вярно не съм толкова голяма само на 16 съм но мисля че и сама мога да решавам къде да си ходя-знаят с приятеля ми съм имам си час,прибирам се навреме и винаги ме изпраща.Какво повече искат от мен???????????? ](*,) ](*,) ](*,)
о боже мой!
какъв проблем...татко веднъж се оказал на същото място дето съм била преди 5 мин ...ама той ме следииии!!!
бахти глупавите проблеми
то даже и не е проблем
Е родителите са такива...примири се :lol:
teenkopele
07-07-2006, 22:51
Просто са по-притеснителни и може би ти нямат доверие.
Имат ли причина да не ти се доверяват? :wink:
Master_88
07-07-2006, 23:57
Нормално е всеки родител да е загрижен за детето си,особено ако е момиче. Според мен щом са били на кръчма в близост до входа на гаджето ти,просто е случайност. Едва ли те следят
be za va6te nz, ama moite otkakto gi zapoznah s gadjeto me pyskat navsqkude s nego. kogato sum s nego nqmam ve4eren 4as, a ina4e 12.30 me iskat v nas... probvai da pogovri6 s tqh, obqsni im 4e nqma za kakvo da se sumnqvat v teb i suvsem spokoino im obqsni 4e ni ti e priqtno postoqnno da te proverqt, kaji im 4e trqbva da ti imat doverie i im dokaji 4e e taka
ProstoAz
07-08-2006, 07:45
Хах, голяма работа като са ти се обадили да видят къде си! Лошото е, че си ги излъгала. Следващия път като ти правят проверки да знаеш, че ти си си виновна! :-#
little_pink
07-08-2006, 08:18
Nashte i da iskam nemogat da me sledut zashtoto ne se zdurjam na edno mqsto pove4e ot 5 min. mislq 4e ako pogovorish s roditelite s i za tova te shte prestanut
maybelline
07-10-2006, 17:52
Нашите никога не са ме следели,ходя където си искам.Покажи на вашите,че си отговорна,можеш да преценяваш сама каде и кога да ходиш и че могат да ти имат доверие.Ако с някаква постъпка си им показала обатното - нищо чудно и да те следят
emi qvno ima6 mnogo pritesnitelni roditeli
LoVe_RuSlAn
07-10-2006, 18:11
Еми явно си заслужила да те следят нямат ти доверие или нещо от сорта а може и наистина да е било случайност ти пък не се пали от тва..
ne skivash li che gi e strah da ne se izchukate bee!!!!!
bulgarche
07-16-2006, 21:42
Пфу..явно не си заслужила да ти вярват. Според мен 16 години не са малко, дори и за момиче. А може би защото аз все имам контакти с по-отворени и освободени момичета без толкова ограничения. НО все пак 16 години...не са малко. К'во толкова че те няма пред блока. МОже и ти като тях да имаш нужда да идеш на кръчма :)