Влез

View Full Version : невъзможно....

pebz
07-08-2006, 10:40
мм може да звучи налудничево ...но сега ще ви разкажа за какво става вапрос.. до вчера ходих с едно момче(русо (ще разберете защо поеснявам но после)) ..една приятелка ми гледа на карти ии аз си пожелах да скъсам с него ..но мислех че това са измишлиотини.. и на картите са падна че щше скъсаме.. ии сега ...преди 5 мин .. кихам ... и гледам една кихавица .. са сетих че имам .. и пиши "раздяла с русо момче" .. сядам на компа и приятеля ми пиши .. "няма смисал да продължаваме..по добре да си останем добри приятели"...направо нз каде се намирам ](*,) ...сажелявам ако сам ви изгубила от времето с моите проблеми :smt010

miloto_girl_4e
07-08-2006, 10:42
еми... мен това с гледането на карти ми е малко детско.. смисъл вярвам в Таро Карти и гледане на кафе примерно(но от опитен човек така да се каже), кихавицата... де да знам.. според мен всичко е едно ужасно съвпадение.., но.. каквото и да е, то просто вече се е случило.. следващият път внимавай какво си пожелаваш ... :!: било то като ти гледат на карти или вечер преди да заспиш :!:

IvI4k0
07-08-2006, 10:45
можеби момчето се е повлияло от картите или просто си е намерил друга или пьк не е готов за врьзка :lol:

pebz
07-08-2006, 10:45
аз не вярвам в такива неща .. и затова го приех на шега..а сега... #-o

LP_girl_14
07-08-2006, 10:47
Не вярвам много много на тия глупости!Ако си беше пожелала след 1 минута да се озовеш на Хавайските острови дали щеше да се сбъдне?Просто съвпадение...Само не ми е ясно защото приятелят ти е скъсал с теб.Чувствата ли са охладнели,не е щастлив с теб,друга ли харесва,в теб ли е причината?Трябва да разбереш това и после ако не успеете да възобновите връзката си ,евентуално да продължиш напред.Друг път ако си играеш на някакви гледанки,гледай да се пожелаваш нещо хубаво.Току виж се случило :-D

IvI4k0
понякога твьрде кьсно осьзнаваш грешката си ....

pebz
нз каква е причината...щях да се чувствам по добре ако... не се беше случило точно днес...защото явну картите са верни ?!?!?!
нее...пффф .. как можахме да скъсаме.. #-o #-o #-o #-o :smt010

pebz
07-08-2006, 10:50
ами точните му думи бяха.. "sored tebe ima li smisyl da prodyljavame da opitvame? 6ot pri mene ni6to ne sa polu4ava"...и аз го питах защо и той каза ..пр0сто не се получава...
ии ..така ;(

IvI4k0
07-08-2006, 10:53
Еми явно ухх , явно момчето иска да е забележим с теб да си прекарвате яко сичко нормално от твоите думи разбрах "че стоите на едно място и тьпеете, един вид" ....

pebz
07-08-2006, 10:57
със сиг не е за това защото сяка вечер излизаме .. постоянно на купони... басейни кафета..той си излиза сас приятелите аз излизам с моите...сичко беше перфектно...;\

IvI4k0
07-08-2006, 10:59
нали знаеш "Перфектна врьзка няма" пробваите нещо различно от сичко това което сте правили ;-)

pebz
07-08-2006, 11:08
мерси на всички ... за съветите... офф още немога да са осъзная...

Nadelina
07-08-2006, 11:21
Az predi mnogo vqrvah v takiva gledanici... Ama sega veche sam dalech ot misalta che neshto takova moje da mi razvali vrazkata ili pyk moje da predskaje kakvo shte se sluchi s neq... Tova e prosto savpadenie.. I neshtata mejdu vas ne sa bili perfektni za da skysate.. Ili toi ne e poluchaval vsichko ot koeto se e nujdael .. i vrazkata za nego ne e bila pylnocenna .. ne znam :) Ti sama trqbva da otkriesh prichinata.. koqto sas sigurnost ne sa kartite i kihanicata :) Uspeh!

07-08-2006, 17:57
Прати 200 лв по пощата и ще ти гледам и на ракия ако искаш...

ht_7j
07-08-2006, 19:46
Чисто и просто съвпадение.

Malko_kote
07-08-2006, 20:36
Mi macka, tva da ti e za urok. :!: Mi vij sa pogovori s nego i mu obqsni 4e mn durji6 na nego, puk ot tam natatuk ako toi ne iska ve4e da bude s teb, nqma kakvo da napravi6 :(

little_pink
07-08-2006, 20:38
внимавай какво си пожелаваш...

kobrichka
07-08-2006, 22:09
внимавай какво си пожелаваш,че може да се случи.Това да ти е за урок и следващият път помисли преди да си пожелаеш каквото и да било,а спрямо киханката е пълна глупост,аз не вярвам в такива неща просто съвпадение.Дано се оправят нещата между вас,успех :smt006

pebz
07-09-2006, 10:05
снищи имаше купон в една приятелка..всички бяха там..вклучително и той.. ии мен ми беше мн ялово цяла вечер .. ии отидох в една от стаите да си опраям багажа...просто нз ко да прая за да не се разрева.. и той влиз в стаята и вика ... ся нали си обещахме дан прайм глупости ади идвай отатъка .. и ма цуня п0 бузата .. и след туи те момчетата гледаха мач и си трагнаха ... ;\ ...всичко свърши .. ш гледам напреде пак... ;О)

Nadelina
07-09-2006, 10:08
Haresa mi tfa koeto e napravil.. Mnogo e mil.. i darji na teb.. Tfa che ste skysali ne oznachava che ste skysali sas vsichko.. prosto veche nqma da se celuvate i tolkoz.. (kolko lesno izglejda :( .. ) Sega shte gledash napred :)

santRi
07-09-2006, 12:06
тая дето ти гледа на карти да не е казала нещо на твойто момче.. че искаш да скъсате.. и той за тва?

FaTaLn0t0_LaDy
07-09-2006, 12:33
mnogo e gadn0 stanaloto..i az ne fqrfam f takifa ne6ta..moje bi vsi4ko e suvpadenie...gofori s mom4eto moje toi da e iskal da skusate otdafna no 4ak sega da se e presra6il da ti go kaje...pogofrete za6toto nadali nqkakfi karti ili kakfoto i da bilo e pomognalo vie da skusate...tfa e moq suvet.. O:)