Влез

View Full Version : kakvo da my podarq?

inl0ve
07-08-2006, 16:11
zna4i skoro s priqtelqt mi shte pravim 2 meseca i neznam kakvo da my podarq iskam neshto nestandartno no nishto ne moje da mi hrumne daite nqkoq ideika .. :roll: :lol:

Angel_eyes
07-08-2006, 16:24
Ъъъъм як въпрос.Реално погледнато можеш да му подариш много неща... :-k Ама първо,зависи с какви пари разполагаш.Ако имаш някой лев в повече,нещо сребърно като верижка някакъв медалион би бил чудесен подарък.Ако е пушач някоя оригинална и необикновенна запалка..някакъв сувенир...варианти много,стига да се замислиш :smt017 А и също да имаш достатъчни парички :wink:

07-08-2006, 16:32
Най оригинално, не е нестандартно де, но оригинално ще да е да отидеш в магазин за сувенири и да купиш медалионче или гривна, която да има 2 части, и само когато са заедно се вижда какво пише там (Примерно Обичам те и секви такива лигавчини) - Успех

Gugito
07-08-2006, 16:58
Emi ti nai dobre si go poznava6 i znae6 kvo bi mu dopadnalo i koe mu e po vkusa! Zamisli se naistina kakvi sa mu interesite,kakvo haresva i t.n.! Tva s medaliona e malko iztarkano, no pak e nqkakav variant vse pak! A i vqrno, 4e e mn vajno s kvi pari razpolaga6 de! A, sa6to ako se se6ta6 da ste govorili za ne6to ili da ste se maitapili, ne6to svarzano s va6a "zaka4ka" (tapa duma) ili ne6to takova! Ti nai dobre znae6! :wink: Uspeh! :wink: :)

kudravoto
07-08-2006, 17:33
mi nqkvo sladko suvenir4e koeto da mu haresa i napomnq za vas

sladkata_hilary
07-08-2006, 17:37
Най оригинално, не е нестандартно де, но оригинално ще да е да отидеш в магазин за сувенири и да купиш медалионче или гривна, която да има 2 части, и само когато са заедно се вижда какво пише там (Примерно Обичам те и секви такива лигавчини) - Успех

ooo tva e qko \:D/

kudravoto
07-08-2006, 18:04
ima edni mnogo sladki zlatni sur4ica s obraza na mom4e i moimi4e koito se celuvat i se razdelqt po sredata ednata 4ast za tebe drugata za priqtelq ti(:wink:)

Tekitha
07-08-2006, 18:13
ми аз примерно му подрих само 4е не за два месеца а за първия му рд на който бяхме заедно една сребърна гривна бая дебела много готина и я дадох да я гравират от вътрешнета страна. надписа не беше нищо особено като смисъл но беше много красиво написан и така той много и се изкефи

kudravoto
07-08-2006, 18:17
tekitha super qko
az na moito mom4e za rojdeniqt mu den mu podarih platineni obici

beb4o_bu
07-08-2006, 20:13
Наистина има много варианти за подарък, но и аз винаги се чудя когато му дойде времето. Аз обичам символични подаръци, защото значат много повече, от каквото и да е друго. Ако си викате по някакъв начин(ама не МИЛО,щото много хора си викат така...това е по-задължаващо, но при мен беше идеално), може да го напишеш или залепиш на тениска, боксерки и каквото още се сетиш. Има фирми, които правят такива неща. Друго... ако е бижу, и може да се гравира нещо(ако има такава възможност, т.е., ако повърхността на бижуто го позволява). Това е много по-добре, от колкото да подариш само бижу. Аз бях подарила една вратовръзка. Беше на Коледа, и по магазините за сувенири бяха пуснали вратовръзки с Дядо Коледа, снежни човеци и елени. :smt023 Много яко! Мен много ме изкефи... Но това първото, което ти предложих е много хубаво като идея. Да отидеш в някоя фирма с такива услуги и да ти направят нещо по поръчка на боксерките примерно... \:D/