PDA

View Full Version : sbogov..samaoubivam se

ne va interisuva
07-08-2006, 20:40
6te se samoubiq 4esno wi kazvam..myjy mi mi izneveri.. a se ojenihme minalata godina..az sam bremenna..6te 4akam deteto mi da se rodi i krai na jivota mi..iskam ot vas da znam dali e pravilno re6enieto mi???!!!!

kudravoto
07-08-2006, 20:42
mi ne ne e
no vseki sam re6ava

07-08-2006, 20:44
da be to ostavq6e i re6enieto ti da bade pravilno.i vuina e bremenna i vui4o q zarqza ama jenata si sedi na zadnika i si gleda jivota,kolkoto i da i e ma4na 4e sa razvedini ne misli da se samoubiva.a pak tvoq maj ti e izneveril mi pogovori s nego ve ot edna iznevqra i aide.........
moje da mu se e preiskala ne6to drugo da ebe a pak ti si bremenna i da ne iska tebe

CRaZy_IKT
07-08-2006, 20:46
Еба си мъжа неам думи КРЕТЕН Е.Опитай се да разбереш какво точно е търсил в другата.

Nadelina
07-08-2006, 20:47
E kfo kato ti e izneveril? Ne go vzimai tolkova navytre.. Spokoino.. Normalno e.. Samo ne se samoubivai! Tova dete e syzdadeno zashtoto Bog e rekyl che trqbva da go ima.. I to trqbva da se rodi! A pyk ti vzemi se v ryce i pogledni na neshtata ot hubavata im strana.. Toi e s teb.. Jenen e za teb.. i koqto i da e druga.. shte byde Drugata Jena.. Ti shte bydesh vinagi na pyrvo mqsto !!!

Angel_eyes
07-08-2006, 20:54
А помисли малко и за детето си все пак,нито майка нито баща ще има!!!!Решението ти е тъпо,то дори не е решение,като ти е изневерил го е*би в г*за и си живей живота с детето малко ли самотни майки има по света,а не са се самоубили?! :!: :!: :!:

ninsy
07-08-2006, 20:54
оф еми не не ти е правилно решението!

kobrichka
07-08-2006, 20:55
и какво ще родиш детето и ще го оставиш без майка,в някои дом за деца.ти някога ходила ли си в такав дом защото аз ходя много често и мога да ти кажа че не е много приятно да живееш там да знаеш че всички са те изоставили и че никога не си изричал думата мамо или тате просто защото са те изоставили по някаква причина,имаш ли представа каква травма е за детето това,а на тебе ти лесно раждаш и умираш оставяш едно невинно дете да страда.И второ което е за една изневяра ще умреш,определено не си добре,а и как мислиш с тоя въпрос дето си задала мислиш ли че някои ще ти каже да това е правилното решение.Не прави глупости и не сасипвай живота на детенцето което чакаш :twisted: [/b]

07-08-2006, 20:59
zdrava ebaffffffffffffffffffffka

kudravoto
07-08-2006, 21:01
deteto e nai hubavoto ne6to v tozi jivot spored men dori to e smusila na jivota ni e*i mu m*****a na muja ti i si gledai beb4eto

^FaiNt^F
07-08-2006, 21:02
Вааааааййй......мноУ праилнууу ва мацкУУУ.......въх въх......самоубивъй съ друг начин нИАмЪ ](*,)

Inn0c3nCe
07-08-2006, 21:41
На същото мнение съм ...

NeSTa_86
07-08-2006, 21:43
samoubii se i lishi deteto si ot maika :evil:

`Death`Whore`
07-08-2006, 21:45
И при кого ще отиде детето? Уж мислиш за него, обаче изобщо не те интересува.

Malko_kote
07-08-2006, 21:47
Abe mome, q se stegni.6e se sumoubiva tq, rajda6 si beb4eto i si go gleda6 puk 6te si nameri6 drug muj koito da si te obi4a i da si suzdade6 semeistvo ;) i bez gluposti :)

Mamaleva
07-08-2006, 21:59
Kak 6te e pravilno!?Ami pomisli li za deteto!Spored men trqbva da se izqsnite s ba6tata za6to go e napravil i dali sajalqva!a ot men da znae6 dete na razvedeni roditeli e m lo6o. =;

eXciTiNg-BabY
07-08-2006, 22:15
А помисли малко и за детето си все пак,нито майка нито баща ще има!!!!Решението ти е тъпо,то дори не е решение,като ти е изневерил го е*би в г*за и си живей живота с детето малко ли самотни майки има по света,а не са се самоубили?! :!: :!: :!:
Толкова ли не ти пука какво 6е стане с детето ти,то няма никаква вина за станалото :evil:

Angel_Girl
07-08-2006, 22:55
Abe mome moje li da zadav6 takav ritori4en vapros?Razbirase 4e re6enieto ti ne e pravilno. 4aka6 dete, koeto e nai golqmata blagosloviq na sveta i nai golqmoto bogatsvo. Kato go rodi6 ti tova dete i kato se samoubie6 kakvo 6te stane s beb4eto ti!?Q se stegni i ne pravi gluposti. I kak 6te slaga6 krai na jivota si i 6te sasipva6 jivota na detenceto si samo za6toto maja ti e palen bolkuk!??Kakva vina ima6 ti a o6te po malko pak beb4eto!??6te si rodi6 bebeto i 6te si go gleda6 KASMET

^Iskam_Te_Zavinagi^
07-08-2006, 23:02
и какво ще родиш детето и ще го оставиш без майка,в някои дом за деца.ти някога ходила ли си в такав дом защото аз ходя много често и мога да ти кажа че не е много приятно да живееш там да знаеш че всички са те изоставили и че никога не си изричал думата мамо или тате просто защото са те изоставили по някаква причина,имаш ли представа каква травма е за детето това,а на тебе ти лесно раждаш и умираш оставяш едно невинно дете да страда.И второ което е за една изневяра ще умреш,определено не си добре,а и как мислиш с тоя въпрос дето си задала мислиш ли че някои ще ти каже да това е правилното решение.Не прави глупости и не сасипвай живота на детенцето което чакаш :twisted: [/b]
tova e naistina mn pravilno kakva maika shte si ti da lishish edno dete ot maika.to ne e vinovno za nishto za da mu prichinish tova vinoven e bashtata che e bezotgovoren.Pyk i ne si li se zamislqla che ako se rodi tova dete moje da vi sbliji poveche i i pove4e id a zabravi6 za iznevqrata.ako si sklonna da go priemesh otnovo pro sebe si de.no opredeleno samoobiistvoto ne e reshenie na vaproso. :smt018

Malko_kote
07-08-2006, 23:50
Abe q se osuznai tova dete 6te jivee samo, abe ti vqrva6 li si devoiko.Vzemi se v ruce i nedei da pi6e6 gluposti.

CaSsPeR
07-09-2006, 00:06
nqma se samoubiva6 !

07-09-2006, 05:35
[quote="Nadelina"]E kfo kato ti e izneveril? Ne go vzimai tolkova navytre.. Spokoino.. Normalno e.. [quote]
НЕ...НЕ Е НОРМАЛНО!!!

07-09-2006, 05:36
E kfo kato ti e izneveril? Ne go vzimai tolkova navytre.. Spokoino.. Normalno e..
НЕ...НЕ Е НОРМАЛНО!!!

KRaLiCa_na_OrGaZmA
07-09-2006, 07:43
пъф пъф коя жена с мъж и дете ще тръгне да пише по форуми я се осъзнайте ... само се гаврят тука кой знае кфи 10 годишни пикльовци ... :? :? :?

LP_girl_14
07-09-2006, 08:59
Малко странно омъжена жена да пише по тийн форума за да изразява желанието си да се самоубие :smt017

Изневерил ти е...ти сама може да прецениш дали може да му простиш това или не,но в никакъв случай не мисли за самоубийство!Тва е само бягство.Освен тва извинете ..госпожо...ама как може да си толкова безотговорна че да не помислиш за това създание,което расте във теб.то какво е виновно за грешките на мъжа ти,че да остане сираче,или да не се роди,или да живее в някой детски дом.Такова ли бъдеще искаш за него?Има 2 разумна варианта:
:arrow: Прощаваш на мъжа ти,ако си сигурна че може да му простиш и че той съжалява за постъпката си,че няма чувства към другата,че всичко е било моментно и че няма да се повтори
:arrow: развеждате се!Всеки един от вас търси свой начин да бъде щастлив.Разбира се живот с разведени родители няма да е най-лесния за детето,но със сигурност ще е по-добре да е с разделени родители,които са щастливи,отколкото със семейство в което всеки ден е подложено на крясъци,скандали ,пълен студ във взаимотношенията или още по-зле -да не познава майка си,защото тя се е самоубила :!:

niki7o
07-09-2006, 09:01
nedei da se samoobiva6 opitai se da zabravi6 za iznevqrata i otgledai deteto si sama

kobrichka
07-09-2006, 09:29
аз казах малко по-нагоре моето мнение по въпроса,но сега искам да попитам тази Госпжа след като ни пита какво мислим по този въпрос, вече има достатачно отговори няма ли да ни каже какво е решила? ще умир или не,или просто си прави някакъв експеримент какво мислят младите хора? та ще ни кажете ли какво сте решила? :smt006

Nadelina
07-09-2006, 09:31
Abe q stiga.. Polovinata ot savetite sa.. "Ne se samoubivai i si otgledai sama deteto" .. Kak sama shte go otgleda ? (ne che ne moje) Tq si ima muj.. koito e kryshnal vednaj i aide doide kraq na sveta.. Golqma rabota.. Deteto i shte si ima i maika i bashta.. Moje da ne sa nai perfektnite roditeli.. no deteto trqbva da gi ima.. (dori kogato te se razdelqt deteto trqbva pak da ima i dvamata zashtoto to e syzdadeno ot dvama i dvamata nosqt otgovornost za nego i to ima ne po malka nujda ot bashta si otkolkoto ot maika si) ..

miroslav4eto
07-09-2006, 13:55
Определено не ти е правилно решението!Детето не е виновно че баща му е тъп кретен и ти е изневерил!Така че тегли му шута в гъза на мъжа ти и си гледай детето...не мисля че заслужава да отрасне в някой дом... [-X Замисли се дали заслужава тази болка [-X И Не съм съгласна че щом мъжът е кръшнал веднъж тя тряя да му прости!Ми той може да си кръшка когато си поиска и тя ш го търпи така ли????????Доста е тъпо...По-добре да си с един родител отколкото с двама които да се карат непрекъснато... [-X

6emet4e
07-09-2006, 18:52
мне не ти е правилно решението определено!!!ще имаш дете и ще се самоубиваш?!?

na vi interisuva
07-09-2006, 20:38
ei hora..pak sam az..avtorkata na tazi tema..az sam na 21 i kakvo lo6o ima kato si imame pc v nas da pi6e v razni forumi ne moga da razbera..i hem si zaplvam vremeto ama da se vyrnem kam temata..nz mnogo sam obarkana...ot 4 meseca sme jeneni a toi ve4e po4na da mi izneverqva..i da hodi po razni kry4mi a az izostavena v ky6ti kato nqkoi samotnica..prosto nz kak da postypq...prosto kato razbrah napisah taq tema za6toto i az neznaeh v kakvo polojenie bqh..az nqma da se smoubiq oba4e nz kak da postypq..ako moje za syvet..6te sam vi mnogo blagodarna za6toto vinagi kato imam problem pi6a v toq gorum i vingi polu4avam mnogo to4ni otgovori kooito var6at dobra rabota... e vse pak vi blagodarq za naisanoto do sega... ;]]

maybelline
07-09-2006, 21:17
Остави го тоя,да си върви.Не ти трябва някой да ти трови живота.Грижи се за детето - то има нужда от теб.

07-09-2006, 23:59
apf ama vie verno li si mislite 4e taq govori naseriozno ne vijdate li 4e se ebava :-k

fashion_f
07-10-2006, 08:28
тва си е 4иста е*авка :evil: .. никоя жена няма да тръгне да пише по форумите [-X .. то4но за този проблем.. ако има малко мозък в главата ще реши проблемите със свои близки и роднини а не със тийновете :smt011

Jenninka
07-10-2006, 08:32

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
взе ми думите от устата :!:

FaTaLn0t0_LaDy
07-10-2006, 10:46
NE NE i pak NE...izob6to ne ti e pravilno re6enieto...izneveril ti e dobre...ostavi go - razfod...pomisli za deteto kolko 6te mu e tejko bez maika a puk ba6ta mu postoqnno da kru6ka...eto naprimer az nqmam ba6ta zatoto e po4inal predi da se rodq...no vse pak ponqkoga iskam toi da ne be6e umiral....predsafi si tfoeto dete kak 6te se 4ustfa kato nqma maika a polu4i nqkakfa otrfatitelna ma6teha....NE pravi tova koeto si namislila!!!.....

IsTiNsKa_LuBoV
07-10-2006, 11:24
Ami po princip i na men kogato mi e gadno i az prikazvam taka no po princip ne e pravilno!Ba6ta mi si hvana gaje (maika mi i ba6ta mi sa razdeleni ,trudno go prieh i o6te nemoga da go prevuzmogna)i e na 43 goini!Taka 4e gledai napred i da ti kaja 4e iam6 1 jivot i si go izjivei taka kakto mili6 4e e pravilno!A su6to taka da ti kaja 6tom si re6ila da se samoubie6 i taka da si izjivee6 edinstveniq jivot...Abe neznam..predstavi si 4e 6te doide i drug 4ovek koito te obi4a rodi6 si dete stane6 baba i taka natatuk...tova li isla6 da propusne6? :( mu4no mi e za teb...

`Death`Whore`
07-10-2006, 11:25
Детето не е виновно, че си се оженила веднага след завършване на училище и то за някаква свиня.

Fiola
07-10-2006, 11:41
С такива хора да си нямаш работа! На всеки се случва да сгреши в избора си, но грешката ти не е непоправима. Остави го и си живей живота! Очакваш дете за бога! Колкото и да си отчаяна сега, мисли за детето. Може и да ти е кофти, да се чувстваш зле и изоставена, но едно дете винаги осмисля живота на човека. А да се самоубиеш не е решение! Избий си тия мисли от глвата! Не бягай от проблемите, а се изправи пред тях с високо вдигната глава и покажи на тоя улигофрен, че ти си силна жена! Накарай го да съжалява за деня, в който си е помислил да ти изневери с някоя! Аре сега горе главата и знай, че ще се справиш! УСПЕХ! С ТЕБ СМЕ! :smt023

П.П: За хората, които твърдят, че е заебавка: Живота не е една голяма приказака! В него винаги може да има горчиви моменти и когато някой се сблъска с проблемите в живота, той има нужда от цялата подкрепа, която може да получи, за да се справи! Дори и да е от непознат човек. А и какво от това, че вече не е тинейджър! Тя си знае, че понякога именно тинейджърите дават най-добрите съвети... :wink:

piFka_LP
07-10-2006, 12:26
еми не ти е преавино решението
щом от 4 месеца сте женени и те уставя самав къщи представи си след 2-3 години....
се пак твое си е решението дали ще устанеш с него обаче не слагай край на жовота си се пак помисли на малкото създание което носиш в утровата си....къде ще отиде ? ще бъде без майка на теб не би ти било приятно ако твоята майка би постъпила с теб така... нали

BeBcHeTo
07-10-2006, 12:48
Не е правилно..........но секи си има свой живот той решава какво да прави.Но ти поговори с мъжа ти и няма смисал от това което искаш да правиш..... :!: :!: :!:

viki91
07-10-2006, 12:50
Ooo я се стегни . . . ще се самоубиеш заради мъж?Пфф глупости...а плюс това ще си имаш бебче-и кво като умреш ще го оставиш самичко на произвола на съдбата...РЕШЕНИЕТО ТИ НЕ Е ПРАВИЛНО!