View Full Version : Priatelstvo ili skriti trepeti?
Sa6testvuva li priarelstvo m/u mom4e i momi4e spored vas? istinsko priatelstvo ili vinagi ediniq ot dvamata izpitva silni 4uvstva na lubov kam drugiq i prosto ne znae kak da gi pokaje..... :smt007
alkobalko
07-09-2006, 13:03
Istinsko priqtelstvo spored men moje da sushtestvuva. Vuzmojno e sled tova da premine i v lubov. Ot opit znam, che moje da sushtestvuva. I kakto ne vednuj e kazvano momchetata sa mnogo po-dobri priqteli ot momichetata.
FaTaLn0t0_LaDy
07-09-2006, 13:08
Moje da su6testfuva..daje az sum jiv primer..imam dvama mnogo dobri pritqeli koito sa mom4eta....te mi kazvat si4ko i az na tqh....ponqkoga tova priqtelstfo prerastfa f lubov..no ne vinagi...az daje vinagi sum si me4tala da imam za nai-dobur priqtel gei..xax..malko sme6no zvu4i no nqkak si hem e mom4e hem 6ta razbere napulno..:}..aabe otg na vuprosa mi e 4e moji da su6testfuva pr m/u mom4e i momi4e bez nikakfi dr 4ustfa...:}
hristina^
07-09-2006, 13:15
i az mislq 4e moje da sa6testvyva pr m/y m i f .......
mnogomili4kata-sf
07-09-2006, 13:26
Има 52895589378958578932 такива теми,но за пореден път ще кажа "има да"...имам си такмо 2ма такива,които са ми като братя и нещата си стоят такива от години
miroslav4eto
07-09-2006, 13:46
Определено може да има истинско приятелство между момче и момиче :roll: Но в повечто случаи след това прераства в нещо повече или поне с такива впечатления съм аз :D
да определено може да има такова приятелство,и според мен момчетата са по-добри приятели от момичетата!
Malko_kote
07-09-2006, 15:11
Mi spored men, kogato m/u mom4e i momi4e su6testvuva istinsko priqtelstvo i dvamata suzirat edin v drug hubavite si ka4estva.Togava nqma kak da ne se vlubi6, prosto...a puk i edin 4ovek za da bude tvoq polovinka trqbva da ti bude i nai-dobur pr, sledovatelno...abe nqma kak.Ili pone az sum na tva mnenie :)
Да,има такова приятелство!Аз имам 3 приятели,на които мога да кажа всичко,което ме мъчи.
ni6to_ob6to
07-09-2006, 16:42
Според мен съществува .. но е доста рядко явление ..
Malko_kote
07-09-2006, 19:19
Rano ili kusno 6te se poqvat 4uvstva, osven ako ne haresvate priqtelq si na vun6en vid.T.e. ako ne vi haresva nadali 6te se poqvqt.
Moje da sa6testvuva, no mn 4esto s vremeto se poqvqvat i "po-specialni" 4uvstva pone u ediniq! No ne e zadaljitelno vse pak!
Moje da sa6testvuva, no mn 4esto s vremeto se poqvqvat i "po-specialni" 4uvstva pone u ediniq! No ne e zadaljitelno vse pak!
Права си =D> =D> =D> =D> =D>
priti_kiti
07-09-2006, 20:12
със сигурност съществува..
никога не може да съществува истинско и чисто приятелство между двата пола без да има поне силни симпатии
miloto_girl_4e
07-09-2006, 20:18
еми.. при мен явно съществува...той не ме харесва,аз него също, обаче много си се обичаме като приятели :D
HandOfBlood
07-09-2006, 20:18
Rano ili kusno 6te se poqvat 4uvstva, osven ako ne haresvate priqtelq si na vun6en vid.T.e. ako ne vi haresva nadali 6te se poqvqt.ооооокей, ти само външния вид ли гледаш?
а например аз имам двама супер добри приятели, а особено с единия сме мега близки... е, не сме се влюбили един в друг (ооокей, като сме като брат и сестра... нема как да се влюбиш в брат си)... а прити например знае за кво иде реч...
така че има такова приятелство и е супер силно...
чесно казано аз мисля че приятелството м/у момиче и момче е наи истинско дори ако единия обича другия.... хората са казали че противоположните се привличат... момичето и момчето почти няма за какво да се карат...а примерно две момичета се карат за момчета ..дрехи и други глупости ...същото е и при момчетата само че за друго се карат... аз смятам че момиче и момче могат да бъдат истински приятели :)
DarthRevan
07-09-2006, 20:37
misleneto 4e ne sy6testvuva istinsko 4isto priqtelstvo mejdu mom4e i momi4e e...gre6no...prosto....kraino zabludeni sa horata koito sa s takiva vqrvaniq...az li4no imam 2 priqtelki koito sa mi mnogo dobri i istinski priqtelki i vyob6te nqma kvoto i da e razli4no ot priqtelstvo mejdu nas...vyob6te ne vijdam za6to tolkova zabludeni hora ima, da vqrvat 4e ne sy6testvuva takova ne6to...
BroKeN^DreAmZ`f
07-09-2006, 20:40
Има разбирасе...то ако тряа се водим по тая логика неможе да съществува и приятелство между момиче и момиче и момче и момче :)
Krem4eto
07-11-2006, 14:31
Sa6testvuva li priarelstvo m/u mom4e i momi4e spored vas? istinsko priatelstvo ili vinagi ediniq ot dvamata izpitva silni 4uvstva na lubov kam drugiq i prosto ne znae kak da gi pokaje..... :smt007
Първо да кажа,че има УЖАСНО много такива теми и
Второ по темата-винаги единия има чувства към другия!
Определено може да има истинско приятелство между момче и момиче :roll: Но в повечто случаи след това прераства в нещо повече или поне с такива впечатления съм аз :D
И аз :roll:
piece0Fchocolate
07-11-2006, 18:12
Между момче и момиче не може да има приятелство, защото винаги единия изневерява на това приятелство и се влюбва в другия :smt007
Nadelina
07-11-2006, 18:13
Moje da syshtestvuva!!! Az imam edin priatel.. na koito moga da razchitam za vsichko.. Imam mu po golqmo doverie dori ot priatelkite si (vinagi trqbva da si imash edno na um za priatelka).. Obicham go strashno mnogo.. Vrazkata ni e mnogo silna.. A toi si ima seriozna priatelka s koqto sa mnogo vlubeni.. a az sam vlubena v bifsheto si gadje.. :)
Samsara`f`
07-11-2006, 19:41
Dopredi nqkolko 4asa si misleh 4e sa6testvuva...no ve4e ne sam ubedena v tova!Pri4inata za tova:mi nai-dobriq mi priqtel mi kaza 4e izpitval ne6to pove4e ot priqtelski 4ustva kam men...!
piece0Fchocolate
07-12-2006, 08:23
Dopredi nqkolko 4asa si misleh 4e sa6testvuva...no ve4e ne sam ubedena v tova!Pri4inata za tova:mi nai-dobriq mi priqtel mi kaza 4e izpitval ne6to pove4e ot priqtelski 4ustva kam men...! Значи не ти е приятел :lol:
Samsara`f`
07-12-2006, 08:46
Ve4e i az neznam kakvo da si mislq???Super obarkana sam
Приятелство между момиче и момче може да съществува,но трябва да има някакви граници и двамата трябва да се спазва някаква дистанция.Според мен не трябва да са толкова близки,защото повечето пъти се появяват чувства поне от единия.Лошо е,когато е любов,а харесването може да бъде овладяно,но не винаги.Нямам нищо против приятелството,но да не се влагат повече от приятелски чувства.
sladkoto_neli
07-12-2006, 21:45
ами аз мисял че не може да има щото единият винаги изпитва нещо повече(поне при мене е така и винаги аз сам тази която хлатва).
Ne mislq 4e sa6testvuva SAMO priatestvo m/u mom4e i momi4e .. moje da prodalji s godini , no v kraina smetka se okazva , 4e ediniq izpitva po silni 4uvstva. imal sam priateli i imam (za mom4etata stava vapros) i sa mi kazvali , 4e tova e nai gotinoto priatelstvo m/u mom4e i momi4e , za6toto mogat vzaimno ad si davat saveti, NO v kraina smetka razbiram 4e mom4eto koeto sam s4itala za priatel i sam mu spodelqla vsa6nost e hlatnal zdravata po men. Tova e polojenieto - vinah=gi ima ne6to pove4e , pone ot ednata strana
™bLaCk`RoSe™
07-14-2006, 17:02
Може и да се появят някакви чувства с времето,но не е задължително.Все пак има и наистина искрени приятелства
lost_girl
07-16-2006, 20:11
i az mislq 4e moje da ima,daje sam jiv primer,kato izklu4im tova 4e iskam da prerastne v ne6to pove4e, [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<
pls stiskai te mi palci da stane taka [-o< [-o< [-o<
dsfaegfg
07-17-2006, 14:41
ne nqma bih dala vsi4ko za da bada s nai-dobriq si priqtel.mnogo iskam da sam s nego i nz dali 6te moga da se ovladeq o6te dalgo.(tva e moito mnenie po vaprosa)spored men na taq tema mogat da otgovarqt hora koito sa imali ili imatnai-dobar pr i sa uspeli ili ne da zapazqt otno6eniqta si.vapreki 4e za vseki e otnositelno
piFka_LP
07-17-2006, 14:56
естествено че може да има
и аз сега мисля че съм приятелка с гаджето на една приятелка той мн си я обичка и тя него така че да съществува приятелство
между момиче и момче ;-)
™bLaCk`RoSe™
07-17-2006, 15:26
Може би.Всичко зависи от самите хора...
moeto mnenie e 4e priqtelstvo mejdu momi4e i mom4e e po4ti nevuzmojno ili kato e izminalo dosta dulgo vreme.....za6oto v takiva "priqtelstva"vinagi ediniq ili drugiq iska ne6o pove4e ot obiknovenno priqtelstvo.Tova prividno priqtelstvo e samo podtekst momi4eto ili mom4eto da bade po blizko do svoeto lubimo su6estvo...i v pove4eto slu4ai tezi priqtelstva ne zavur6vat s 6astliv final poradi fakta 4e ediniq te ima samo za priqtel i nemoje da otgovori na tvoite 4uvstva dokato drugiq taino iska da bade s teb,no ne kato priqtel........