View Full Version : Moderated by W.I.M.: Той ме заряза, защо ?"
ходя с приятеля си от 6 месеца и ако щете вярвайте но не сме се скарвали нито веднъж.Обичаме се ужасно много, е поне аз го обичам така.Когато сме заедно му доставям невероятно удоволствие,прекарасно се държа с него,по вско време и по всякакъв начин му доказвам колко много го обичам. Той е много мил с мен,държи се чудесно.Никога не бях срещала момче с такъв характер и едва ли ще го срещна.ДО ТУК ВСИЧКО ДОБРЕ !!! но .............
мина една седмица в която не сме се виждали,в която не е отговарял на смс-те ми и дори не ми вдигаше телефона. Все се надявах че е имал работа и не е можел да дойде да се видим но уви не е така. Сега разбирам че той не иска да има нищо общо с мен. Е обеснете ми как стават тия работи. Как може връзката да ни се разпадне без да сме имали проблеми. Обесните ми защо ме е зарязал така гадно :(((((((((
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§
Angel_eyes
07-10-2006, 08:39
Ами то ние не можем да ти обясним защо те е оставил...но сигурно прекалената привързаност която явно си проявявала към него...силните чувства и милото държание са му дошли в повече или просто вече не е имал чувства :-k
няма никъква логика...просто трябва да разучиш нещата, не може просто ей така да е сметнал че няма нищо между вас или може да се е изплашил от факта че сичко върви прекалено добре или едно на ум са родителите...
няма как да разбера защото той не ми вдига телефона и не ми отговаря на смс-те. А аз днес заминавам за чужбина исках дори да ме изпрати :cry: явно няма да стане
няма как да разбера защото той не ми вдига телефона и не ми отговаря на смс-те. А аз днес заминавам за чужбина исках дори да ме изпрати :cry: явно няма да стане
ако е знаел че ще заминаваш...може това да е причината :)
почти същото направих и аз :)
разделих се с най-голямата си любов преди да замина за чужбина с надеждата че тя ще продължи напред, явно и той е имал надежди, но малко егоистични :)
не се води по мойто мнение моляте :) това е просто разсъждение... но се пак се надявам да съм помогнал с нещо
miloto_girl_4e
07-10-2006, 08:49
ами.. и аз съм имала дълга връзка без нито едно скарване, но поне си имахме причина да се разделим, а относно твоят проблем.. аз не разбирам как така може с човек, с когото си бил толкова време близък после да се отнасяш така тъпо с него,еми,мила,той като не ти вдига,не ти отговаря, няма да се преумориш да отидеш до тях и тогава той иска или не ще говорите на 4 очи и ще си изясните положението :!:
mnogomili4kata-sf
07-10-2006, 08:49
Ух тоя е мн зле начи....те пак толкова ли нямат смелостта да кажат "край"...най-мразя някой да се изниже тихомълком без обяснение
Ух тоя е мн зле начи....те пак толкова ли нямат смелостта да кажат "край"...най-мразя някой да се изниже тихомълком без обяснение
моляти се не бъди толкова скиптично настроена към момчетата !
не си права! по своя преценка може да е решил че ще бъде по-добре да се разделят и е знаел че ако я сподели с нея, тя ще отвърне противоположно на решението му :)
но може и да е било просто заради секса :) нея я няма аз съм сам за кво ми е...има го и този вариант колкото и да не е хубав
Static-X
ако е знаел че ще заминаваш...може това да е причината
почти същото направих и аз
разделих се с най-голямата си любов преди да замина за чужбина с надеждата че тя ще продължи напред, явно и той е имал надежди, но малко егоистични
не се води по мойто мнение моляте това е просто разсъждение... но се пак се надявам да съм помогнал с нещо
и аз мсилех дали това не е пречина да се разделим,но все пак аз ще се върна.отивам само за 2 месеца
miloto_girl-4e
ами.. и аз съм имала дълга връзка без нито едно скарване, но поне си имахме причина да се разделим, а относно твоят проблем.. аз не разбирам как така може с човек, с когото си бил толкова време близък после да се отнасяш така тъпо с него,еми,мила,той като не ти вдига,не ти отговаря, няма да се преумориш да отидеш до тях и тогава той иска или не ще говорите на 4 очи и ще си изясните положението
все когато отида до тях него го няма.и на мен ми омръзна вече.Какво ще си каже майка му.като няква....все му се натискам. Моята майка ми каза да спра да го тарся,че той ако ме обича той ще ме потърси,но аз знам че няма затова все аз го търся :(((
fashion_f
07-10-2006, 08:58
Трябва да поговорите .. намери го ии проведете сериозен разговор , но спокоен без караници :smt014 ... Успех !!! :-)
ти неразбра ли че той не иска да чува за мен. Какъв разговор да водим :cry:
все когато отида до тях него го няма.и на мен ми омръзна вече.Какво ще си каже майка му.като няква....все му се натискам. Моята майка ми каза да спра да го тарся,че той ако ме обича той ще ме потърси,но аз знам че няма затова все аз го търся :(((
В доста голяма грешка си явно ! мойта майка я уважавам най-много на тоя свят! тя е мой човек ! за сичко ме прикрива включително и за тва когато наистина имам нужда да не виждам някой или да съм сам ! тя просто казва че ме няма :) ако го има и това при него..накрая ще и писне и ще му се скара ( както мн пъти ми се е карала ::: ) и ще го издаде някой път!
LP_girl_14
07-10-2006, 09:04
Наистина като че ли ще е по-добре да не го търсиш вече.Ако той иска да ти даде обяснение,ако иска да е с теб ,предполагам знае къде живееш така че ще те намери и ще се разберете.Но според мен дори това скъсване да е окончателно,трябва да разговаряте и да разбереш какви са точно причините.Не може ей така всичко да е било ОК,и след седмица той да ти заявява че късате по неясна причина.Може би пък някой му е наговорил разни неща за теб,може чувствата да са охладнели,може пък да си е харесал някоя друга или пък просто отново да иска да е свободен(нали знаеш-лято,плай,море,флиртове,куп они)Ние може да гадаем само и да предполагаме,но само той знае истинската причина.Така че ако ти се обади или случайно го засечеш някъде,не пропускай възможност да поговорите спокойно на тая тема
да ама все ховя до тях и майка ми се кара че му се натискам като уличница все едно немога без момче
Наистина като че ли ще е по-добре да не го търсиш вече.Ако той иска да ти даде обяснение,ако иска да е с теб ,предполагам знае къде живееш така че ще те намери и ще се разберете.Но според мен дори това скъсване да е окончателно,трябва да разговаряте и да разбереш какви са точно причините.Не може ей така всичко да е било ОК,и след седмица той да ти заявява че късате по неясна причина.Може би пък някой му е наговорил разни неща за теб,може чувствата да са охладнели,може пък да си е харесал някоя друга или пък просто отново да иска да е свободен(нали знаеш-лято,плай,море,флиртове,куп они)Ние може да гадаем само и да предполагаме,но само той знае истинската причина.Така че ако ти се обади или случайно го засечеш някъде,не пропускай възможност да поговорите спокойно на тая тема
бих казал глупости :)
mnogomili4kata-sf
07-10-2006, 09:10
моляти се не бъди толкова скиптично настроена към момчетата !
не си права! по своя преценка може да е решил че ще бъде по-добре да се разделят и е знаел че ако я сподели с нея, тя ще отвърне противоположно на решението му :)
но може и да е било просто заради секса :) нея я няма аз съм сам за кво ми е...има го и този вариант колкото и да не е хубав
Не бе не съм скиптично настроена,аз ги обичам момчетата.... :lol: Ама не и тия мухльовци дето нямат смелост да си кажат,че не искат повече да продължават
LP_girl_14 написа:
Аз мисля че си права обаче поне исках да го чуя в очите че късаме
`Death`Whore`
07-10-2006, 09:26
И аз не се бях карала с едно гадже. И той ме заряза. Ако хората не се карат, просто не говорят напълно сериозно за отношенията си. Никой не е идеален и не се държи перфектно.
И аз не се бях карала с едно гадже. И той ме заряза. Ако хората не се карат, просто не говорят напълно сериозно за отношенията си. Никой не е идеален и не се държи перфектно.
a каква е пречината да скъсате
стига бе мацка,
имам едни приятели които ходят вече втора година ! карали са се един път ! един единствен и то защото аз ги скарах :)
ядеше ми се сладолет а приятелката беше болна и се изпоискараха заради тва :) нищо повече...2 години радостни са си :П
IsTiNsKa_LuBoV
07-10-2006, 11:47
Muj-TUPAK
Krem4eto
07-11-2006, 15:03
Може би именно това е причината-че заминаваш за чужбина!А ти за колко време заминаваш или няма да се върнеш :?
PleasureSeeker
07-11-2006, 15:07
може да го е страх,че става прекалено сериозно...
Аре стия уе :( Тоя добре ли е ? До оня ден ти е показвал колко много те обича и т.н.. и в един момент не иска да има нищо общо с теб.Не иска да ти даде дори едно обяснение,поне един смс да ти напише защо постъпва така.Виж кво аз мисля,че това момче не те заслужава.Щом така е решил трябва да се примириш..да се надяваме,че ще осъзнае грешката си и да не бъде твърде късно.Ти спри да го търсиш..и така.Събери дълбоко в себе си болката и се опитай да не мислиш за него и да го забравиш.Прави различни неща,но се опитай да не си спомняш за него.. Поведението му не е оправдано и не трябва ти да страдаш за това при положение,че за нищо не си виновна;( ..Отгоре на всичко майка му ти казва,че се държиш като уличница и не можеш без мъж.В такъв случай им докажи,че можеш и без него.Че можеш да бъдеш щастлива и без него..колкото и да ти е трудно.Човек,който постъпва така с теб не заслужава и капчица внимание повече! .. помисли си въхру това.
Не си го задоволила достатъчно :lol:
аз също мисля, че щом не сте се карали, а изведнъж той те е напуснал, при вас нещата просто не са били така кристално ясни както ти си си мислела. явно между вас е имало доста недоизречени неща и ето последиците от тях.
остави го да прави с живота си каквото иска. щом е сметнал, че може и без теб, това си остава негов проблем. а може би е по-добре да не разбираш за какво те е зарязал, защото понякога истината адски много боли... :-k
Zna4i,spored men v posledniq mesec ot va6ata vruzka,moje da e sporql da te haresva,no da se e pravel,4e mu e bilo priqtno.Az bqh taka,priqtelqt mi neprekasnato mi pokazva6e kolko me obi4a i az na nego,no v posledniq mesec toi zapo4na da mi omrazva-v smisal stana mi mnogo sku4no i ednoobrazno s nego i se prestruvah,4e go haresvam,dokato nakraq ne mu kazah,4e iskam da skasame i toi me razbra,no posle kato 4uh kvi gluposti e pravil i ohranata ne go e puskala v diskotekata..... #-o mnogo lo6o.I az mislq,4e moje da e sprql da te haresva o6te predi mesec ili sedmica,ili pove4e i da mu e bilo gadno da ti kaje.........ili puk ima drugo momi4e,a ako naistina te e obi4al ne vijdam logika ve4e.