PDA

View Full Version : Помощ направих грешка 4 пъти сега незнам какво да правя

Глупакът
07-10-2006, 14:27
Здравейте,

Значи незнам дали е за този форум или за Любов но ще го напиша тук надявам се да я преместят а не да я изтрият модераторите :)

Значи проблема ми е такъв сестра ми е много яка мацка... даже да не казвам много силни думи ама е перфектна.. и сме на една възраст /доведена сестра ми е /

Та искам да ви питам какво да правя.. 4 пъти го правиме вече и тя го иска и аз го искам ... но се боя да не ни хванат... незнам какви може да са последствията ?!

Дайте съвети... Много ми е хубаво с нея и изглежда че и на нея и е хубаво...

Проблемът идва главно че имам и приятелка... Не искам да стане така някой ден да разбере че съм й изневерявал с сестра ми ](*,) ](*,) ](*,)

КАК ДА Я РАЗКАРАМ сестра ми като и двамата не го искаме ?!?!?!!?!? :smt017 :smt017

Svirka```
07-10-2006, 14:32
Знаеш ли, че ако сестра ти забременее ти ще си и чичо и татко на децата й?Знаеш ли че си нарушил сумати грехове... [-X Да ебеш сестра си е това не го бях чувала и то 4 пъти, тя ти е сестра по закон!!!А имаш и приятелка ми ебете са тройка правете \:D/

bubi
07-10-2006, 14:45
EE VE4E 6A POVARNA

07-10-2006, 14:47
Абе тя не ти е биологична сестра :) така, че няма проблеми :) правете си секс ама само да не ви хванат :)

leri
07-10-2006, 14:48
WTF? :-& как може да правиш така??? намери си друга момиче. ](*,)

skate_warrior
07-10-2006, 15:04
Абе не разбрахте ли , че тя е ДОВЕДЕНА сестра - НЕ са кръвни роднини. Ми пич ти си избери коя да шибаш.. с която ти е по-кеф - с нея ;)

07-10-2006, 15:06
mdam az 4ukam 3-te mi biologi4ni sestri a i imam o6te 2 gadjeta... :wink:

07-10-2006, 15:06
mdam az 4ukam 3-te mi biologi4ni sestri a i imam o6te 2 gadjeta... :wink:

07-10-2006, 15:08
Поредната проста тема, моите поздравления. =D> :smt097

koalka
07-10-2006, 15:08
Много гадно постъпваш с приятелката си,която ти вярва,а ти така я лъжеш.Поне я скъсай,а си правете каквото искате с доведената ти сестра,но това не е нормално.

foulmist
07-10-2006, 15:17
you made it with your sister maaaaaaan =D> #-o [-X ](*,)

07-10-2006, 15:24
mi i az bix 4ukal sestra si ako ne be6e bio

miNiTo
07-10-2006, 15:46
ne sam siurna 4e e mnoo rpavilno,se pak ste brat i sestra
s kravna vrazka ili ne tui e fakt
q si pomisli va6te kak 6e reagirat ako vi fanat
a da ne g ovorim za priqtelkata ti...

BeBcHeTo
07-10-2006, 15:48
Не ви ли писна да пи6ете такижа прости теми :evil:

07-10-2006, 15:52
e nali ne ti e istinska sestra togava kuv e problema?jalko samo za priqtelkata ti..pomisli si dali e zaslujila da q lujesh taka...

naia
07-10-2006, 16:17
аре стига.... вземи се осъзнай и престани да спиш със "сестра си" доста грубо ако пък толкова ти харесва земете се оженете ......нали си имаш приятелка еби си я нея и остави "сестра си" друг да я оправя :smt017

SuN4o_F
07-10-2006, 16:22
Много гадно постъпваш с приятелката си,която ти вярва,а ти така я лъжеш.Поне я скъсай,а си правете каквото искате с доведената ти сестра,но това не е нормално.
i az mislq taka :!:

PleasureSeeker
07-10-2006, 16:40
ае пич...имаш си приятелка..това с доведената ти сестра според мен е некфо временно привличано..и то изцяло сексуално..според мен трябва да се сдържаш...дори и да е доведена...бъди си с приятелката...буди и верен..и избягвай да оставаш сам с сестра си...

Nadelina
07-10-2006, 16:45
Mmm.. az ne mislq che e nqkakf grqh.. Ako ti haresva da si s neq - bydi s neq! No problema e drug.. Priatelkata ti :( Ne mi haresva edinstveno fakta che i izneverqvash..

Mike-Jones
07-10-2006, 16:52
:)da be to nqma losho kvo nali neti e istinska ama gadnoto e 4e lujesh drugoto momi4e pone skusai tam neq laji pak produlji ako iskash sas sestra si palavnici :)xaresvati mi

Da_Bitch
07-10-2006, 16:57
И кфооо?Приятелката ти като те пита кфо си прайл днес и ти : "Ми със сестра ми гледахме ТВ .." А замисли се малко, ако тя разбере кфо ше стане и как ще се чувства :roll:

Dr. Kazimbutt
07-10-2006, 17:06
Значи проблема ми е такъв сестра ми е много яка мацка... даже да не казвам много силни думи ама е перфектна.. и сме на една възраст /доведена сестра ми е /

Та искам да ви питам какво да правя.. 4 пъти го правиме вече и тя го иска и аз го искам ... но се боя да не ни хванат... незнам какви може да са последствията ?!
Спокойно, синко - самопризнанието те оневинява. Душата ти е свободна, момчето ми.

Mike-Jones
07-10-2006, 17:50

Спокойно, синко - самопризнанието те оневинява. Душата ти е свободна, момчето ми. to4no taka slu6ai doktora na men mi e pomognal dosta na nego dulja vsi4ko

thirteen
07-10-2006, 19:24
А..моля ви се тва не е нищо.В моя квартал има едно "семейство" . Мъж и жена , а децата им доведени гаджета..което не е тайна от никой и то от 2 години..

CRaZy_IKT
07-10-2006, 19:27
Здравейте,

Значи незнам дали е за този форум или за Любов но ще го напиша тук надявам се да я преместят а не да я изтрият модераторите :)

Проблемът идва главно че имам и приятелка... Не искам да стане така някой ден да разбере че съм й изневерявал с сестра ми ](*,) ](*,) ](*,)

КАК ДА Я РАЗКАРАМ сестра ми като и двамата не го искаме ?!?!?!!?!? :smt017 :smt017
Пич напълно те разбирам-ако ви е готино няма от кво да се притесняваш ;) Аз съм имала горе долу подобен случай така че споко.Забавлявай се :)

07-10-2006, 23:25
Препоръчвам ти да спреш да викаш ''сестра ми'',защото звучи отвратително.

07-10-2006, 23:33
Здравейте,

6tom ti haresva praite go ve.Pak nqq kaa6 na nikoi i tolkos mal4ite si se nqkade 6e prestanete

TALIBANA
07-11-2006, 01:39
Аве-дай да чукам и аз сестра ти-пък може и тройка да напраим :-D :-D :-D

iiirish
07-11-2006, 08:20
ох, бе хора, оправете се. кво кат му била доведена сестра. това е ебаси извратеното.
я да вземеш да се спреш, че представи си какво ще стане ако вашите научат...
а и още нещо - абе тебе не ви ли е срам после да се гледате в очите?!
много ми интересно да разбера!

CRaZy_IKT
07-11-2006, 09:11
ох, бе хора, оправете се. кво кат му била доведена сестра. това е ебаси извратеното.
я да вземеш да се спреш, че представи си какво ще стане ако вашите научат...
а и още нещо - абе тебе не ви ли е срам после да се гледате в очите?!
много ми интересно да разбера!
Що па да ги е срам?!Тебе срам ли те е да гледаш майка ти и баща ти,които правят секс :shock: Странна си човече

07-11-2006, 09:52
Напълно нормално е ,все пак не сте роднини!
Еби се с нея,но гледай да не те фанат,бъди и с приятелката си,просто си прави кефа и с 2те!Сутринта ебеш едната и като се върншеш у вас,се заключвате със сестра ти и си прайте кефа! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

impress
07-11-2006, 10:03
Да не ви пука, ако сте чели "Комисарят Тротти в рая" (или поне аз почнах да го чета преди време ;) там братя са изнасилвали сестра си, тя е раждала и подобни простотии. Сега тя дори да роди то няма да е изродче или такива кофти мании.
Само незнам колко сериозно смятате да го карате, 'шот' ако се задълбочи мо'е накрая и да се ожените ;) Ама 'ба ли ма'а му дали може да се ожените ако по закон сте брат и сестра, такъв указ в закона май няма (да се ***, защо не следвам право ;)

Mike-Jones
07-11-2006, 10:18
Напълно нормално е ,все пак не сте роднини!
Еби се с нея,но гледай да не те фанат,бъди и с приятелката си,просто си прави кефа и с 2те!Сутринта ебеш едната и като се върншеш у вас,се заключвате със сестра ти и си прайте кефа! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: =D> =D> mashala :)

ProstoAz
07-11-2006, 10:27
11 точка от правилника!
Благодаря!