- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Помощ направих грешка 4 пъти сега незнам какво да правя
Здравейте,
Значи незнам дали е за този форум или за Любов но ще го напиша тук надявам се да я преместят а не да я изтрият модераторите
Значи проблема ми е такъв сестра ми е много яка мацка... даже да не казвам много силни думи ама е перфектна.. и сме на една възраст /доведена сестра ми е /
Та искам да ви питам какво да правя.. 4 пъти го правиме вече и тя го иска и аз го искам ... но се боя да не ни хванат... незнам какви може да са последствията ?!
Дайте съвети... Много ми е хубаво с нея и изглежда че и на нея и е хубаво...
Проблемът идва главно че имам и приятелка... Не искам да стане така някой ден да разбере че съм й изневерявал с сестра ми![]()
![]()
![]()
КАК ДА Я РАЗКАРАМ сестра ми като и двамата не го искаме ?!?!?!!?!?![]()
![]()
Знаеш ли, че ако сестра ти забременее ти ще си и чичо и татко на децата й?Знаеш ли че си нарушил сумати грехове...Да ебеш сестра си е това не го бях чувала и то 4 пъти, тя ти е сестра по закон!!!А имаш и приятелка ми ебете са тройка правете \
/
РЪГНИ ГО ПО-СИЛНО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ И ТВА Е!
EE VE4E 6A POVARNA
Абе тя не ти е биологична сестратака, че няма проблеми
правете си секс ама само да не ви хванат
![]()
WTF?как може да правиш така??? намери си друга момиче.
![]()
http://www.sled18.com нов вид сайт за запознанства.ПЪРВИТЕ 100 ПОЛУЧАВАТ ВИП МЕДАЛ "ЕДИН ОТ ПЪРВИТЕ"
Абе не разбрахте ли , че тя е ДОВЕДЕНА сестра - НЕ са кръвни роднини. Ми пич ти си избери коя да шибаш.. с която ти е по-кеф - с нея![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
mdam az 4ukam 3-te mi biologi4ni sestri a i imam o6te 2 gadjeta...![]()
mdam az 4ukam 3-te mi biologi4ni sestri a i imam o6te 2 gadjeta...![]()
Поредната проста тема, моите поздравления. =D>![]()
Много гадно постъпваш с приятелката си,която ти вярва,а ти така я лъжеш.Поне я скъсай,а си правете каквото искате с доведената ти сестра,но това не е нормално.
you made it with your sister maaaaaaan =D>![]()
![]()
![]()
Jivota si e moi i 6te go jiveq kakto namerq za dobre!
mi i az bix 4ukal sestra si ako ne be6e bio
ne sam siurna 4e e mnoo rpavilno,se pak ste brat i sestra
s kravna vrazka ili ne tui e fakt
q si pomisli va6te kak 6e reagirat ako vi fanat
a da ne g ovorim za priqtelkata ti...
![]()
I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!
Не ви ли писна да пи6ете такижа прости теми![]()
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
e nali ne ti e istinska sestra togava kuv e problema?jalko samo za priqtelkata ti..pomisli si dali e zaslujila da q lujesh taka...
i az mislq takaПървоначално написано от koalka
![]()
Love you Kris !!!
ае пич...имаш си приятелка..това с доведената ти сестра според мен е некфо временно привличано..и то изцяло сексуално..според мен трябва да се сдържаш...дори и да е доведена...бъди си с приятелката...буди и верен..и избягвай да оставаш сам с сестра си...
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
Mmm.. az ne mislq che e nqkakf grqh.. Ako ti haresva da si s neq - bydi s neq! No problema e drug.. Priatelkata tiNe mi haresva edinstveno fakta che i izneverqvash..
da be to nqma losho kvo nali neti e istinska ama gadnoto e 4e lujesh drugoto momi4e pone skusai tam neq laji pak produlji ako iskash sas sestra si palavnici
xaresvati mi
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
И кфооо?Приятелката ти като те пита кфо си прайл днес и ти : "Ми със сестра ми гледахме ТВ .." А замисли се малко, ако тя разбере кфо ше стане и как ще се чувства![]()
нО тОвА е ПОлОжЕнИтО нЕ сЕ оБИчаМе , Но заЩо ли Ни БолИ коГаТо Го ИзРичаМе?
Спокойно, синко - самопризнанието те оневинява. Душата ти е свободна, момчето ми.Първоначално написано от Глупакът
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
to4no taka slu6ai doktora na men mi e pomognal dosta na nego dulja vsi4koПървоначално написано от Dr. Kazimbutt
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
А..моля ви се тва не е нищо.В моя квартал има едно "семейство" . Мъж и жена , а децата им доведени гаджета..което не е тайна от никой и то от 2 години..
Пич напълно те разбирам-ако ви е готино няма от кво да се притеснявашПървоначално написано от Глупакът
Аз съм имала горе долу подобен случай така че споко.Забавлявай се
![]()