View Full Version : ?Въпрос?
Гостенка
07-12-2006, 15:43
Първо се извинявам, ако има такава тема вече или поне подобна...но държа да попитам нещо. За отговора благодаря предварително :)
Въпросът ми е следният: Ако спермата е на входа на влагалището, без да бъде внасяна вътре има ли опастност от забременяване?
Първо се извинявам, ако има такава тема вече или поне подобна...но държа да попитам нещо. За отговора благодаря предварително :)
Въпросът ми е следният: Ако спермата е на входа на влагалището, без да бъде внасяна вътре има ли опастност от забременяване?
mi ako proniknat i prusti e vuzmojno
tra-la-la
07-12-2006, 16:12
napulno vuzmojno
az 6te ti kaja ,4e ne e vazmojno... ! :wink:
maybelline
07-12-2006, 16:42
ако е на входа на влагалището,пътят,който трябва да извърви спермата си е дълъг.Първо да влезе по-навътре,а това може да стане чрез пръсти.Ето защо при полов акт спермата се изхвърля бързо и опръсква навсякъде във матката - сперматозоидите не са толкова издържливи,че от входа на влагалището да стигнат направо до яйцеклетката.А и за да забременееш,трябва да си във овулация,иначе шансът е много малък,ако въобще го има.А ако се притесняваш да не си бременна,вземи Простинор Дуо или си купи тест за бременност.И следващия път по-внимателно:)Или си купи противозачатъчни и правете каквото искате:)Но физически няма наин да забременееш,ако спермата не се внесе навътре във влагалището.
стига с тия тъпи въпроси ве майка му дейба,има 1000000 теми по тоя върпос ве !
:evil: :evil: :evil: :evil:
maybelline, 10x : )
dqdo fu4o, sorry, no vseki se u4i. Neka prosto temata bude iztrita 6tom se povtarq ili e podobna.
Mike-Jones
07-13-2006, 16:06
стига с тия тъпи въпроси ве майка му дейба,има 1000000 теми по тоя върпос ве !
:evil: :evil: :evil: :evil: adi bira sha piem li
sweet_loser
07-13-2006, 16:15
v edin tek ima milioni spermatozoidi i samo edin e dostata4en za da stane belqta.ne se strqskai.risk ima,no e minimalen.Za vbade6te oba4e vnimavai!!!
мм.. аз пък да ви кажа.. има си риск и хи4 не е минимален :-k .. много е вероятно да се забременее.. :D
anichkaaa
07-14-2006, 13:41
Naprotiv!Ako naistina ne e vlqzla navutre spermata nqma opastnost,za6toto edva li nqkoi spermatozoid e tolkova izdrujliv,4e da stigne tolkova dale4.
bulgarche
07-14-2006, 14:06
Ако не я "внесеш" - не. Но ако има сперма около влагалището...може и "сама да се внесе". Чрез дрехи, пипане с ръка и т.н. Затова най-добре ... "водата е за миене"
HanoMnaH
07-14-2006, 14:13
Ако не я "внесеш" - не. Но ако има сперма около влагалището...може и "сама да се внесе". Чрез дрехи, пипане с ръка и т.н. Затова най-добре ... "водата е за миене"Тея работи от мене ги научи пак ми :) :-$