View Full Version : Два кратки въпроса:)
NicknameANdPasswORd
07-13-2006, 10:40
за кош
`Death`Whore`
07-13-2006, 10:55
1. Като мисли за някоя глупост от време на време, като спира за малко, когато усети, че наближава.
2. Щом се дърпа, давай леко с пръстчета...с отъркване на пениса по външните полови органи..целувки по цялото тяло.
vij ne vsqko momi4e obi4a frenskata lubov i ne trqbva da i se surdi6 ako ne ti pozvolqva.A ako eprosto sramejliva,opitai se da q predrazpoloji6 ti nai dobre q poznava6 bi trqbvalo da znae6 kak
да познавам доста приятелки на които не им е приятно да има правят френска любов
мен ме беше срам когато приятелят ми ми направи шпакличка :oops: не ми е много приятно и трудно се навивам да ме лиже...но той исполза малко сила хваща ми ръцете прави така че да не мога да мърдам и се върши работата :smt005
sweet_loser
07-13-2006, 15:24
1.moje6 da darpa6 testisite si kogato useti6 4e nablijava(oformi prasten okalo tqh s paleca i pokazaleca i pridarpvai leko nadolu)tova vinagi pomaga,moje i da izpie6 2-4 golemi vodki(tova pravi 4udesa),i nai-stariq metod;ne misli za kraq.
2.4ove4e i moqtq priqtelka se darpa.Ima 2 obqsneniq:ili q e sram,ili e bolna ot ne6to i ne iska da te zarazi,a q e sram da ti priznae.I za se mislq nad toq vapros? :lol: