Влез

View Full Version : Какво е да се местиш в нов клас и училище?

tedy_girl
07-14-2006, 14:04
Случвало ли ви се е? Какво е чувството? Ако е след кандидатстване, съжалявате ли, че именно точно това даскало сте избрали? Къде съучениците са ви харесвали повече - в стария или в новия клас? Абе, каквото друго се сетите за подобни местения и приемания, пишете тук. :)

pinki
07-14-2006, 14:24
Ami po pysnatata ot teb tema predpolagam,4e si zai4e!Az li4no se 4yvstvax mnogo gadno sled kato se razdelixme sus stariq mi klas i nali vseki poema po razli4ni puteki :smt009 i mi be6e mn mu4no!I takam na purviq y4eben den (demek ve4e 8 klas)az nqkva naxusana otivam da si vidq novite suy4enici :-s lele o6te kato gi vidqx tam vsi4kite nepoznati lapeta skyp4eni na edno do daskalo mi se priiska da se vurna v staroto mi y4ili6te,no posle kato videx 4e v noviq mi klas sa popadnali 4 poznati momi4eta ot koito 1 ot stariq mi klas,a drygite 3 ot staroto mi y4ili6te i se poyspokoix!No nai-golemiq 6ok za men li4no be6e kogato razbrax 4e imame samo 3 mujkara a ostanalite 13 sa devoi4eta! #-o NA KOSUM BEX OT YDARA!Ama sega daje smqtam 4e sa po-svestni ot stariq mi klas,mnogo im se kefq na vsi4kite! O:) Taka,4e spoko,vsi4ko 6te e nared! \:D/

pinki
07-14-2006, 14:26
Aaaaa 23 ne 13!GRE6KA! :oops:

tedy_girl
07-14-2006, 14:30
Да, зайче съм :P Ама има възможност да съм с едно познато момиче и едно момче от стария ми клас в новия ми, а в училище със сигурност имам 6 познати, от които 3-ма мога най-спокойно да си общувам и да ходим заедно с автобуса :)
П.П Нищо стават грешки

niki7o
07-14-2006, 14:31
аз тази година ще се местя в друго училище и незнам какво е :(

pinki
07-14-2006, 14:33
Abi spokoino ve xora!Purvata sedmica 6te se oglejdate ei taka... 8-[ ama posle kato si zavurjete vruzki na obyvkite 6te vidite 4e tam vi xaresva mn pove4e ot staroto y4ili6te! \:D/

tedy_girl
07-14-2006, 14:35
Abi spokoino ve xora!Purvata sedmica 6te se oglejdate ei taka... 8-[
О, да, тази емотиконка наистина мисля, че дава ясна представа :lol:

niki7o
07-14-2006, 14:36
хахах да наистина :-D

ProstoAz
07-14-2006, 21:28
Супер е!
Няма по-добро! :lol:
Ама сякаш само първата година е интересно - запознаваш се с много нови хора. Докато следващите години...толкова си свикваш с това даскало и клас и въобще всичко, че имаш чувството, че от 1ви клас си си учил там.

Пейо
07-14-2006, 21:47
Амми така си е ... 1вата година е някак си интересно , но след втората година малко ти омръзва :)

teenkopele
07-15-2006, 02:06
Притеснение има, но това е съвсем нормално.
Случвало ми се е...първи учебен ден в Англия. Всички се знаят, лафят си, а аз ги гледам като застрелян, нищо че знаех английски. С времето малко или много успях да свикна.(Това беше преди около 3 години.)
Едва ли ще имам по-притеснителен ден в скоро време.

:arrow: С времето ще свикнеш, споко. :wink:

tedy_girl
07-15-2006, 06:05
Е, аз не че се страхувам, ама просто ми е много странно сега като си мисля. Някакво такова очакване, даже ми се иска ваканцията да свършва, за да видя съучениците и всичко, досега не ми се е случвало да искам да свършва ваканция

MiRaCuLiXbb
07-15-2006, 08:51
Местил съм се до 7 клас в 4 различни училища, после до 9-ти бях в едно даскало и до 12-ти в друго. Сега след кандидатстването ще видим, сигурно и ще заминавам да уча в чужбина... Тоест яко местене ми се събра, имам опит. :) Да ви кажа свиква се някакси. Верно е кофти тъкмо да опознаеш хората и айде чао на всичко, но винаги можеш да общуваш или излизаш със старите си приятели. Никой не е казал, че като сменяш училището трябва да прекъснеш всякакви взаимоотношения с миналия си клас.

kudravoto
07-15-2006, 08:58
mi kofti e az sum smenila 5 u4ili6ta v ramkite ot 1 do 7 klas

yomadedi
07-15-2006, 10:00
Ами...аз също до сега не съм се местила,но предполагам,че ще е супер да се запозная с нови и готини хора....(дано не са чалгари).Мисля си или поне се надявам,че би било супер забавно....и се надявам да познавам някфи хора,за да е на макс купона ;)

Malko_kote
07-16-2006, 01:34
Moga da kaja samo 4ee mn gadno i 4e kolkoto i da si se zaqjdal s suu4enicite ti i da si se karal s tqh, sled tova te mn ti lipstvat.

Moderated by ^npocTo^a3^f^
Хубаво ще е мнението ти да се вижда!
Благодаря!

Loshotia
07-16-2006, 20:17
Аз като се преместих след 7 клас, бях разбира се с големите очаквания. Част от тях се оправдаха, разбира де. Хубавото при мене беше, че се познавах с едно момиче, бяхме ходили с нея на уроци по литература. И си станахме най- добри приятелки. Беше много забавно първите дни, защото като виждаш някой в коридорите не знаеш дали е от твоя клас или не. После се опознавате, и със съучениците и с даскалите. После си става както трябва- учение, контролни, мизерии, абе както си трябва :wink:

648541
07-16-2006, 20:44
v na4aloto e malko gadno no se svikva..... az se premestih sled 7 klas kofti si be6e dokato ne se zapozah s klasa i s nqkoi si stanahme partiika s dr nqma kakvo da si kaje6 no s te4enie na vremeto gi opoznava6 i ti haresvat :wink:

BeBencEto
07-17-2006, 09:56
mnogo e gotino v nov klas!!! smisul az sa se mestq da de sled 7mi klas i mn se kefq obicham si staroto dasklao i stariqt klas ama sa mn se radvam 4e 6te se zapoznaq s novi hora :-)

impress
07-17-2006, 12:33
Адската мания !! :) Особено ако са някои манячета от класа. Стават и свалките... На мен много ми харесваше класа в началото... сега го мразя ама да не ви пука ;) новият клас е винаги як временно

In4iTu_
07-17-2006, 19:37
И аз тази година ще бъда зайче в новото даскало, но не се притеснявам много, защото от първи до седми клас съм сменила 3 класа с различни хора...и вече съм свикнала :P

lost_girl
07-17-2006, 19:39
незнам........но сигорно е много кофти..........нови хора,без приятели,нови даскали......

missito_
07-17-2006, 19:57
Оххх...и аз ще съм зайче сега в ново училище.Ама като са изнесли списъците свече направените класове,от моя клас никой не познавам.Имам фр,обаче са в другите паралелки,но предполагам че ще попадна и на свестни хора,стига да се опознаем добре. :D

AnnG
07-17-2006, 20:27
И аз тази година ще сьм в нов клас и се притеснявам и то е нормално.Някак си ми е мьчно за стария клас и учителите,класната ми която вьпреки всичко е страхотен човек и преподавател.Да е жива и здрава,ще ходя разбира се да ги видя,но няма да е сьщото.Само се надявам да случа на готини хора иначе ще се побьркам направо,дано всичко е ок [-o<

ludo_mace
07-17-2006, 20:29
Аз миналата година бях зайче и също като теб нямах търпение да свърши ваканцията- исках да видя с какви хора ще съм следващите5 години :roll: Най-интересно беше на първия учебен ден- тогава разбрах, че сме 3 момичета и 23 момчета в клас :-D В началото ще ти е странно-навсякъде все нови хора... Дали ще ти е яко в началото? Зависи с какви ще се събереш :smt017

Eimi_{}
07-18-2006, 14:45
Ами мене не ми е тоолкова страшно,щото минимум 10 човека ги познавам (дето ще са в моя клас).Ние ще сме си 18 момичета и 8 момчета.. :wink: Най-добрия ми приятел е там и всичко си е супер... :D Доста стресиращо да сме 18 момичета,защото в миналия клас бяхме 6!!

dinkisa
07-18-2006, 14:55
за заиците е по различно ако се местиш в някои клас сабран от парви клас сички се знаят а ти си нов е гадно но при заици аз лично на първия ден за да не ми бъде толкоз кофти броиках сички 8-[ но когато се оформя нов клас сички са стресирани и се сприяделявате по бързо а ако си като мен от сутрин до вечер на даскало до декемри ще си сте първи дружки :smt004

07-18-2006, 17:00
Страшничко ми се струва...

Loshotia
07-18-2006, 18:12
Абе страшничко...нищо страшно няма. Просто не трябва да си въобразявате, че някой ще тръгне към вас да се запознае пръв. Поемайте инициативата, защото една бивша съученичка си навири носа тогава и сега е самичка

light_purple
07-18-2006, 19:35
:} da we verno

Sarabi
07-19-2006, 09:15
Ами аз съм се местила след четвърти клас.
На мен лично изживяването ми харесва...запознаваш се с нови хора,изпитваш нови работи,откриваш доста неща-все пак се предполага,че отиваш в клас различен от предишния,с хора свикнали на друго класно държание,ако мога така да го нарека :lol:
Абе някво готино е.Нови работи-аз се кефя на промените.Е,естествено се радвам защото попаднах на някъв печен клас с готини френдчета.А за новото даскало...хубавото е,че малко хора се познават и е по-лесно да си намериш приятели,защото иначе всички вече са си оформили групички и не искат да допуснат нови хора в тях.
Много е забавно и докато запомниш именаа на всички :lol: ахах пада ебати купона.

betka92
07-19-2006, 12:06
Spored men e mn intersno da se zapoznae6 s novi hora-da bude6 v razli4nA ot dosega6nata obstanovka.Predstoi mi da y4a v novo y4ili6te tazi godina(minaha mi izpitite) i mislq 4e 6te mi e mn interesno.Trupkata ot tova kakvi hora 6te vidi6,i kakva 6te e obstanovkata e ogromna i se nadqvam da ne se razo4arovam. :lol:

teenage_drama_queen
07-20-2006, 15:51
4estno kazano sam smenila dosta klasove poradi mestene no e super gotino, sre6ta6 novi hora,novi priqteli i ... novi mom4eta :D

did1ls
07-24-2006, 15:43
Местила съм се 1 път-беше много ....за мен беше нещо ново.И сега пак ще сменям класа.Ужас.Пак изпитвам оня страх(от неизвестното).

ledenata_kralicA
07-24-2006, 16:28
Директно ще ти отговоря на заглавието на темата-за мен беше супер гадно
По простата причина,че пред непозноти мн се стягам ,а и като се преместих попаднах в клас с някви яко надути и мн време ми отне да си намеря две-три(всъщност 3 са) другарчета
За сметка на това повечето от класа ме мразят
Ама горе-долу се свиква
Даже големите не ни целиха с моркови :smt016

cskamoni4ka
07-24-2006, 18:42
Кофти е!Не е от най-приятните чувства,самичка си,не познаваш никой,докато свикнеш с обстановката..:)

impress
07-25-2006, 10:11
Кофти е!Не е от най-приятните чувства,самичка си,не познаваш никой,докато свикнеш с обстановката..:)

Зависи си много от човека ... От друга страна няма ли да ти е втръснал до незнам-си-къде стария клас?
Пък и помислете нататък в живота, постоянно ще има нови среди. Трябва да се свиква. А не като отидете на работа и да не се запознаете с никой там и да сте консерви.
А и в началото всичко е хубаво, включително и новият клас. Конкретно в моя случай, класа ми в началото много ме кефеше, сега не искам никой да виждам от него. Тази година съм абУриГениеНт, слава богу... край на простотиите. :::

Malko_kote
07-25-2006, 11:30
Mn 6te ti lipsvat s1u4enicite ti i kogato se se6ta6 za hubavite vi prejivqvaniq zaedno 6te ti e mn kofti.

impress
07-25-2006, 12:46
Mn 6te ti lipsvat s1u4enicite ti i kogato se se6ta6 za hubavite vi prejivqvaniq zaedno 6te ti e mn kofti.

Таратанци, колкото се и сещам за предишните 2 класа които смених...

По-скоро даскалото като институция може да ми липсва.. това че беше интересно да се бяга от часове, да се извиняват отсъствия с фалшифициране на подписи.... айде преписването ще си го има и за напред в студентския живот ;)

kriskata
07-27-2006, 18:06
Ami az otdavna se premestih v nov klas...daje veche shte zavurshvam.Obache mnogo dobre si spomnqm kogato se premestih v noviq mi klas...purvonachalno mi beshe adski diskomfortno kakto i pri drugi predpolagam,no s vremeto vsichki(pochti vsichki de) stanahme priateli i taka do dnes :D mnogo si gi obicham i uvajavam vsichki

PY_MACKA
07-27-2006, 18:11
mi qkoto e 4e moje6 da izgradi6 predstava za sebe si kvato si iska6
ne e preporu4itelno ama zavisi na kvi hora slu4i6
obiknoveno pasminata sa tupi

ПИЧА
07-27-2006, 18:35
Ми..мноого е притеснително и срамно, ма след 1-2 г. се свиква :oops:

niGGa
07-27-2006, 19:50
Случвало ми се е.Супер тъпо е.Първите 1-2 дни си говориш само със тоя до тебе или със общо 5-6 човека...

tedy_girl
07-28-2006, 17:10
А когато сте били "зайци" на първия учебен ден давали ли са ви моркови или зеле, защото аз така бях чула :lol:

ProstoAz
07-28-2006, 17:12
А когато сте били "зайци" на първия учебен ден давали ли са ви моркови или зеле, защото аз така бях чула :lol:

Целиха ни. :lol:

tedy_girl
07-28-2006, 17:12
е, това вече е гадно :? :roll:

ProstoAz
07-28-2006, 17:13
Спокойно...после ще имаш 4 години да си отмъщаваш! :D

tedy_girl
07-28-2006, 17:13
Спокойно...после ще имаш 4 години да си отмъщаваш! :D
да :-D

Heaven_Can_Wait
07-29-2006, 09:22
Ооо, споко! И аз като се местех първо не знаех какво става, даже ми се назълзяваха очите като си помисля за стария клас, стоях сама чин и не познавах никой. Но до края на годината аз си ги чувствах вече много близки, все едно съм си в тоя клас от 1 клас. И много повече ме кефи сега тоя клас :mrgreen:

macka123
07-29-2006, 09:33
и аз тази година съм зайче 8-[
но с най добрата ми приятелка от стария ми клас пак ще сме в един клас \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/
не е ли супер просто :):):) :-D :-D :-D :-D :smt006 :smt005
а може ли да попитам тези които учат в джон атанасов---ще ме замерате ли с морковчета?????? :-s

[B]a[N]D[i]T[k]a
07-29-2006, 20:13
mestih se v 5 klas purvata godina ne osuznavah mn`kakvo stavashe ii vsi4ki spomeni... mi pove4eto gi nqma beshe nov klas i nie v stariq si bqhme sviknali opredeleni neshta da pravim v noviq ne znaesh kak 6e go vuzpriemat horata... i tai nz be6e otdavna ne pomnq :-D

[B]a[N]D[i]T[k]a
07-29-2006, 20:14
a da btw i az taq god sum zai4e :oops:

BobMarley
07-29-2006, 21:14
Аз съм се местил 2 пъти и нз....готину ми беше запознафаш се с нофи хора,да малку е притеснителну трябфа ад им се харесаш пърфите дни но...как - как става :) Абее готино си е на мен ми харесфа \:D/

Lorein
07-30-2006, 20:32
a[N]D[i]T[k]a]mestih se v 5 klas purvata godina ne osuznavah mn`kakvo stavashe ii vsi4ki spomeni... mi pove4eto gi nqma beshe nov klas i nie v stariq si bqhme sviknali opredeleni neshta da pravim v noviq ne znaesh kak 6e go vuzpriemat horata... i tai nz be6e otdavna ne pomnq :-D

И аз се местих в 5 клас в ново даскало и първата година си бях фр само с едно момиче, което познавах отпреди... Тя даже е тука във форума. ( Fiola ) Станахме най-добри приятелки, но сега ще бъдем в различни училища. Ще поддържаме връзка, но нищо няма да е същото. За сметка на това сега в новия ми клас ( I bin заек :lol: ) ще бъда с една др мн добра френдка от досегашния ми клас. Това мн ме успокоява за 1-я учебен ден особено, защото отначало ще е малко гадно и няма още като се видим с др и да кажем: О, здр, как се казваш? :roll: Отнчало ще си бъдем двете, но после ест ще се запознаем и с др... Дано класа ми да е готин и май така ще се окаже, щото на една др приятелка 2 съученика щели да са в моя клас, а тя каза, че били мн луди... :wink:

Lorein
07-30-2006, 20:36
А това за морковите и зелето. Във форума на новото ми даскало се запознах с мн готини хорица ( по-големи ). Стана дума за това, че ще бъда заек и ми азаха, че ще ме хранят, ама аз им викам: Не обичам зеле, искам повече моркови и те ми казаха: Ок, само кажи как да те познаем и си готова... :lol: Абе мн яки хора са, едва ли чак ще ме замерят, което си е малко гадничко, не го пожелавам на никого.

cS_LaMeRkA
08-17-2006, 23:09
Abi spokoino ve xora!Purvata sedmica 6te se oglejdate ei taka... 8-[ ama posle kato si zavurjete vruzki na obyvkite 6te vidite 4e tam vi xaresva mn pove4e ot staroto y4ili6te! \:D/

дано си права! :smt017 8-[

mechtaq_za_teb
08-19-2006, 14:47
beshe mi mnogo gadno zashtoto nashte izbraha daskaloto v koeto sam sega.e vse pak shtqh da b1da v nov klas i mnogo iskah da gi vidq...e doide i tozi moment.e bqh mnogo razo4arovana,beshe mi machno za stariq klas,za starite priqteli i uchiteli i vse oshte mi e machno zashtoto bqhme spr qk klas.sega ne e sashtoto.ne uspqh za tolkova vreme da namerq tolkova dobar priqtel ili priqtelka s koito da spodelqm.tova e ot mene

Enjoy_yourself
08-19-2006, 15:47
az minalata godina se premestih v novo u4ili6te i nov klas o6te na parviq den si namerih mn priqteli i vsi4ko be6e ok , no posle po4naha mn da mi lipsvat priqtelite ot staroto daskalo i mn pati se bqh zamislqla da se varna v predi6noto u4ili6te no vse ne se re6avah posle ne6tata se opraviha i ve4e se 4uvstvam mn dobre v toq klas ..
sega 6te sam za 2-ra godina tam i v interes na istinata mi e kofti 4e svar6va vakanciqta no se radvam 4e 6te vidq "starite" drujki :P

Enjoy_yourself
08-19-2006, 15:48
и аз тази година съм зайче 8-[
но с най добрата ми приятелка от стария ми клас пак ще сме в един клас \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/
не е ли супер просто :):):) :-D :-D :-D :-D :smt006 :smt005
а може ли да попитам тези които учат в джон атанасов---ще ме замерате ли с морковчета?????? :-s

spoko do kolkoto znam samo v SMG sa gi zamerqli s morkovi :)

CrazyWitch
08-19-2006, 17:32
Не ми се е случвало понеже живея в малък град и си продулжих убочението тука в клас с все познати лица.. хора. Нищо не ми липсва. Даскалото ми е на 5 мин. път от блока. Училището е новопостроено яко... Класа ми е малко изгаврен, но не всеки може да си избира класа. Пак и се знаем всички от малки лайненца. Така да се каже :-)

Virt-Tuning
08-21-2006, 22:03
Мене у 3ти клас кат ме изгониха от старото и кат отиох у новото първо се сбих с съчки от класа после станахме пряители ахахаха голема логика вадим...а в 8ми ми беше безразлично нз шо :mrgreen: Шъ съ опраиш

JORJIQ_*_#_*
08-25-2006, 14:47
Зависи в какъвклас ще попаднеш! В едни случаи ще ти хареса повече от предишния-в други не!

DeSiTo0o
08-25-2006, 20:07
Ами да...аз сега като бях 8 клас се преместих в друг град да уча,там почти всички си се познаваха...и аз се чувствах нова...в първата седмица ми беше малко кофти,докато им свикна ама...после вече си се почувствах като част от класа,имах чувството че ги познавам от много време.
Сега пак ще съм в нов клас,в моя си град.Ииии там всички ще сме нови,така че ще ми е интересно. :wink:

YouR_PoisoN
08-26-2006, 08:12
Дам след 7ми клас се преместих в друго училище в друг град. В сегашното ми даскало ми е много по-добре, сегашните ми съученици са най-яките хора на света. МНОГО харесвам новото си даскало е то вечее старо, ама...го обожавам :D

macka123
08-27-2006, 16:49
и аз се местя и с най добрата ми фр от стария ми клас отново сме в един клас
не е ли супер??????